نقل قول نوشته اصلی توسط m.reza91 نمایش پست ها
سلام
درسته که ظاهر افراد نباید مورد تاکید اصلی قرار بگیره - مثلا انتظار نداشته باشید brad pitt بیاد خواستگاریتون- ولی باید از دید شما در یه حد معقول باشه چیزی که بهش میگند : " به دل آدم بشینه" ، یا اینکه فرد این قدر نکات مثبت داشته باشه که بتونید از این پارامتر یه کم عدول کنید.البته افراد بعد از سال ها زندگی هنوز شناخت درستی از همدیگه ندارند ، بعید میدونم شما تویه یه جلسه اونم با یه گفتگوی کوتاه خصوصیات رفتاری و اخلاقی ایشون رو شناخته باشید.
خودتون بیشتر بررسی کنید و ببینید آیا خصوصیات مثبتی در ایشون هست یا نه؟، در این حد که بتونید این مسئله رو نادیده بگیرید ،و بعد تصمیم درست رو بگیرید ؛ قرار نیست یه عمری از قد و هیکل شوهرتون ، لجتون بگیره.(هر چند بنده افراد رو بر حسب قدشون ارزش گذاری نمی کنم ؛در عین حال ،هیچ ایرادی نداره که شما چنین کاری بکنید،مهم خواست شماست، به خصوص خواستی که سالهاست توی ذهن شما قرار گرفته ولی پیشنهاد میکنم ویژگی های دیگه ی ایشون رو هم حتما بررسی بکنید و به صورت تک قطبی جواب رد ندید.)
ضمن اینکه به هر قیمتی و با عجله هم نباید ازدواج کرد.

موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون من حتی اجازه دادم با دو نفری مادرشون بیان خونه و باز هم صحبت کردیم شرایطشون بد نیست ولی فقط تا وقتی نشستن میتونم خوب باهاشون صحبت کنم وقتی می ایستن دیگه دوست ندارم نگاهش کنم (واقعا دوست ندارم انقدر رک بگم میترسم خدا هم ناراحت شه)واقعا اخلاق رو نمیشه حتی با 5 جلسه حرف زدن فهمید. همه ترسم از اینه که به خاطر اخلاقش این موردی که انقدر اذیتم میکنه رو نادیده بگیرم و بعدها بفهمم اخلاقش هم اونی که میخوام نیست.