صبوری عزیز من از نظرات خواهرای گلم هم به شدت استقبال میکنم منظورم این بود که از دید آقایون هم این رفتار بررسی بشه ببینم توجیه داره این کار یا نه؟
بله صحبت شما کاملا درسته و من اکیدا به همه دوستان تاکید میکنم به قول دوستمون تا سر سفره عقد نرفته و بله را نگفتید به هبچ کس هیچ کس(حتی اگه به نظرخودتون و بقیه بهترین آدم دنیاست) دل نبندید و هر احتمالی را درروابطتون بدید.چون این شکست ها خیلی سنگینه و تاوان بدی باید واسش داد.
میدونید من اوایل که شوکه بودم با پیاده روی صبحگاهی توی یه پارک شروع کردم و حتی توی قدم زدن هام هم گریه میکردم ولی اون قدر با ورزش (واقعا معجزه میکنه)و فعالیت های دیگه تمرین ذهنی کردم که تا حدی رسیدم که همون طور که گفتم حتی تونستم روی خواستگار دیگه ای تمرکز کنم و بهش فکر کنم هرچند کمی عذاب وجدان واسش داشتم.
و نکته دیگه اینکه ما اصلا نباید تو این موارد اعتماد به نفس کاذب و غرور بیجا داشته باشیم و فکر کنیم بلایی که سر بقیه میاد واسه ما اتفاق نمیافته و ما میتونیم هر رابطه ای ر درست کنترل کنیم نه واقعا اتفاقات غیر قابل پیش بینی زیادی اتفاق میافته.
خانوم شین گلم:من خواهرانه صادقانه و از صمیم قلب ازت میخوام که حتما روی بقیه خواستگارات فکر کنی و زندگیت را جلو ببری .میدونی ما که آدمای ظاهر بینی نیستیم و بیشتر جذب خصوصیات اخلاقی و رفتاری آدما میشیم پس اگه این خصوصیات را درشخص دیگه ای پیدا کردید حتما روش فکر کنید چون هیچ آدم بینظیری وجود نداره و یه سری خصوصیات خوب را خیلی ها دارند ما تا جایی که تونستیم تعهد و صداقت خودمون را ثابت کردیم پس بیش از اون دیگه معنی نداره و فقط به خودمون ضربه میزنیم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)