لرد حامد عزیز
توهین کردن و سپس توهین رو در لفافه سخن پیچیدن , آزار دهنده تر از چیزی است که بتوان آنرا رسم ادب و معرفت نامید
شما که 600 پست اینجا زدید به نوعی میزبان افراد تازه وارد محسوب میشید . رنجاندن آنها هم , جز کینه برای شما ارمغانی نخواهد داشت
این را کنار سلامی که دادید و نکاتی که آموزاندید به یاد داشته باشید

من اولین کلمه ای که در این فروم نوشتم سلام بود . سلامی که فکر میکنم به تمام کاربران این فروم و به تمام بخش های اون دادم
چه خوبه که این سلام من بالای همان پست شما , هنوز هم وجود داره

==================

دوست من ( فکر میکنم با وجود کلمه ای که گفتید یعنی " پسر دختر نما " , هنوز هم بتوانم شما را دوست خطاب کنم )
آزادانه نظر دادن با آزادانه حکم صادر کردن , هم به لحاظ ظاهری و هم به لحاظ معنایی با هم تفاوت چشمگیری دارند

شما آزادانه نظر ندادید . آزادانه حکم صادر کردید . در حالیکه در جایگاهی نبودید که چنین کنید.

=================

اگر فکر میکنید اینکه گفتم "حال و هوای اینجا دخترانه است " , یک توهین برای شما و دیگر کاربران محسوب میشه , من صمیمانه از همه کسانی که از حرف من رنجیده اند عذر خواهی میکنم اما اما
فکر نمیکنید رفتار شما تند و گزنده است؟

=================

دوست من , از سن و سال شما آگاه نیستم اما با حال و هوای فروم ها به اندازه کافی آشنا هستم .
اگر به فروم BioRust.com یا Doorbindigital.com تشریف بیاورید مطمئن باشید با شما به عنوان مدیر فروم خیلی بهتر و صمیمانه تر برخورد خواهم کرد

=================

و در آخر اینکه هیچ سخنی برای یک مرد توهین آمیز تر از چیزی که گفتید نیست . حقیقتش را بخواهید دوست داشتم درشت تر جواب بدهم . اما صمیمیتی در اینجا حکم فرما است که اجازه چنین کاری را نمیدهد

ای برادر , عزیز چون تو بسی ست
در جهان هر کسی عزیز کسی ست

عنکبوت زمانه تا چه تنید
که عقابی شکسته ی مگسی ست

به حساب من و تو هم برسند
که به دیوان ما حسابرسی ست

سایه بس کن که دردمند ونژند
چون تو در بند روزگار بسی ست