به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 آبان 03 [ 09:35]
    سطح
    80
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 368
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,324

تشکرشده 1,336 در 399 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام

دقیق نمی دونم نحوه استفاده از این تاپیک چه جوریه؟؟؟ اینجا درباره مشکلاتی که سکوت کردیم صحبت می کنیم و دوستان هم همینجا همدردی می کنن؟ اینجوری که این تاپیک خیلی شلوغ میشه...

داشتم سرچ می کردم و با اینجا اشنا شدم... تصمیم نداشتم بنویسم.... ولی وقتی این تاپیک را دیدم به خودم گفتم این تاپیک را برای من ساختن!... برای منی که به خودش گفته حق نداری چیزی بگی و تاپیکی بزنی... باید یاد بگیری خودت مشکلاتت را حل کنی.... باید بزرگ بشی... باید یاد بگیری وابسته نباشی... باید مستقل بشی.... باید از عقلت اسفاده کنی...باید خودت به تنهایی از پس مشکلات زندگیت بر بیای...... باید روی کنترل خویشتن تمرکز کنی.... و این کوک درون بازیگوش را ادب کنی.....
    من خستم...... اعصابم خورده..... اخه یعنی چی که ادم باید رنج بکشه که بزرگ بشه.... مثلا قراره با دیدن بیماری و ناراحتی خواهرم چه جوری بزرگ بشم..... امروز تصادف کرد. خدا را شکر حال خودش خوبه. فقط ماشین اسیب دید. کلی ناراحت بودم که به خاطر این موضوع ناراحت بشه و بیماریش بدتر بشه.هر وقت اتفاق ناراحت کننده ای براش پیش میاد من نگران اینم که اگه دوباره بهش حمله دست بده و حالش بدتر بشه من چیکار کنم. اگه یک روز زبونم لال مشکل حرکتی پیدا کنه من خودم را درجا میکشم! من تحمل ندارم. من عاشقشم ولی هیچ کاری نمی تونم براش بکنم. وقتی بینایی اش را از دست داد من مردم.... الان کمی بهتره... ولی هنوز کامل خوب نشده.... اخه چرا انقدر دنیا ظالمه..... و چرا انقدر من کمال طلبم..... چه جوری اهسته و پیوسته حرکت کنم..... مشکل من اینه که نمی تونم قدم قدم پیش برم.... مثلا اول باید یک درس را تمام و کمال بخونم و بعد برم سراغ درس بعدی!!! در غیر اینصورت وقتی به قسمتهای کوچک تقسمیش می کنم مدام همش به درسهای دیگه فکر می کنم!!!!......
    و چه جوری وابسته نباشم..... مثلا چه جوری برای انتخاب رشته شهرستان انتخاب کنم.... چه جوری مامان بابام را تنها بزارم.... مخصوصا حالا که دارم بهشون نزدیکتر میشم.... چه جوری تک و تنها برم یک شهر دیگه... باید چند هفته دیگه قبل کنکور شهرهای محل تحصیلم را انتخاب کنم....ولی هنوز تصمیمی نگرفتم..... چرا انقدر تصمیم گیری سخته....
    و مشکل دیگم اینه که عقلم به هزار و صد مهم تقسیم شده...... استادم بهم گفت مشکل تو اینه که تمرکز نداری.... چه جوری ذهن تکه تکه شدم را بهم بچسبونم...........
    و چه جوری باید همیشه و همه جا حضور خدا را احساس و درک کرد..... اینکه خیلی سخته.......

«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.

« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »

« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »

http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg

ویرایش توسط salehe92 : شنبه 13 اردیبهشت 93 در ساعت 00:00

2. 3 کاربر از پست مفید salehe92 تشکرکرده اند .

Eram (چهارشنبه 09 مهر 99), fariba s (شنبه 13 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (شنبه 13 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)