به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 75
    عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    به نظر من مرد هم باید جاذبه جنسی حداقلی برای زن داشته باشه. واسه همینم توی اون یکی تاپیکت بهت گفتم خیلی هم از معیارات کوتاه نیا سر ظاهر خواستگار قبلیت که تو موافق بودی بابات مخالف بود. به نظر من باید اینو در نظر بگیری که قراره با طرف مقابلی که می بینی توی یه بستر بخوابی. میشه یا نه. البته اینو نباید سریع تصمیم بگیری چون دختریم و احساساتمون اهمیتش بیشتره. فرصت می دی طرف مقابل رفتاراش تفکراتش و میزان مهربان بودنش و هر چیزی که برات مهمه رو نشون بده بعد همه ی اینا رو به همراه ظاهر فیزیکش در نظر می گیری که برات جذابیت داره یا نه.
    البته من زیاد سمعی نیستم. بصری و بیشتر لمسی هستم. شاید این تفاوت یصری بودن بیشتر نسبت به سمعی بودن واسه من باشه که نظرم اینه.
    ویرایش توسط meinoush : پنجشنبه 18 اردیبهشت 93 در ساعت 18:13

2. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93), شیدا. (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 93 [ 11:17]
    سطح
    10
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 114 در 51 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها

اما در مورد جاذبه جنسی داشتن آقایون که برخی اینجا و حتی تو تاپیک قبلم اشاره کردند دوستان من دارم مدتی فکر می کنم.این حس به من دست داده که نکنه من مشکل دارم؟

مثلا اینجا چقدر تاپیک هست که آقایون نگرانن و می رن بدن سازی و... من اینا را که می خونم اصلا حس می کنم از بدن آقایون خوشم نیاد!دیگه چه برسه برن بدن سازی!!!

منم خیلی دوست دارم همسرم منو بغل کنه یا نمی دونم همون اول تاپیکم هم گفتم چقدر دوست دارم عملیات محبت آمیز برام انجام بده.اما خب بالباس! اصلا از بدن مردا خوشم نمیاد.اینجا هم این همه می گن خواستگارم مثلا جاذبه جنسی نداشت نه اینکه من میل جنسی ندارم ها حالا خواهشا دوباره سوء تفاهم نشه!!!! ولی تا حالا مردی را ندیدم که برام جاذبه جنسی داشته باشه.نمی دونم چه جوری منظورم را برسونم.یکم برام گفتن منظورم سخته. ولی به خودم شک کردم نکنه من مشکل دارم؟؟؟

اگه فکر می کنید این موضوع مهمه من یک تاپیک دیگه باز کنم و جمع بندیم را تا اینجا ،بنویسم.

با تشکر ازهمگی

سلام
    سرکر خانم مصباح الهدی، به نکته ای که یکی از دوستان فرمودند توجه کنید
    راستی یک مسئله دیگه ، به نظرم شما دارید بر اساس اتفاقاتی و مطالب نگران کننده ای که در این سایت از زوجهایی که با هم مشکل دراند عنوان میشه و صرفا برای فرار از برخورد با این موارد در زندگی آیندتون معیار جدید برای خودتون میسازید و به معیار های قبلیتون اضافه میکنید که فکر نکنم روش خوبی در پیش گرفته باشید
    حداقل در این یک مورد به نظر می رسد دارید مطابق آنچه ایشان گفتند فکر می کنید.
    حالا به این جمله که شما بهتر از بنده می دانید توجه کنید:
    آقایان از روابط جنسی به عشق می رسند و خانم ها از عشق به روابط جنسی.

تحلیل اینها فکر می کنم پاسخ شما باشد.

یا زهرای اطهر سلام الله علیها

4. 3 کاربر از پست مفید احمدعلی تشکرکرده اند .

محمد 93 (جمعه 19 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93), شیدا. (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    .

• اعلام حضور براي ختم قرآن در ماه رمضان سال1435قمري

http://www.hamdardi.net/thread-32764.html

خداوندا؛هدایتم کن تا به این باور برسم؛
    که جواب برخی دعاهایم؛
    «صبر» و «انتظار» است ...

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    اقای فرهنگ ولی به نظر من مرد هم باید جاذبه جنسی داشته باشه برای زن! مثلا خودم به شخصه از مردهایی که هیکل چاق و شل و ول دارن اصلا خوشم نمیاد حالا میخواد این ادم از جنبه های دیگه خوب باشه ولی برای من جذابیت نداره. یا مردهایی که هیکل ورزشکاری دارن و ماهیچه هاشون یه جوری سلمبه قلمبه میزنه بیرون البته این فقط نظر من نیست زیاد از دخترای اطرافم شنیدم ودیدم اکثر از پسرهایی که میرن باشگاه اندامشون ورزیده میکنن خوششون نمیاداز تناسب خوششون میاد نه ورزیدگی . تمیز و خوشبو بودن که مربوط به رعایت بهداشت شخصیه که برای هر دوطرف مسئله بسیار مهمیه که رعایت کردن یا نکردن همین مورد مهم میتونه در برخورد اول طرف رو به سمت خودت جذب کنی یا نه دفع و فراریش بدی. منم با نظر مینوش عزیز موافقم چون منم بصری و لمسی هستم که این موراد جذبه ظاهری و فیزیکی واقعا برام مهمه واهمیت میدم. ولی هدی عزیز احتمالا باید سمعی باشن که تا حالا براشون کم اهمیت تر بوده یا بی توجه بودن نسبت به این موضوع. هدی جان فکر کنم عنوا ن تایپیک 3 شما هم معلوم شد
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

ویرایش توسط abi.bikaran : پنجشنبه 18 اردیبهشت 93 در ساعت 20:52

7. 6 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

majid_k (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93), meinoush (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93), reihane_b (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93), محمد 93 (جمعه 19 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93), شیدا. (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام دوستان ممنون از نظراتتون
    دیگه فکر کنم لازم نباشه به این موضوع جاذبه بپردازیم.چون فکر کنم مشکلم حل شد.
    بله عده ای از دوستان به درستی تشخیص دادند.من خودم هم می دانم که سمعی هستم.یعنی برام خیلی مهمه که طرف مقابلم با ادبیات زیبایی صحبت کنه.مثلا خشک صحبت نکنه.خیلی جدی صحبت نکنه.لوس و شل هم صحبت نکنه.خیلی به این ها دقت می کنم.مثلا لحنش با مادرش چه جوریه؟ یا یکمی تو صحبت هاش آرامش را حس کنم یا تند صحبت نکنه و با طمانینه صحبت کنه.(از اون طرف هم شل صحبت نکنه!!!) چون من از تند صحبت کردن بدم میاد و.....

یا همین که من همون اول تاپیک هم گفتم بعضی جملات را دوست دارم از همسرم زیاد بشنوم و برام تکراری نمیشه ،اینو معلوم می کنه.یا حتی من اگر صدای کسی خش داشته باشه،خوشم نمیاد. اینا معلوم می کنه که من سمعی هستم و شاید برای همینه که در ظاهر سخت گیری نمی کنم و برای همین من نباید نسخه خودم را برای دخترای دیگه مثل فرشته اردیبهشت بپیچم! چون او حتما بصریه!!!که این قدر به جزئیات لباس هم حتی گیر می ده!!!

البته من ظاهر در حد به دل نشستن برام مهمه ها ولی مثلا نه در حد فرشته اردیبهشت.یا شخصیت باعث میشه کلی من نگرشم به ظاهر طرف عوض بشه!اصلا احساسم فرق می کنه!

یه چیزای دیگه هم تو ذهنم منو نگران کرده بود که از طریق پیام خصوصی از صبوری عزیز پرسیدم؛اونم مثل من بود.و من فهمیدم بعدا اگه همسرم را دوست داشته باشم مشکلی از این جهت نخواهم داشت.و من عجیب نیستم!

آقای احمد علی راست می گن من نباید به دیگران نگاه کنم.چون هر کسی منحصر به فرده.من مثلا دیدگاه فرشته اردیبهشت را نمی تونم درک کنم او هم دیدگاه منو! اون از آدمای جدی و مغرور خوشش میاد.من از آدمای مهربون و عاطفی. کلا متفاوتیم!!! و حالا چون هردومون دختریم که دلیل نمیشه همه چیزمون مثل هم باشه.البته من که خودم یه جاهایی از رازهایی در مورد زنان را خوندم انگار از روی من نوشتن!!! :دی اما باز هم دلیل نمیشه بقیه مثل اون باشن.
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

9. 6 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 19 اردیبهشت 93), ash1 (جمعه 19 اردیبهشت 93), meinoush (جمعه 19 اردیبهشت 93), reihane_b (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93), فدایی یار (دوشنبه 28 اردیبهشت 94), محمد 93 (جمعه 19 اردیبهشت 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 21:50]
    سطح
    49
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    317

تشکرشده 1,458 در 274 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام

اون زمان که ما مدرسه میرفتیم ، برای خودمون شاگرد زرنگی بودیم تو مدرسه … بعد مثلا امتحانات اخر سال که میشد ، مثلا امتحان فیزیک داشتیم ، سه روز هم براش وقت داشتیم ، یک برنامه ریزی میکردم ، میدیدم خیلی زمان لازم داشته باشه ، یک روزه کامل میتونم بخونم ، بعد، از این سه روز ، دو روزاولش رو بصورت شبانه روزی و 24 ساعته و بدون لحظه ای اتلاف وقت توی محلمون مشغول بازی و فوتبال میشدیم ، بعد روز اخر میومدم سر وقت درس خوندن… بعد روز سوم که مینشستم سر درس ، سر نصف روز میدیدم کامل کتاب و جزوه و هر چی که لازم بود رو خوندم و امادگی کامل برای امتحان دارم ، بعد میگفتم چیکار کنم چیکار نکنم ، مینشستم پاورقی های درسها و ضمیمه های اخر کتاب و لیست منابع و ماخذ! اخر کتاب رو میخوندم میگفتم کار از محکم کاری عیب نمیکنه شاید یک زمانی از اینجا ها هم سوال دادن … بعد فردا صبح امتحان ، قبل از امتحان ، توی حیاط مدرسه ، میرفتم پیش بقیه بچه زرنگهای کلاس که رقیب محسوب میشدن، هر کی هرچی در چنته داشت رو میکرد ، ما هم نامردی نمیکردیم ، از اون پاورقی ها و ضمیمه های کتاب جوری سوال میکردم که طرف شک نکنه این مطالب مال متن درس نیست و فکر کنه چیزی بلد نیست ….

حالا این شده جریان شما خانم مصباح الهدی ، الان شما اطلاعات خیلی خوبی در زمینه ازدواج دارید ، و خیلی از بچه های اینجا از اطلاعات شما استفاده میکنند ، و اگر همین الان از سایت برای همیشه خارج بشید ، و به همین اطلاعاتی که دارید بسنده کنید ، و بقیه چیزها و مسائل رو بزارید در زندگی واقعی متاهلی رفع و رجوع کنید ، زندگی خوبی میتونید بسازید ، منتهی الان داره اون داستان مدرسه رفتن ما برای شما اتفاق میفته ، در حالیکه اطلاعات خوبی دارید ، بقیه شاگرد زرنگها میان از پاورقیها و ضمیمه ها از شما سوال میکنن ، خانم صبوری میاد میگه حواست به بدقولی هم باشه ، خانم فرشته اردیبهشت میگه جاذبه جنسی و…به نظر من توی بحث ازدواج ، از یک مقداری اطلاعات بیشتر داشتن ، سم هست و باعث وسواس و سردرگمی و کلافه شدن میشه و ممکنه در اینده دردسرساز بشه…

مثلا در مورد همین بحث جاذبه جنسی ، شاید این بحث دو تا زیر شاخه داشته باشه که داریم ما بهش عمل هم میکنیم ..

یکی بحث به دل نشستن هست ، که میگن وقتی با طرفتون مواجه میشید به دلتون بشینه بلحاظ ظاهری ، حالا این به دل نشستن ، حتی ممکنه طرف چهره خیلی زیبایی نداشته باشه ، یا حتی کمی شکم داشته باشه ، یا بازو و شکم شش تکه نداشته باشه و… ولی در کل میبینیم که از بودن باهش بلحاظ همسر احساس خوبی داریم

مورد دوم هم این هست که ببینیم در مورد مسائل جنسی باهش تفاهم داریم یا خیر، مثل بحث گرم مزاجی و سرد مزاجی و…

یک مطلب دیگه ای که هست و اقای فرهنگ و اقای احمدعلی بهش اشاره کردن اینه که وقتی این دختر پسرهایی که قبل از ازدواج باهم دوست هستند کارشون به رابطه جنسی کشیده میشه ، علیرغم اینکه این رابطه در اکثر اوقات به صدمات شدید روحی دختر منجر میشه ، وقتی بررسی میشه ، دیده میشه ، پسر بخاطر شهوت اینکار رو کرده و دختر بخاطر عشق و عاطفه ای که به پسر داشته( و بحث شهوت و کشش جنسی و.. برای دختر زیاد مطرح نبوده)… پس این پسر هست که در دختر دنبال جذابیت ظاهری هست چون با چشم عاشق میشه ، ولی یک خانم ، اگر همسرش ، بلحاظ روحی ، و عاطفی تامینش کنه و بتونه قلب خانمش رو تسخیر کنه، تک تک سلولهای بدن مردش ، براش جذاب میشه در حالیکه شاید در حالت غیر از روابط زن و شوهری جذابیتی براش نداشته باشه.

اما چون این تاپیک شما یکی از محورهاش ایمان و اخلاق هست، و اینکه کارشناسان امر ازدواج وامور دین اینقدر روی این موضوع تاکید دارن، و در ازدواج شرط لازم هست و در صورتیکه این شرط برقرار باشه سراغ بقیه شرایط میریم و بررسیشون میکنم واصلا هم تراز بقیه ملاکها نیست که بتونیم با چیزی جایگزینش کنیم… چون ایمان و اخلاق مثل فونداسیون و پی یک ساختمان هست ، شما هرچقدر هم طرفتون ظاهر خوب و موقعیت اجتماعی و تحصیلی و مالی و… بالایی داشته باشه مثل این هست که شما تا تونستید توی اون ساختمان هزینه کردید ، نمای ساختمان عالی ، دکوراسیون عالی ، کابینت و شیرالات عالی و… ولی اگه این ساختمان فونداسیون خوبی نداشته باشه ، هیچ استحکامی نداره و در برابر کوچکترین ارتعاشات میتونه متزلزل بشه…

چند وقت پیش تلویزیون یک برنامه جالبی پخش میکرد ، چند تا دانشجو رفتن پیش استادشون تا در مورد انتخاب همسر مشورت بگیرن.. بعد استادشون گفت ، برای انتخاب همسر شما باید یک سری ملاک در نظر داشته باشید ، اگه طرفتون ایمان و اخلاق داشته باشه ، بهش نمره 2 میدیم ، اگر خانواده خوبی داشته باشه ، جلوی دو یک صفر میزاریم و نمره اش میشه 20 ، اگه ظاهر خوبی داشته باشه یک صفر دیگه میزاریم جلوش و میشه 200 ، اگر تحصیلات و موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشه یک صفر دیگه میزاریم جلوش و میشه 2000 و… ولی یادمون باشه این فردی که نمره اش شده 2000 ، اگر ایمان و اخلاق نداشته باشه ، 2 ش پاک میشه و نمره و ارزشش 0 میشه ….

یک مطلب دیگه ای که هست اینه که ...

هدف از اینکه خداوند انسان رو خلق کرده برای این هست که تحت ازمایش و امتحان قرارش بده ، تا عیارش مشخص بشه… یک سری امتحانات الهی هست که برای افراد متغیر هست ، یکی بیماری ، یکی سختی مالی ، یکی وسع مالی خوب ، یکی زیبایی ، یکی مشکلات خانوادگی و…

ولی یکسری از ازمایشات الهی هست که برای همه انسانها ثابت هست، این ازمایشات از دوران بچگی ما شروع میشه و همینطور که سن ما بالاتر میره ، سختتر میشه …

مثل امتحان والدین (که یک فرزند با پدر و مادرش که ممکنه خوب باشن یا بد باشن چطور رفتار میکنه و چطور از این ازمایش بیرون میاد)

امتحان همسر: که حالا که طرف بزرگتر شده ، امتحانش سختتر میشه ، که این فرد با یکی که خدا بعنوان همسر در زندگیش قرار میده ، چطور رفتار میکنه ، چطور با سختی های این مرحله که قطعا سختتر از دوران قبلی زندگی هست ، سر میکنه..

مرحله بعد که بزرگتر میشیم و رشد میکنیم ، امتحان سختتر میشه و میشه امتحان فرزند ، خدا بهمون فرزند میده ، حالا همچنان در معرض امتحان والدین و همسر قرار داریم ، امتحانات یک درجه سختتر میشه و فرزند هم بهش اضافه میشه با مشکلات خودش…

حالا که ما 20-30 سال از زندگیمون رو در معرض امتحان والدین بودیم ، در اینجایی که هستیم چه از این امتحان سربلند بیرون اومده باشیم چه خدای نکرده سرافکنده… ولی از اینجا به بعدش دیگه بچه گانه فکر نکنیم ، دید سطحی به قضیه نداشته باشیم ، امتحان اسمش روش هست ، یعنی انسان قرار هست تحت یک سختی و فشار قرار بگیره… واقعا بعد از ازدواج قرار نیست با یک دنیای پر ازلذات و خوشی مواجه بشیم.. ما همیشه یک زندگی ایده ال با نمره صد برای خودمون در نظر میگیریم بعد میخوایم این نمره صد رو با محاسن طرف به دست بیاریم ، ولی هیچ وقت فکر نمیکنیم که یک زندگی مشترک دو طرف باید با هم به نمره صد برسن…ولی چقدر قبل از ازدواج روی خودسازی خودمون کار کردیم؟

چقدر خودمون رو اماده کردیم که زودرنجی رو در خودمون از بین ببریم و در برابر نیش و کنایه های مادرشوهر و خواهر شوهر و مادرزن و فامیل همسر و… دچار رنجش نشیم..
    چقدر تمرین صبر کردیم و خودمون رو صبور بار اوردیم تا توی روزهای سخت زندگی کم نیاریم…
    چقدر تمرین کردیم که پیش قضاوتی در برابر شریک زندگیمون نکنیم؟
    چقدر یاد گرفتیم توی زندگی از خودگذشته باشیم…
    چقدر یاد گرفتیم بهانه گیری و غرغر نکنیم توی زندگی و…
    و خیلی موارد دیگه….

حالا این ما هستیم که مختاریم دو مدل نگاه به ازدواج داشته باشیم…
    یک نگاه مادیگرانه به ازدواج و اینکه قراره بعد از وصال یک زندگی پراز خوشی و عالی و فانتزی داشته باشیم که وقتی با این نگاه وارد زندگی میشیم ، بدجوری توی ذوقمون میخوره چون تصور ما از ازدواج اشتباه بوده…

و یک نگاه هم ، نگاه بالغانه به ازدواج هست ، که قراره وارد یک مرحله جدید از امتحانات الهی بشیم ، که سختی داره ، فراز و نشیب داره ، که قراره توی این مرحله رشد داشته باشیم و تنها قرار نیست بعد حیوانی ما ارضا بشه و.. اگر این نگاه رو به ازدواج داشته باشیم ، نگرشمون به ازدواج چه در قبل ازدواج چه زمان تاهل به کل به داستان فرق میکنه و میدونیم این فقط یک بخش از زندگی خیلی خیلی کوتاه فانی ما در این دنیاست که قراره سکوی پرتاب ما باشه .. وقتی این دید رو داشته باشیم نه دیگه قبل ازدواج خیلی رویاهایی کودکانه برای خودمون میچینیم ونه خیلی فانتزی به داستان نگاه میکنیم ، و نه در زندگی بعد از ازدواج سختی هاش اونچنان فشار و خوشیهاش اونچنان سرمستی برامون نمیاره… والبته.. گاهی هم میشه که خدا مصلحتش طوری هست که با اینکه ما خودمون رو خیلی اماده میکنیم ، سوالات رو تستی میده ، یا اینقدر برامون اسون میشه که ده دقیقه ای برگه رو میدیم…

نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها

راستی آقای محمد93 در مورد موضوع خواستگاریتون به نظرم حتما یک تاپیک باز کنید.چون من الان مواردی را می بینم که فکر کنم اینجا جاش نباشه باهاتون صحبت کنم.مثلا در مورد طولانی کردن تعداد جلسات خواستگاری من خودم مشکلاتی داشتم اما براش راهکار پیدا کردم.

خانم مصباح الهدی من نمیدونم باید توی تاپیکم چی باید بنویسم(یعنی چیز خاصی ندارم بنویسم ) فقط در مورد این مسائل مثلا سوال داشتم که چطور میشه فهمید دختر خانم مثلا عاطفی هست و صد در صد جنسش دخترونه هست و ویژگی های زیر رو داره و ناخالصی رفتاری پسرونه نداره

مثلا من برای خودم این بعد خیلی مهمه.. دوست دارم خانمم خیلی عاطفی باشه ، شر و شیطون باشه ، یک جاهایی لوس باشه ، یک وقتایی قهر کنه و منتظر بشه منتش رو بکشی ، گریه کنه ، دلتنگ بشه ،دخترونه رفتار کنه و... چون اگه غیر اینها باشه که میشه یک پسر ... و برای پسر، اخلاقهای پسرونه جذابیتی نداره. (چند وقت پیش میخواستم یک تاپیک بزنم ، چون این موضوع برام مهم بود میخواستم ببینم در جلسات خواستگاری چطور میشه فهمید دخترخانم این ویژگیها رو داره یا نه )
    من روال خواستگاری رفتنم اینطور هست ، که یک معرف به مامانم شماره میده ، مامانم با مامان دختر خانم حرفهای اولیه رو میزنن ، اگر شرایطمون بهم خورد ، با مامانم و خواهرم میریم خونه دختر خانم ، من بیرون میمونم ، در حد یک ربع مامان و خواهرم ، اگر دیدن خانوادشون خوبن با من تماس میگیرن من هم میرم داخل؛ من هم اگر بپسندم (که 70-80 % مواقع بلحاظ ظاهر چهره دختر خانم رو میپسندم که حالا یا من خیلی خوش شانسم یا کلا چشمام قشنگ میبینه ) میریم با هم توی اتاقشون حرف میزنیم و…
    من توی سوالات جلسه اول دو تا سوال جوابش خیلی برام مهم هست و برام تا حدودی چارچوب طرز فکر و نگرش دخترخانم روشن میشه …

یکی اینکه هدفتون از ازدواج چیه…
    دوم هم هدفتون چه کوتاه مدت چه بلند مدت توی زندگیتون چیه…
    و بعد هم بقیه موارد...

که اکثرا یا جوابی ندارن یا جوابهاشون خیلی مبهم هست.
    ----------------------------------

این یک دو شب خیلی حرف زدم ، هم من خسته شدم ، هم شما
    خسته نباشِن

][

11. 2 کاربر از پست مفید محمد 93 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 19 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (جمعه 19 اردیبهشت 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    عزیز من تشخیصی در مورد سمعی بودن یا نبودنت ندادم. جمله اخرم که نوشتم در واقع براساس نوشته ی خودت توی یکی از پست هات بود که خودت گفته بودی سمعی هستی. من نمی دونم.
    در مورد اینکه نوشتی لحن گفته ها برات مهمه و اینکه مهربان و عاطفی باشه طرف مقابل برات مهمه اینا واسه منم مهمن. به نظرم این لمسیه تا سمعی. من خودم اگه بهم با لحن ملایم و نگاه مهربان فحش بد هم بدن چندان توجهی نمی کنم و ناراحت اصلا نمی شم در صورتی یه نگاه یا یه رفتار نامناسب رو نمی تونم حالا حالا ها فراموش کنم. این لمسی میشه نه سمعی. البته شاید یه کمیش هم بصری بشه.
    ببین یه چیزی که می خوام بگم اینه که ممکنه تو خودت ندونی اما واقعا اون جاذبه جنسی برات مهم باشه. اینو توی دو تا پست قبلیم هم گفتم اما انگار نتونستم درست بگم. مثلا ممکنه از فاصله یکی دو متری اون ادم همه چی رو به راه به نظر بیاد ممکنه حتی دستش هم بگیری اوضاع خوب باشه اما وقتی بیاد کنارت بشینه ببینی اوضاع خوب نیست یا وقتی بالای سرت واسته ببینی نه نمیشه. نمی دونم مثلا من خودم یادمه یه بار سایه یکی روی سرم افتاد اون واستاده بود من نشسته بودم بدم اومد کلا. خیلی بهم نزدیک بود. خوب من قبلش اصلا نمی تونستم بفهمم که خوشم نمیاد از این لحاظا ازش. به نظرم خوشایند هم می یومد.
    البته اگه اینطوری هم دیدی شده معنیش این نیست که هیچوقت نمیشه. با ملایمت اون اقا و صبر و زمان دادن به خودت بالاخره یه روزی میشه که بشه.
    منظورم از جاذبه جنسی راحت بودن و پذیرا بودن درباره اون مرد مقابله. اینکه بتونی اونو توی اغوشت راه بدی یا برعکسش اینکه بتونی در اغوشش باشی. خلاصه اش اونو بدنشو ظاهرشو و اخلاق و رفتارشو بتونی با رضایت بپذیری و برات شادی همراه با ارامش بشه.
    خلاصه اش اینکه فکر نکن همه اش سمعی هستی. یه دقتی بکن. یه وقت بعدا به عمل برسه غافلگیر نشی.
    هرچند من فکر کنم شاید خودم یه کمی سخت گیرم. یه جورایی روی بدنم حساسم. اینا ممکنه فقط واسه من باشه.
    خوب ببخشید نوشته بودی که نیاز نیست راجع به این موضوع دیگه بنویسیم. نوشتم اما.
    موفق باشی.
    ویرایش توسط meinoush : جمعه 19 اردیبهشت 93 در ساعت 12:12

13. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 19 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (جمعه 19 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (جمعه 19 اردیبهشت 93)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام به همگی دوستان عزیز
    بسیار بسیار از همگی متشکرم که برای من وقت گذاشتید و به من کمک فکری کردید!
    می تونم بگم این تاپیک از بین تاپیک هایی که ایجاد کرده بودم بهترین تاپیک من بود و خیلی دید منو عمیق تر کرد.

من به یک جمع بندی رسیدم.گفتم شاید خوب باشه که این جمع بندی را آخر تاپیک بذارم تا هم اگر شما ایراداتی در آن می بینید به من متذکر شوید و هم اینکه خلاصه کل تاپیک برای آیندگان به عنوان مرجع در یک پست باشد فکر کنم بهتره.

و اما جمع بندی من فعلافقط در مورد عواطف در زندگی مشترک :
    1)من متوجه شدم نباید تصویر بی عیب و روتوش شده ای از زندگی مشترک در ذهنمان ایجاد کنیم چرا که درواقع ماهیت زندگی سختی و رنج و محدودیتهای طبیعی خودش را دارد.

2) هرچند که عاطفی بودن اظهار محبت زیباست و من این ها را دوست دارم اما نباید صرفا از این جهت به قضیه نگاه کرد و سطحی نگر بود.
    اتفاقا عواطف واقعی در زندگی مشترک خودشان را در سختی ها زیباتر نشان می دهند.عواطف وقتی واقعی است که همراه گذشت و احترام باشد.همراه درک شریک زندگی باشد.همراهی شریک زندگی در مسیر مورد علاقش و رفیق نیمه راه نبودن.شریک بودن در شادی و ناراحتی .وگرنه اگر فقط به گفتار باشد معنی واقعی کلمات از بین می رود و لطفی نخواهد داشت.و من الان فکر می کنم حتی آزار دهنده هم خواهد بود!!!

3)لزوما تصویری که از یک مرد در بیرون می بینیم نمی تواند نشان دهنده این باشد که او از لحاظ عاطفی برای خانمش کم خواهد گذاشت. عواطف لزوما با محکم بودن و منطقی بودن یک مرد در تناقض نیست.
    درواقع اگر مردی منطقی باشد و خانمش را دوست داشته باشد اگر بخواهد می تواند برای خانومش عواطفش را بروز بدهد.
    آقای احمدعلی:
    شخصی که منطقی است، منطق او به او خواهد گفت که برای زندگی بهتر نیازهای همسر خود را بشناسد و آنها را به روش صحیح برطرف کند.

و همین طور آقای مهدی1392 مطلب قشنگی گفتند: عاطفی بودن به سلامت روح مربوطه و منطقی بودن با سلامت فکر و اندیشه در ارتباط است.
    و همین طور: مردی که روح قدرتمندی داره ابراز علاقه به همسر و فرزنداش، به غرورش لطمه ای نمی زنه.

4)عاطفی بودن یک خانم خوب است اما نوع ابراز آن هم مهم هست.و درواقع باید جاذبه و دافعه آن را هم در نظر گرفت.

5)اینکه من انتظار داشته باشم که یک مرد به اندازه من عاطفی باشد به هیچ عنوان درست نیست و نگرش اشتباهیست.
    معاون کلانتر: وقتی دنبال فردی باشید که در موارد مختلف مثلا عواطف و احساسات عینا در حد شما یا بالاتر باشه
    هیچ پسری رو پیدا نمیکنید چون در حقیقت شما دنبال یک دختر دیگه هستید

6)انعطاف در زندگی مشترک بسیار مهم هست چرا که تنها چیزی که قابل پیشبینی است اینه که زندگی غیر قابل پیشبینی است.
    آقا محمد: ذهن مجردی من فاقد تجربه زندگی متاهلی هست ، پس زیاد قابل اتکا نیست ، و قطعا توی زندگی متاهلی اتفاقات و جریاناتی رخ میده که باید انعطاف داشت و اونها رومدیریت کرد..
    پس نباید یه چیز حساب شده در ذهنم برای آینده ام و عواطف از خودم و خواستگار در نظر داشته باشم .

7)من قبلا تو ذهنم این بود که این نقطه ضعف محسوب میشه که بعدا در آینده به همسرم نیاز عاطفیم را بگم که چیا برام مهمه و فکر می کردم به آدم حس گدایی محبت دست می ده.ولی الان فهمیدم که حتما باید بگم.
    آقا محمد93: هر وقت ازدواج کردید ، به همسرتون (اگر خودش بلد نبود) حتما نیازهای عاطفیتون رو بگید ، به مرور زمان بهش بگید ، مثلا دوست دارم در این موقعیت باهم اینطور رفتار کنی ، یا وقتی شرایط روحیم اینطوره ، اینطور دوست دارم باهم رفتار کنی و .... ایرادی که خانمها دارن (و من توی اطرافم زیاد دیدم) این هست که همسرشون نیازهای عاطفیشون رو براورده نمیکنه ، بعد فکر میکنن همسرشون عمدا اینکار رو نمیکنه .. در صورتیکه مردها عمدتا بلد نیستن ، چون شناخت صحیحی از خانمها ندارن ، و بجای اینکه از نیازهاشون برای همسرشون بگن ، با قهر و دلخوری و فاصله گرفتن ، صورت مساله رو پاک میکنن ..

من بعدا جمع بندی خودم در مورد ایمان و سایر جنبه ها خواهم گفت.

فقط الان در مورد عواطف یک سوالی دارم.
    بالاخره با توجه به خودم من شخص خیلی عاطفی هستم پس باید با یک مردی که او هم تا حدودی نسبتا عاطفی باشه ازدواج کنم.درسته؟.این را در جلسه خواستگاری چه جور بفهمم؟
    مثلا من خودم تو همون جلسه اول می پرسم که شما از نظر عاطفی چگونه اید؟ولی طبیعتا سوال مبهمی است.
    هرچند که در جلسات بعد در مورد ارتباطات خانوادگی وزندگی ایده آل و... هم می پرسم و مثلا دقت می کنم نگرشش به زندگی ایده آل چگونه است و مثلا به عواطف توجه می کند یا نه!
    یک مطلب دیگه اینکه من خودم تو جلسه خواستگاری می گم که دختر خیلی عاطفی هستم ولی مثلا زودرنج نیستم. آیا گفتن این مطلب برای من ضروری است.آخه آنها نمی پرسند.ولی من می گم.بده یا خوب؟

آقای محمد93
    اگر تاپیکی ایجاد کنید به نظر من خیلی بهتره .اما عجالتا چون تا اینجا خیلی زحمت کشیدین یه نکته ای فقط می گم:
    شما خواهر دارید!!!! این خیلی خیلی نکته مثبتیه!!! من برای برادرام روحیات زن داداشام را درمیاوردم!این 15 دقیقه که مادر و خواهرتون می رن با مادر و دختر صحبت می کنند اصلا کافی نیست!!! حتما یک جلسه جدا برای این کار بذارید.این جوری محترمانه تر هم هست.بعد مادرتون که طبیعتا با مادر دختر صحبت می کنند.خواهرتون هم با دختر خانوم.دیگه خانم ها قشنگ می تونن بفهمن که این دختر از نظر ظرافت های دخترانه چه جوریه! چون معمولا دخترهای مذهبی شاید نتونن خیلی جلوی نامحرماون مطالبی که مدنظرتونه را نشان بدن.شاید بتونید سوال کنید.که همه دخترها هم مثل من که نمی تونن روحیاتشون را تشریح کنند.من که باشم کامل تشریح می کنم حالا نمی دونم تا چه حد درسته.با مثال البته و سنگین .حتی نپرسیده هم می گم که مثلا آقای فلانی من عاطفیم و.... که نمی دونم درسته یا نه؟!!
    اما خلاصه تو جمع زنانه آدم خیلی راحت تره و خود واقعیش هست.همین طور برای دختر خانم هم خوبه که بهتر مادرشوهر و خواهر شوهر آینده اش را بررسی کنه.

اگر خواستید این تاپیک ها را بخوانید.درسته متفاوته ولی یک سری پست ها توش هست که به دردتون می خوره:
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

15. 4 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

mehdi1392 (شنبه 20 اردیبهشت 93), meinoush (جمعه 19 اردیبهشت 93), setare sorbi (شنبه 20 اردیبهشت 93), فدایی یار (دوشنبه 28 اردیبهشت 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 فروردین 02 [ 06:11]
    سطح
    62
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 211
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,282

تشکرشده 89 در 30 پست

حالت من
    Khabalod
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبوری نمایش پست ها
    نوشته اصلی توسط مصباح الهدی
    من ایده آلم اینه که یک آدم
    1.با ایمان؛
    2.حداقل2سال بزرگتر از خودم
    3.؛با حیا
    4.؛تحصیل کرده
    5.؛مودب و با شخصیت
    6.و منطقی
    7.و عاطفی
    8.و البته شاداب
    9.و صبور بیاد خواستگاریم
    .

این ها واقعا زیاده؟؟؟ تازه این ایده آلمه!
    من دیگه چقدر باید از ایده آلم بیام پایین!!!واقعا اینا سخت گیریه؟

دوستان الان اين معيارها خيلي سختگيرانه است؟؟؟

سلام خانم مصباح

به عنوان یک فردی که دیگران به من میگن مذهبی چند نکته رو عرض میکنم:

1-معیارهاتون به غیر از سن و تحصیلات(و صبوری اگر ایده آلش در نظر گرفته باشید)بد نیست که هیچ اصلا لازمه اصلا کوتاه نیاید

2- معیار صبور بودن هم لازمه هم در اخلاقیات روزمره زندگی هم در تصمیمات مهم، چالشهای اساسی و بالا پایینهای زندگی مشترک اما به شرطی که یک صبوری ایده آل رو در نظر نداشته باشید

3-تحصیلات و سن رو هم با توجه به شرایط و ویژگیهای دیگر خواستگار در نظر بگیرید و صرف سن یا تحصیلات پایین تر رد نکنید

4-یک زن اگر عاطفی نباشه باید نگران باشه نه شما اما اگر از حد متوسط عاطفه در همه بانوان بیشتر هستید باید کمی روی خودتون کار کنید تا تعدیلش کنید بهتره برای این منظور با بقیه خانمها بحث و مشورت کنید

به طور کلی باید منطق در اقایان و عاطفه در بانوان غالب باشه اما نه به شکل خیلی شدید
    پس تمام موارد زیر خوب نیستند

-مرد به شدت منطقی
    -مرد به شدت عاطفی
    -زن به شدت منطقی
    -زن به شدت عاطفی

وضعیت مردهای به شدت عاطفی و زنهای به شدت منطقی از بقیه وخیم تر هست و بقیه موارد معمولا میتوانند با کمی تمرین وکسب آگاهی به تعادل برسند

من اینجا احتمالا یه اختلافی با برخی دوستان از جمله احمد علی و محمد 93 دارم و اون اینکه منطق یا تدین یک مرد لزوما اون رو عاطفی نمیکنه چون هیچ کس در دین داری یا منطق کامل نیست و ممکنه فرد مورد نظر درین زمینه بی منطق بشه یا بی دینی کنه

در ثانی بعضی از مردها به دلایلی اصلا ازین چیزها خوششون نمیاد یعنی اصلا اینگار تو خونشون نیست حالا زنش رو هم خیلی دوست داره ولی کلا تو فاز لاو و حرفها و کارهای عشوقلانه نیست

البته قطعا دین و منطق خیلی موثر هست درین زمینه اما اگه طرف مثلا در یک فضای غیر احساسی یا خنثی رشد کرده باشه و کلا روحیه اش یک طور خاص بار اومده باشه ولو متدین باشه خیلی سخت بشه عوضش کرد شما هرچی هم روایت بخونی میگه اقا واجب شرعی که نیست بگم حتما دوسش دارم من تو عمل نشون میدم بهش!

5-از معیار ایمان هم به هیچ وجه کوتاه نیاید به هیچ وجه کاملا هم کفو خودتون انتخاب کنید

6- راه فهمیدن میزان منطق وعاطفه یک مرد بررسی روحیات فرد مورد نظر در ز ندگی مجردیش هست از راه تحقیقات و سوالات در جلسه خواستگاری

و بنظرم بهترین راه فهمیدن هم این هست که بدونید در خانواده فرد مورد نظر اعضای خانواده از جمله والدین چطور به هم ابراز احساسات میکنن؟ هدیه خریدن ، محبتهای کلامی؟، بوسیدن، نوازش، در آغوش کشیدن، نشون دادن محبت در عمل مثل خرید یا کار منزل و ....

سوال از دوستان صمیمی .دوستان صمیمی کاملا از روحیات هم با خبرند

توجه به سوالات طرف مقابل و وجود مسایل عاطفی در انها

واکنش طرف مقابل به سوالهای عاطفی شما

7- اشکالی نداره که بگید عاطفی هستید منتها کلی نباشه تو مثال بیارید مصداقیش کنید بعد ببینید نظر طرف مقابل چیه و همینطور اینکه زودرنج نیستید هم بگید خوبه اما باز هم مصداقی و جزئی کنید تا معلوم بشه منظور شما از زودرنج نبودن چیه

در آخر بگم من هرچی ازدواج موفق اطرافم دیدم علاوه بر این تحلیلهای منطقی و عاقلانه و کاملا بجا و درست، توکل بخدا و توسل به ائمه بوده هرچه هم تلاش کنیم ازدواج هندوانه دربسته است رمز موفقیت توکل و توسل است شک نکیند
    ویرایش توسط mohammad6599 : یکشنبه 21 اردیبهشت 93 در ساعت 04:37

17. 3 کاربر از پست مفید mohammad6599 تشکرکرده اند .

fariba s (یکشنبه 21 اردیبهشت 93), محمد 93 (یکشنبه 21 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (یکشنبه 21 اردیبهشت 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 اسفند 94 [ 22:55]
    سطح
    27
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    120

تشکرشده 214 در 50 پست

Array
    سلام

خانم مصباح ، نحوه مدیریت تاپیکتون آفرین داره

فقط الان در مورد عواطف یک سوالی دارم.

بالاخره با توجه به خودم من شخص خیلی عاطفی هستم پس باید با یک مردی که او هم تا حدودی نسبتا عاطفی باشه ازدواج کنم.درسته؟.این را در جلسه خواستگاری چه جور بفهمم؟
    مثلا من خودم تو همون جلسه اول می پرسم که شما از نظر عاطفی چگونه اید؟ولی طبیعتا سوال مبهمی است.
    هرچند که در جلسات بعد در مورد ارتباطات خانوادگی وزندگی ایده آل و... هم می پرسم و مثلا دقت می کنم نگرشش به زندگی ایده آل چگونه است و مثلا به عواطف توجه می کند یا نه!

یک مطلب دیگه اینکه من خودم تو جلسه خواستگاری می گم که دختر خیلی عاطفی هستم ولی مثلا زودرنج نیستم. آیا گفتن این مطلب برای من ضروری است.آخه آنها نمی پرسند.ولی من می گم.بده یا خوب؟

به نظر من

بله باید با مرد عاطفی ازدواج کنید .

در جلسه خواستگاری بستگی به طرفتون داره ، مثلا ممکنه طرف از شما و خونوادتون خوشش بیاد و تمایل پیدا کنه این وصلت صورت بگیره ، در آنصورت سعی می کنه خودشو مطابق معیارهای شما نشون بده ، ولی اگر صادق باشه ( مثل اون خواستگارتون که گفته بود باید تو این مسایل اعتدال داشت ) اونوقت حقیقتو میگه .
    اما من فکر می کنم مطمین ترین راه اینه که توپو تو زمین خواستگار بندازین و بگین ایشون اول معیاراشون رو بگن ، اگر واقعا عاطفی باشه به احتمال زیاد ایشون هم دنبال شخص عاطفی هست و تو معیارهای اولشون یه چیزایی بروز میدن . البته صد در صد نیست .
    بعد به جای اینکه بگید که من عاطفی هستم ،بهتره بپرسید نظرشون درباره مسایل عاطفی چیست ، تو پاسخ سوالاتش دقت کنید ببینید همون لحظه تو ذهنش پاسخی آماده کرده یا پاسخی داده که قبلا درباره اش فکر کرده یعنی براش مهم بوده .

با سوال در مورد ایده آل های زندگی هم موافق هستم .

خوب یا بد بودن گفتن اینکه عاطفی هستید ، باز به صداقت خواستگار بستگی داره ، به نظرم بعد از اینکه از صداقتش مطمین شدین این قضییه را بگویید ، اگر جلسه اول نگفتین هم ایرادی نداره .

خوشبخت بشین

19. کاربر روبرو از پست مفید mehdi1392 تشکرکرده است .

مصباح الهدی (یکشنبه 21 اردیبهشت 93)

صفحه 6 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)