سلام آسمونی جان
در مورد صبح بیدار کردن ایشون به نظر من هم میخوان محبت شما رو جلب کنن، و دوست دارن. شایدم مثلا این یکی از رویاهای دوران مجردیش بوده و حالا میخواد اجراش کنه. چه اشکال داره؟
مخصوصا اینکه میگید از ابرازمحبت مستقیم نمی پسنده این یه نمونه غیرمستقیم هست واسش که می پسنده!
به نظر من که خیلی با علاقه این کارو انجام بده.
----------------------------------------------------
در مورد شغلشون اینکه شغلشون چی هست مهمه، ولی مهمتر از اون دروغی هست که به شما داده.
به نظرم برادرتون هم کوتاهی کردن و در آینده شما میتونید کاری کنید که شغل اصلیشون رو متوجه نشن خانوادتون(هر چند سخته)، ولی اگر هم متوجه شدن به نظرم نباید خیلی معترض باشن، چون اونا هم میتونستن تحقیقات کاملی کنن.
ولی خودتون خیلی راحت از این دروغش نگذرید، یه جوری رفتار کنید که غرورش له نشه، یعنی ناراحتی خودت رو به این خاطر که بهت دروغ داده نشون بده بیشتر تا بخاطر خود شغلش...
بهش بگید که نمیتونید با دروغ زندگی کنید،و اولین و مهمترین دلیل انتخاب ایشون ساده و پاک بودن و صداقتشون بوده.که اونم با حرفای خودش زیر سوال رفته واست!پسر صاف و ساده ای بود
که انشاله دیگه حتی در مورد ریزترین مسائل هم دروغ نگه...
-----------------------------------------------------------------
در مورد رفتارهای مادرش که مثل بچگیاش باهاش رفتار میکنه، شما میتونی توی جمع یا وقتی خودش تنهاست از رفتارای مردونه ش و شخصیتش که بزرگ شده و داره بزرگتر میشه و... تعریف کنید ازش
یعنی غیرمستقیم تشویقش کن به اینکه رفتارهاش رو مردونه تر کنه، و مثلا در مورد فرزند صحبت کنید، و بهش بگید که ایشون قراره در آینده ای نه چندان دور پدر بشه و...
خلاصه به هر طریقی که بلدی دیگه!
----------------------------------------------------
آسمونی یعنی ماهی 1 بار همو می بینید؟درمورد دوری فقط الان موندم چجوری راضیش کنم که قرار نیست هر ماه یا من بلند شم برم یا اون بیاد وقتی میگم باید تحمل کنیم همچین ناراحت میشه میگه تو دوستم نداری و این حرفا
به نظرت زیاده؟
میدونم راه دور هست و خیلی سخته، ما هم همچین مشکلی رو داریم!
ولی فکر نمیکنی ماهی 1 بار لازمه همو ببینید؟خب کمترش که واقعا آدم نمیتونه تحمل کنه!
اما شما میتونید همراه خانواده برید یکبارش، دو بار ایشون بیان ....
اگر هم نشد بهش بگید دوست دارید ببینیدش ،حتی بیشتر از او، ولی شرایطش نیست و خودتون هم خیلی ناراحتید از این بابت...
امیدوارم زندگی خوبی داشته باشی دوست عزیز![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)