مسافر کوچولو همین الان بلند شو و برو دو رکعت نماز شکرانه بخون به خاطر اینکه خونواده ای داری که پشتت هستن خیلیا الان توی دنیا هستن که حاضر زندگی فلاکت بارشونو فقط به خاطر اینکه پدر مادرشون پشتشون نیستن ادامه بدن
منم به تازگی نامزدیم بهم خورده از اون روز حس آزادی رو بیشتر احساس میکنم و یکی از مهمترین دغدغه هام کم شده بیشتر به هدفای دیگه زندگیم فکر میکنم درسته به ازدواجم فکر میکنم اما نه به عنوان تنها هدفم فکر میکنم آدمایی که جدا میشن روی مسئله ازدواج مجدد خیلی حساس میشن دلیلشم اینه که چون تجربه اونا از زندگی مشترک ناموفق بوده میخوان به همه ثابت کنن که این یکی تجربه کاملا موفق فک میکنم یه درصد زیادی از آدمایی که ازدواج مجدد انجام میدن توی ازدواج دومشونم دچار اشتباه میشن و دلیل اون هم همین مسئله هست که ذکر کردم
مسافر جان یه دفتر انتخاب کن و بشین تمام حرفایی که مدت هاست رو دلت مونده رو توش بنویس همه ظلم هایی که بهت شده همه غروری که ازت شکسته شده و ... وقتی حرفای دلتو کامل نوشتی اون دفتر از بین ببر و همه آدمایی که اذیت کردنت تک تک ببخش و واگذارشون کن به خدا نه به خاطر اینکه لایق بخششن بلکه به خاطر اینکه تو لایق آرامشی حس نفرت از این آدما این آرامشو ازت میگیره بدون هیچی مهمتر از آرامش روحیت نیست
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)