مرسی فرشته جونمرتب و خوشتییپ بودن که مهم تره اصلا همینا بیشتر آدمو جذاب میکنه . خدارو شکر از نظر تناسب اندام خوبم . ولی بازم بهتره برم باشگاه . لباسامم معمولا همه تعریف میکنن اما خودم هر چیزی که بره تو تنم به نظرم خوب نیست اینم باز بخاطر اعتماد بنفس پایینمه . ماسک و رسیدگی به پوستم تقریبا انجام میدم گاهی اوقات خیلی شدید رسیدگی میکنم ماسک میزارم البته اگه حوصله داشته باشم ! ولی دیگه یکی دو تا جوش رو معمولا تو ماه میزنم ! که همون یدونه جوش بزرگ مثل خاریه توی چشمم ! مشکلم همین ایرادایی مثل بزرگ بودن بینی یا یکم تیرگی و پف زیر چشمم که ارثیه . بعضی وقتا انقدر حساس میشم که تو آینه زیاد دقت میکنم به صورتم چشمام رو چپ میبینم انگار یکی ازو یکی بزرگتره ! میخوام که بی نقص باشم .
- - - Updated - - -
منم معتقدم هیچکس زشت نیست ! فقط قیافه ها باهم فرق دارند ! اما وقتی به آینه نگاه میکنم یهو حالم بد میشهولی بعضی وقتا هم از قیافم خوشم میاد ! همون لحظه که خوشم میاد یهو نظرم عوض میشه ؛ خسته شدم از دست خودم دلم میخواد عکس بندازم ولی نمیتونم میترسم زشت بیوفتم همه میفهمند اعتماد بنفس ندارم دارم تابلو میشم ! فقط چهره ی زیبا اعتماد بنفس رو بالا نمیبره اما کلا برای همه چیز اعتماد بنفس ندارم یه دوره ی کوتاهی موفق بودم همش نوسان دارم همیشه خوب و عالی نیستم دارم خل میشم
![]()

مرتب و خوشتییپ بودن که مهم تره اصلا همینا بیشتر آدمو جذاب میکنه . خدارو شکر از نظر تناسب اندام خوبم . ولی بازم بهتره برم باشگاه . لباسامم معمولا همه تعریف میکنن اما خودم هر چیزی که بره تو تنم به نظرم خوب نیست اینم باز بخاطر اعتماد بنفس پایینمه . ماسک و رسیدگی به پوستم تقریبا انجام میدم گاهی اوقات خیلی شدید رسیدگی میکنم ماسک میزارم البته اگه حوصله داشته باشم ! ولی دیگه یکی دو تا جوش رو معمولا تو ماه میزنم ! که همون یدونه جوش بزرگ مثل خاریه توی چشمم ! مشکلم همین ایرادایی مثل بزرگ بودن بینی یا یکم تیرگی و پف زیر چشمم که ارثیه . بعضی وقتا انقدر حساس میشم که تو آینه زیاد دقت میکنم به صورتم چشمام رو چپ میبینم انگار یکی ازو یکی بزرگتره ! میخوام که بی نقص باشم .
ولی بعضی وقتا هم از قیافم خوشم میاد ! همون لحظه که خوشم میاد یهو نظرم عوض میشه ؛ خسته شدم از دست خودم دلم میخواد عکس بندازم ولی نمیتونم میترسم زشت بیوفتم همه میفهمند اعتماد بنفس ندارم دارم تابلو میشم ! فقط چهره ی زیبا اعتماد بنفس رو بالا نمیبره اما کلا برای همه چیز اعتماد بنفس ندارم یه دوره ی کوتاهی موفق بودم همش نوسان دارم همیشه خوب و عالی نیستم دارم خل میشم

علاقه مندی ها (Bookmarks)