سعید جان شما الان بیش تر دنبال نظراتی هستی که شما رو سوق بده به سمت اشنایی بیش تر با اون خانم و اتفاقا شاید از این افراد بیش تر خوشت بیاد که بهت میگن برو و.. ولی وقتی متوجه میشی که شاید دیر شده باشه....
به نظر من شما علاقت از روی شناخت نیست یا چطور بگم خیلی درگیر احساسات شدی و حق هم داری ...نمونش همین که تا فهمیدی رقیب داری سریع چیکار کردی !!! (البته نمی خوام سرزنشت کنم به هر حال دچار هیجان شدی و احساس و.. ) ولی اگه این قدر درگیر احساس نبودی با خودت میگفتی خب رقیب دارم که دارم اولا از کجا معلوم اون خانم از اون رقیب ها خوشش بیاد دوما اصلا اون رقیب هات میرفتند پیش دستی میکردند یا اون خانم بهشون میگفت خواستگاری کنند که اونا هم شرایطی بهتر از شما نداشتند الان برند خواستگاری یا ایشون با اون پسرا دوست میشد اون وقت خب شما میگفتی بهتر نرفتم بهش چیزی بگم!! کسی که این قدر راحت با کسی دوست شد با صرفا یه ابراز علاقه و... چطور میشه بهش اعتماد کرد برای یه عمر و..
البته بازم میگم شما الان توی سنی هستی پر از هیجان..اگه بخوای تمام حرفای من یا نظراتی که این چنین هستند رو قبول کنی جای تعجب داره..ولی من دعوتت میکنم به صبر و کمی خویشتن داری ...
کی گفته شما باید فقط از اون راه همسر پیدا کنی که گفتی...شما میتونستی همین خانمو کمی بیش تر زیر نظر بگیری بعدش به خونوادت معرفیش کنی و اونا خودشون تحقیق میکردند و بعدش هم خواستگاری و بعش هم اگه قسمت هم میبودید وصال
نخیر کی گفته صرفا هر کی دوست شده و ازدواج کرده الزاما محکوم به شکسته !! من خودم دیدم کسانی که دوست بودند و ازدواج کردند و الان هم خوشبختند ولی خیلی کم هستش بعدش هم اونا که نمیان همه ی راز های زندگیشون رو بگند وگر نه مشکلات خاص خودشون رو دارند
من بهت پیشنهاد دارم حالا که این کار رو کردی (اصلا درست نبود ) ولی بعد دوشنبه بیا بگو واکنش اون خانم چی بود... پیشنهاد میکنم بعدش کمی صبر کنی و نهایتش اگه با خونوادت صحبت کنی و با خواستگاری کردن مخالفتی ندارند و کمک میکنند شما رو..یه روز دیگه بری بهش حرف بزنی و ببینی اگه نظرش مثبت هست از طرف خونواده اقدام کنی...
از این فکرا هم که مثلا باهاش دوست شی یا بیش تر اشنا شی و.. بیا کلا بیرون که ضرر کردی و ضرر میزنی و بعد ها پشیمون میشی شاید اولش خیلی حس خوبی بهت دست بده ولی من دیدم کسایی که بعدش به وصال نرسیدند چطور شکست خوردند و هنوز که هنوزه مثل قبل خاطراتشون پاک نشده
شما به هر میزان که با ایشون دوست تر بشی همون قدر از اون شکوهی که میتونست توی وصالتون باشه کم کردی...
و ضمنا بعید میدونم الان هم خوساتگاری کنی جواب مثبت بگیری چون دانشجو هستی و هیچی ندار و...
ولی خب از خدا بخواه هر چی قسمته بشه ...شاید اونا شما رو مورد بررسی قرار دادند و دیدند فردی هستی که بشه روت سرمایه گذاری کرد و بهت اعتماد کرد
اگه هم جوابشون منفی بود ناراحت میشی ولی از این ناراحتی میتونی به عنوان انگیزه استفاده کنی و یه اینده ی بهتر رو برای خودت رقم بزنی انشالله

علاقه مندی ها (Bookmarks)