پسر خوب الان همه میان میگن ما مشاوره واسه دوستی نمیدیم و.... انگار 20 سالگی خودشون رو یادشون رفته. ولی اگر میخوای ازدواج کنی تا 2-3 سال دیگه سعی کن که دنبال شرایطش باشی. کار(حتی شده نیمه وقت)، سربازی بعد از درس و .... به هر حال طرف مقابل شما باید این آمادگی رو در شما ببینه که بتونه اعتماد کنه بهت. من اگر جای اون خانوم بودم حتی اگر بهت علاقه ای نداشتم به احترام این که شجاعت به خرج دادی و حرفت رو به خودم و بدون واسطه زدی( نه مثل خیلی از پسرا که میرن شماره دختر خانوم رو گیر میارن تو دانشگاه و به نوعی ایجاد مزاحمت میکنن!) رازت رو فاش نمیکردم تا از اولین تجربت خاطره بدی نمونه برات. اعتماد به نفس داشته باش و به خودت قول بده که هر جوابی شنیدی محکم باشی. ادم تو همین چالش هاست که صیقل میخوره و آدم مناسب تری میشه برای جفت و جور شدن با یکی دیگه. به نصیحت کوچولو هم بکنم. شما شاید تا موقع ازدواجت سلیقه ات عوض بشه. پس برای خودت و یه کس دیگه هیچی نشده تکرار نکن که میخوای ازدواج کنی و ....من خودم وقتی سال اول و دوم لیسانس بودم و یکی بدون مقدمه یهو!!! میومد بهم میگفت میخوام باهات ازدواج کنم! نمیدونم چرا یاد تصعید جامد به گاز می افتادم!!!
انشالا هرچی خیرته پیش بیاد. بیا اینجا بهمون بگو.

علاقه مندی ها (Bookmarks)