من درس نخوندم ضررشو میبینم ولی امتحان پایان ترم هم هست بازم وقت واسه جبران هست ؟! الان من باید خودمو تنبیه کنم چطوری؟ با فحش دادن به خودم با خنگ و بیسواد دونستن خودم با تنبل و بی ارزش خطاب کردن خودم بعدم خودمو ببخشم به خودم قول بدم برای پایان ترم جبران میکنم . اما نمیتونم به جبران فکر کنم الان میخوام خودمو بکشم!چرا همیشه اشتباه میکنم میدونم دارم اشتباه میکنم اما بازم ادامه میدم بعدشم خودمو سرزنش میکنم این داستان ادامه دارد ...
- - - Updated - - -
چطوری میشه وقتی ناراحتی درس بخونی یا وقتی تمرکز حواس نداری چطوری ؟؟ ؟؟ من عصبانیم ناراحتم بیشتر هم از دست خودم . اشتباهاتی کردم که به خاطرشون از خودم بدم اومده انگار خدا نمیبخشه منو مجازاتم میکنه با تنها گذاشتنم با غمگین نگه داشتنم ...![]()

چرا همیشه اشتباه میکنم میدونم دارم اشتباه میکنم اما بازم ادامه میدم بعدشم خودمو سرزنش میکنم این داستان ادامه دارد ...
صبح که تو راه دانشگاه داشتم درس میخوندم خیلی بیشتر پشیمون شدم که چرا تنبلی کردم درسمو نخوندم چون خیلی خوب و شیرین بود ادبیات بودا! کلی دوستداشتم
حالا تو فامیل میپرسند دانشگاه میری هنوز کاردانیت باید تموم شده باشه من نمیدونم چی بگم خجالت میکشم فکر کنم اصلا لیاقت اینکه ادامه بدم رو ندارم .
حالا من مجبورم با خنگی و نادونی کارم رو انجام بدم ولی از خلاقیتم استفاده کنم . 

علاقه مندی ها (Bookmarks)