به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 84
    عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    خدا را چه دیدید شاید ما هم همین کاراو کردیم زندگیم درست شد
    توی قسمت انجمن ازاد بدبختیام را نوشتم حالا چند نفر جواب میدن
    یک سال اول ازداج جلوم لباس کوتاه میپوشیدن اما یک دفعه دیدم روسری سرشون کردن و لباس بلند پوشیدن --من که علت را پرسیدم گفتن شما بهشون نامحرم هستید !!

میشه جنم مردونگی یادم بدین --بگین چه کارایی انجام بدم
    مثلا منو از اون طرف خانه صدا میزنه --وقتی میرم پیشش میگه چاقو که بفل دستش را بده به من !!

زبون دراز و جواب گو --ناخن بلند داره که موقع دعوا چند جای بدنم را زخم کرده که بعد از چند ماه هنوز جاش مونده--خیلی موقع ها هم دیونه بازی در میاره که انگار اصلا تعادل روحی نداره --در محیط کار و برای خانوادش مثل موش میمونه اما برای من تو خونه مثل شیر جنگل!
    اصلا منو به عنوان شوهرش قبول نداره انگاری من شوهر کردم تا زن !
    خیلی بد دهن و بی تربیت شده و حرف هایی میزنه که خودم باور نمیشه یک زن بزنه
    عزیز منی. نوشتارت اونم در اوج عصبانیت خیلی بامزه است :)
    کارشناسان تا جایی که می دونم یک نفر میاد جواب تاپیک شما رو می ده.
    خانمتون شاید با دوستان ناباب همنشین شده :) مثل من این چند وقت.
    در مورد خانمت کارشناسان بهتر می گن
    اما در کل انگار زندگیش خیلی بکنواخت شده هیچی نداره که به خاطرش بدوه. کار می کنه لابد کارش هم یکنواخته. شایدم یادش رفته یه روزی شما رو دوست داشته از بس همه چی یکنواخت شده البته اگه روزی دوستتون داشته. هیچ مشکلی هم نداره. شما هم که همیشه خوب و اروم و مهربونی. در کل بیکار و بی درده! نوشته هاتون اینطوری می گن. فقط اگه انقدر زرنگ بوده چرا مهریه نداره؟؟؟ و ظاهرا نگرانه و پیش پیش اینطور که می گین فکر می کنه زندگیتون ممکنه به مشکل برخورد کنه. چرا اینطوری فکر می کنه؟ هیچوقت توی این دوسال مشکلی شدید داشتین که بعدش اخلاقش اینطوری شده باشه؟
    راستی وقتی مهریه نداره دیگه لازم نیست انقدر به خودتون فشار بیارین که نوشته بودین به خودکشی هم حتی فکر کردین. بچه هم که ندارین پس نگرانی ندارین واسه جدایی. ایشونم لابد می ترسه که جدا شین که انقدر میگه بچه. ولی در هر حال ناراحت نباشین انقدر. تلاشتونو برای بهبود بکنین.
    نوشتارتون دوست داشتنی بود.
    امیدوارم مشکلتون به خوبی خوشی حل شه .
    موفق باشید.

بازم پست گذاشتم مخلوط شد هم خودمونی و با تو نوشتم هم محترمانه و با شما. مثل این بچه هایی که تازه می رن کلاس زبان:)
    ویرایش توسط meinoush : چهارشنبه 24 اردیبهشت 93 در ساعت 20:18

2. کاربر روبرو از پست مفید meinoush تشکرکرده است .

alikocholo (چهارشنبه 24 اردیبهشت 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 29 مرداد 01 [ 13:36]
    سطح
    54
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 116
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    51

تشکرشده 17 در 13 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    عزیز منی. نوشتارت اونم در اوج عصبانیت خیلی بامزه است :)
    کارشناسان تا جایی که می دونم یک نفر میاد جواب تاپیک شما رو می ده.
    خانمتون شاید با دوستان ناباب همنشین شده :) مثل من این چند وقت.
    در مورد خانمت کارشناسان بهتر می گن
    اما در کل انگار زندگیش خیلی بکنواخت شده هیچی نداره که به خاطرش بدوه. کار می کنه لابد کارش هم یکنواخته. شایدم یادش رفته یه روزی شما رو دوست داشته از بس همه چی یکنواخت شده البته اگه روزی دوستتون داشته. هیچ مشکلی هم نداره. شما هم که همیشه خوب و اروم و مهربونی. در کل بیکار و بی درده! نوشته هاتون اینطوری می گن. فقط اگه انقدر زرنگ بوده چرا مهریه نداره؟؟؟ و ظاهرا نگرانه و پیش پیش اینطور که می گین فکر می کنه زندگیتون ممکنه به مشکل برخورد کنه. چرا اینطوری فکر می کنه؟ هیچوقت توی این دوسال مشکلی شدید داشتین که بعدش اخلاقش اینطوری شده باشه؟
    راستی وقتی مهریه نداره دیگه لازم نیست انقدر به خودتون فشار بیارین که نوشته بودین به خودکشی هم حتی فکر کردین. بچه هم که ندارین پس نگرانی ندارین واسه جدایی. ایشونم لابد می ترسه که جدا شین که انقدر میگه بچه. ولی در هر حال ناراحت نباشین انقدر. تلاشتونو برای بهبود بکنین.
    نوشتارتون دوست داشتنی بود.
    امیدوارم مشکلتون به خوبی خوشی حل شه .
    موفق باشید.

بازم پست گذاشتم مخلوط شد هم خودمونی و با تو نوشتم هم محترمانه و با شما. مثل این بچه هایی که تازه می رن کلاس زبان:)
    خیلی ممنون که جوابم دادی
    1-اصلا دوستی نداره که باهاش رفت و امد کنه ---حتی با عموش و دایش هم توی یک شهر هستیم اما 2 ساله اونا را به من نشون نداده ! برای خودم هم جای تعجب داره که چرا این کارو میکنه و سره این موضوع خیلی با هم بحث داشتیم
    2-چون ما گفتیم مهریه نمیدیم اونا هم قبول کردن جهیزیه ندن
    3-حق طلاق هم بهش دادم
    4-فقط امضا اول که در مورد تقسیم مال شوهر به زن هم میرسه من امضا کردم --از این مورد هم میتونه سوء استفاده کنه ؟
    5-چند بار هم اسم جدایی اوردم اصلا براش مهم نبود -- نمیدونم چرا ؟؟؟؟؟

4. کاربر روبرو از پست مفید alikocholo تشکرکرده است .

meinoush (پنجشنبه 25 اردیبهشت 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    در مورد همسرتون نظری ندارم ولی اون چند مثال رو که زدید به نظرم روحیه حساسی دارید. مثلا فکر نمی کنم اینکه خواهر زنها و همسرتون وقتی با شما می خواهند بیایند بیرون شام کیف پول نیاورند بی احترامی ای درش باشه یا اینکه وقتی شما چه به شوخی یا غیر شوخی می گید همسرتون اگر از سفر برگشتند بمونند خونه پدرشان (اونهم در جمع خانوادشون اینو گفتید) خوب هر پدری باشه ناراحت میشه و عکس العملشون به نظرم طبیعی بوده در برابر عمل شما.
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

6. 4 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

alikocholo (شنبه 27 اردیبهشت 93), mahasty (پنجشنبه 25 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 25 اردیبهشت 93), افتابگردون (چهارشنبه 21 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    54
    دستاوردها:
    تشکرها
    51

تشکرشده 17 در 13 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط deljoo_deltang نمایش پست ها
    در مورد همسرتون نظری ندارم ولی اون چند مثال رو که زدید به نظرم روحیه حساسی دارید. مثلا فکر نمی کنم اینکه خواهر زنها و همسرتون وقتی با شما می خواهند بیایند بیرون شام کیف پول نیاورند بی احترامی ای درش باشه یا اینکه وقتی شما چه به شوخی یا غیر شوخی می گید همسرتون اگر از سفر برگشتند بمونند خونه پدرشان (اونهم در جمع خانوادشون اینو گفتید) خوب هر پدری باشه ناراحت میشه و عکس العملشون به نظرم طبیعی بوده در برابر عمل شما.
    سلام
    1-اخه خودم تنها بودم --هرچی میگفتم نمیتونی بری --من تنها هستم زیر بار نمی رفت- خانوادش هم که اومدن چند بار گفتن به زبون بی زبونی گفتم تنها هستم و خانومم باید باشه و خودمون کار داریم --گوششون بدهکار نبود --
    2-سره میز باز مامانش داشت از بابام اجازه میگرفت منم دیگه بهم بر خورد

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    آقای علی وقتی قانونا حقی رو دادین به کسی مثلا همسرتون اون شخص در صورتی که خودش بخواد از حقی که بهش دادین استفاده می کنه نه سواستفاده! خودتون می دونین که چی رو امضا کردین. بنابراین در نظر بگیرین که امکان داره اینکارو یه روزی که لازم بدونن بکنن. البته الان که لازم ندیدن اینطور که می گین (هنوز نمی خواین جدا شین که بخوان از این حقی که شما هم امضاش کردین استفاده کنن). اینکه خواستین همه ی اموال زن و شوهر بعد از جدایی تقسیم شه مساوی بین دو نفر همسر خوب به نظر من با توجه به اینکه شما ثروتمندین خیلی بهتر از مهریه است. مگر اینکه این موردو اضافه کرده باشین که هر چیزی که شما بعد از ازدواج خریده باشید بین هر دوتون تقسیم شه و اونایی که قبل از ازدواج خریده باشید پیش خودتون بمونه. اینکه چی رو امضا کردین خودتون بهتر میدونین.در مورد سوالات قانونی و حقوقی هم بهتره از کسی بپرسید که اگاهه به این امور.
    اینکه اگر مثلا ملکی از قبل ازدواج داشتین و بعد از ازدواج فروختین و یه ملک دیگه خریدین هم فکر می کنم فرق کنه و احتمالا بتونین اگه ثابت کنین که از قبل ملکی داشتین حداقل اون مقدار که داشتینو برای خودتون نگه دارین. در صورت تمایل این چیزا رو از کسی پبپرسین که به حقوق اگاهه. البته خودتون قاعدتا وقتی امضا می کردین می دونستین چی رو امضا می کنین.

توی پست اخرتون چیزایی نوشتین که یه کمی به نظر میاد اوضاع تغییر می کنه. ما اطلاعات کمی از شما و به خصوص از همسرتون داریم. با توجه به اینکه اشتراک ازاد گرقتین و با توجه به اینکه شاید خوشایندتون نباشه خیلی چیزا رو اینجا توی تاپیک عمومی بنویسین (چون پست هاتون می مونه) می تونین اگه دوست ندارین اینجا بنویسین توی تاپیک خصوصی هر چیزی رو که نیازه توضیح بدین. بعد که جواب دادن کارشناسان به شما جوابی رو که بهتون دادن اینجا بگین تا دوستان بتونن در همون راستا راهنمایی کنن. در صورت نیاز هم بعدا می تونین بعضی چیزایی که لازم دیدین رو اضافه کنین اینجا در مورد خودتون و همسرتون.

نوشتین ناراحت نمی شن از جدایی. البته نوشتین که بچه هم می خوان. اینکه اموالتون نصف شه و با توجه به رفتاراشون که انگار کسل شدن از اوضاع نبایدم خیلی ناراحت شن. می مونه اینکه چرا حالا بچه می خوان. اینم مربوط به قانون و حقوقی میشه که سر عقد به ایشون داده باشین یا شرایطی مربوط به این حقوق؟

من نمی تونم نظر درستی بدم فکر می کنم بقیه دوستان هم همینطور باشن. چون اطلاعات دقیقی از شما نداریم. به خاطر همین به نظر میاد بهتر باشه نظر کارشناسان رو بعدا که نظر دادن به طور کلی و نه خیلی با جزییات (اگه دوست ندارین جزییات اینجا عمومی باشه) اینجا بگین که سمت و سوی راهنمایی ها مشخص باشه برای دوستان.

موفق باشید
    ویرایش توسط meinoush : پنجشنبه 25 اردیبهشت 93 در ساعت 10:44

9. کاربر روبرو از پست مفید meinoush تشکرکرده است .

alikocholo (شنبه 27 اردیبهشت 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    54
    دستاوردها:
    تشکرها
    51

تشکرشده 17 در 13 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    آقای علی وقتی قانونا حقی رو دادین به کسی مثلا همسرتون اون شخص در صورتی که خودش بخواد از حقی که بهش دادین استفاده می کنه نه سواستفاده! خودتون می دونین که چی رو امضا کردین. بنابراین در نظر بگیرین که امکان داره اینکارو یه روزی که لازم بدونن بکنن. البته الان که لازم ندیدن اینطور که می گین (هنوز نمی خواین جدا شین که بخوان از این حقی که شما هم امضاش کردین استفاده کنن). اینکه خواستین همه ی اموال زن و شوهر بعد از جدایی تقسیم شه مساوی بین دو نفر همسر خوب به نظر من با توجه به اینکه شما ثروتمندین خیلی بهتر از مهریه است. مگر اینکه این موردو اضافه کرده باشین که هر چیزی که شما بعد از ازدواج خریده باشید بین هر دوتون تقسیم شه و اونایی که قبل از ازدواج خریده باشید پیش خودتون بمونه. اینکه چی رو امضا کردین خودتون بهتر میدونین.در مورد سوالات قانونی و حقوقی هم بهتره از کسی بپرسید که اگاهه به این امور.
    اینکه اگر مثلا ملکی از قبل ازدواج داشتین و بعد از ازدواج فروختین و یه ملک دیگه خریدین هم فکر می کنم فرق کنه و احتمالا بتونین اگه ثابت کنین که از قبل ملکی داشتین حداقل اون مقدار که داشتینو برای خودتون نگه دارین. در صورت تمایل این چیزا رو از کسی پبپرسین که به حقوق اگاهه. البته خودتون قاعدتا وقتی امضا می کردین می دونستین چی رو امضا می کنین.

توی پست اخرتون چیزایی نوشتین که یه کمی به نظر میاد اوضاع تغییر می کنه. ما اطلاعات کمی از شما و به خصوص از همسرتون داریم. با توجه به اینکه اشتراک ازاد گرقتین و با توجه به اینکه شاید خوشایندتون نباشه خیلی چیزا رو اینجا توی تاپیک عمومی بنویسین (چون پست هاتون می مونه) می تونین اگه دوست ندارین اینجا بنویسین توی تاپیک خصوصی هر چیزی رو که نیازه توضیح بدین. بعد که جواب دادن کارشناسان به شما جوابی رو که بهتون دادن اینجا بگین تا دوستان بتونن در همون راستا راهنمایی کنن. در صورت نیاز هم بعدا می تونین بعضی چیزایی که لازم دیدین رو اضافه کنین اینجا در مورد خودتون و همسرتون.

نوشتین ناراحت نمی شن از جدایی. البته نوشتین که بچه هم می خوان. اینکه اموالتون نصف شه و با توجه به رفتاراشون که انگار کسل شدن از اوضاع نبایدم خیلی ناراحت شن. می مونه اینکه چرا حالا بچه می خوان. اینم مربوط به قانون و حقوقی میشه که سر عقد به ایشون داده باشین یا شرایطی مربوط به این حقوق؟

من نمی تونم نظر درستی بدم فکر می کنم بقیه دوستان هم همینطور باشن. چون اطلاعات دقیقی از شما نداریم. به خاطر همین به نظر میاد بهتر باشه نظر کارشناسان رو بعدا که نظر دادن به طور کلی و نه خیلی با جزییات (اگه دوست ندارین جزییات اینجا عمومی باشه) اینجا بگین که سمت و سوی راهنمایی ها مشخص باشه برای دوستان.

موفق باشید
    متاسفانه من اینو نمیدونستم که اولین امضا هست --دست اخر که همه امضا شده گفتم پس امضا در مورد این موضوع هست گجا هست ؟
    گفت اولین امضا هست و شما امضا کردین و نمیشه کاری کرد

11. کاربر روبرو از پست مفید alikocholo تشکرکرده است .

meinoush (جمعه 26 اردیبهشت 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 مهر 93 [ 10:33]
    سطح
    15
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    93

تشکرشده 105 در 44 پست

Array
    سلام مرد پاشو جمع کن خودتو. این چه وضعیتیه؟ این چه زندگییه؟
    به نظر من فعلا خانم قصد طلاق ندارن ولی ممکنه با ادامه ی این روند و اینکه حق طلاق دارن این کارو بکنن یا حتی خود شما ممکنه تصمیم به جدایی بگیرید
    اولا که امیدوارم با رفتن پیش مشاور و زوج درمانی مشکلاتتون حل بشه. ممکنه خانمتون افسردگی گرفته باشه. بهرحال ایشون و خواهراشون دارن از شما به عنوان دستگاه خود پرداز استفاده میکنن!
    باید یه فکر اساسی کنید و مواضعتون رو مشخص کنید بشینید دوستانه باهم صحبت کنید و انتظاراتتون رو به هم بگید. خود خوری مشکلی رو حل نمیکنه
    از یه مشاور برای ایجاد تغییر استفاده کنید
    در نهایت اگه نشد و خواستید جدا بشید نصف اموالتون مال ایشون هست که خودتون این حقو بهشون دادید
    در این مورد با یه وکیل مشورت کنید. شما به راحتی با به نام زدن اموالتون به نام مادرتون میتونید این راه رو ببندید. البته نمیدونم انسانی هست یا نه. ولی حداقل اموال مهمی که بخاطرش زحمت زیادی کشیدید و ارزش زیادی داری رو میتونید این کارو بکنید. مثلا به نام مادرتون بزنید و از ایشون یه وصیت نامه قانونی بگیرید که خدای ناکرده در صورت فوت اموال شما به خودتون ارث میرسه. دقیق نمیدونما. من وکیل نیسستم اما با یه وکیل در این مورد مشورت بگیرید

13. 2 کاربر از پست مفید negar1987 تشکرکرده اند .

alikocholo (شنبه 27 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (جمعه 26 اردیبهشت 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    آقای علی کوچولو،

• یه جایی گفتی خانمم در مقابل همه (خانواده و همکاراش) موشه و در مقابل من شیر جنگل.

شاید شما اینقدر در مقابلش موش بودی، که احساس کرده شیره !!

همونطور که دوستان گفتند، اشکال از شما هم هست.
    شما خیلی بهش باج می دین،
    خیلی در مقابلش موش هستین،
    و خیلی محبت افراطی و اشتباه بهش می کنید.

• گفتید دو سال دوست بودیم، موقع ازدواجم دوست پسرش زنگ زد یه چیزایی گفت.

این چه دوست پسر پی گیری بود که بعد از دوسال که شما دوست بودین، زنگ زده !
    حالا چی می گفت که شما توی این دوسال نفهمیده بودین و اون قبلش فهمیده بود.
    حتی اگر متوجه اخلاقهای بد خانمتون نشده بودی، وقتی دوست پسر سابق به شما هشدار داد، می تونستی دقیق بشی و ببینیش.
    اشکال از شماست و وابستگی و انفعال بی حدتون!

• بسیاری از اسامی دوستان، یه دلیلی پشتش هست (اینو به تدریج از تاپیکهاشون متوجه شدم)

چرا علی کوچولو؟
    علی نباید تو این سن مرد باشه؟ بزرگ باشه؟

• خدمتکارتون برای خانم شما میوه پوست می کنه،

اونوقت گله داری که چیزی تو یخچال خراب بشه، نمی بینه و دور نمی ندازه؟
    مگه همون خدمتکار یخچال را تمیز نمی کنه؟

مثلا منو از اون طرف خانه صدا میزنه --وقتی میرم پیشش میگه چاقو که بفل دستش را بده به من !!
    مثلا کارایی که خدمتکار اشتباه میکنه من باید جواب پس بدم
    خوب نده! وقتی رسیدی دیدی این درخواست را داره، انجام نده !!!!!
    جواب پس نده!

• در مورد مسائل مالی هم بهتره با وکیلتون مشورت کنید.

شما که از خانواده ثروتمندی هستید، حتی اگر خودتون هم حواستون نبوده یا وارد نباشید،
    پدرتون اینقدر حواسش هست و وارد هست که با یک امضای بی مورد، نصف اموالش را به نام کسی نکنه.
    نمی دونم امضای مذکور در عقدنامه چقدر معتبره
    اما این را می دونم کسی که سرش توی حساب و کتاب باشه، به این راحتی هر جایی امضا نمی زنه.

• یه چیزی توی تاپیک شما مجهوله! یه جای کار ایراد داره! خودتون می تونید کمک کنید تا بهتر بفهمیم موضوع چیه؟
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : جمعه 26 اردیبهشت 93 در ساعت 13:44

15. 4 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

alikocholo (شنبه 27 اردیبهشت 93), meinoush (جمعه 26 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (جمعه 26 اردیبهشت 93), افتابگردون (چهارشنبه 21 خرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 آذر 00 [ 21:47]
    سطح
    72
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 262
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    662

تشکرشده 635 در 275 پست

Array
    قضیه نصف اموال تا جایی که من میدونم در صورتی قابل احرا هست که
    مرد قصد طلاق زنش را بدون دلیل موجه و منطقی داشته باشه

- - - Updated - - -

قضیه نصف اموال به شرطی به مرحله اجرا میرسه که

در خواست طلاق از طرف مرد باشه

مرد دلیل موجهی برای طلاق زنش نداشته باشه

ولی فکر نکنم تا حالا این بند احرا شده باشه

17. 2 کاربر از پست مفید نازنین2010 تشکرکرده اند .

alikocholo (شنبه 27 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (جمعه 26 اردیبهشت 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 آذر 95 [ 01:34]
    سطح
    51
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    405

تشکرشده 1,144 در 414 پست

Array
    سلام.
    اون قانون نصف شدن اموالی که طی زندگی مشترک به دست اومده توی کشورهای خارجی هم درست و حسابی اجرا نمیشه. در ایران که دیگه...
    اما مسئله فعلی این نیست چون ظاهرا شما برای این اینجایین که میخواین زندگی مشترکتون رو نجات بدین. انگار یه جایی بین نوشته هاتون خوندم شغلتون طوریه که در منزل کار می کنید. شما چند ساعت در روز خونه هستین؟ اوقات فراغتتون رو چطور می گذرونید؟

19. کاربر روبرو از پست مفید mahasty تشکرکرده است .

alikocholo (شنبه 27 اردیبهشت 93)

صفحه 3 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)