آفرین پسر خوب، به نظر من کار خوبی کردی. زندگی همینه. ولی باید حواست به یکسری چیزها باشه.
اول اینکه عشق چیزی نیست که شما توی این سن و سال بتونی تشخیصش بدی. شما فعلا فقط تمایل جنسی میتونی به کسی داشته باشی یا نداشته باشی. که حالا این تمایل جنسی هزار جور نقاب واسه خودش داره.
دوم اینکه چون دخترها توی این سن ابراز علاقه از سمت پسر و عموما باعث افتخار میدونند احتمالا تا حالا بیست باری نامه شما رو با دوستاش خونده و حسابی کیف کرده. بهرحال آمادگی داشته باش که همه دخترها به احتمال خیلی زیاد تا حالا از این موضوع خبردار شدند. ولی مهم نیست. زندگی یک پسر پر از این اتفاقات هست.
سوم اینکه توی بکار بردن کلمات باید کمی دقت کرد. مثلا از ته دل عاشقش هستم یا اینکه میخوام درسم تموم شد باهاش ازدواج کنم. چون اینها ناخواسته روی خودتون تاثیر میزاره. شما فعلا احساس کردی که دوستش داری و باید باهاش بیشتر آشنا بشی. فعلا همین.
چهارم اینکه توی مواجهه با یک دختر باید حواست باشه اگه خیلی خودت رو ببازی و دلباخته نشون بدی احتمال شکست زیاد میشه. شما ضمن اینکه دوستش داری ولی همه چیز زندگیت نیست! تلاشت رو میکنی ولی نه به قیمت ضربه زدن به خودت. اولین اصل زندگی هر آدمی اینه که خودش از همه مهمتره.
یه چیزی یادم رفت:
پنجم اینکه الان درست از همه چیز مهمتره. این برمیگرده به همون اصل که خودت از همه مهمتری. هیچ چیزی و هیچ کسی نباید تو رو از پیشرفت و درس هات عقب بندازه.
-------------
جواب پست بعدی: چون من محدودیت تعداد پست دارم همینجا مینویسم. به نظر من هیچ کاری نمیکنی. سعی میکنی خوشرو باشی و اعتماد بنفست رو حفظ میکنی و منتظر میشی ببینی اون چکار خواهد کرد. اگر دیدی هیچ عکس العملی نشون نداد و هیچی نگفت و داره میره خودت توی مسیر رفتنش برو و ازش جوابش رو بپرس.

علاقه مندی ها (Bookmarks)