به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام سمانه خانم.ممنون از لطفتون خوشحال میشم اگه کمترین کمکی از دستم بر اومده باشه.این طور نگید دیگه این جا سر نمی زنید و کمک نمی خواید به هر حال همیشه اوضاع اون چیزی که ما شاید دوست داریم پیش نره...

راستش منم راهی به ذهنم نمیاد...میترسم کاری کنید بدتر ارج و قرب شما کم بشه (اخه واقعا پسر ها همینطور هستند تا یکم می بینند طرف بهشون دل داره نمیدونم چرا یهو ناخودگاه کمی عقب می کشند البته ممکنه بعد ها پشیمون شند به هر حال )

ایشون به قول دوستان شاید توانایی ازدواجو ندارند الان یا شاید هر دلیل دیگه ای که نتونند کلا الان ازدواج کنند با این که حتی شاید شما رو هم بخوان !! پس من توصیه میکنم به خدا توکل کنید به هر حال اون اقا با شما هم صحبتی داشتند... مگه خود شما به من نگفتید که یه اقدامی باید بکنم اگه واقعا طرف رو میخوام !! خب شما هم مطمئن باشید اگه ایشون شما رو بخوان و شرایط ازدواج رو داشته باشند کافیه خدا به دلشون بندازه یه بار دیگه بیان با شما صحبت کنند اون وقت شما طبیعتا با طرز برخوردتون و. کدورت ها و.. رو رفع خواهید کرد...

به هر حال پسر ها توی این چیزا واقعا اگه درگیر احساس بشند براشون سخت میشه چی برسه به دخترا... شما هنوز هم ته ته دلتون یه حس امید دارید که مثلا شاید ایشون شما رو بخوان و بنا به هر دلیلی مثلا فکر می کنند از جانب شما همه چیز تموم شده و دیگه نمیان و..ولی وای از روزی که متوجه بشید اینا واقعیت نداشته و فقط فکر می کردید واقعا خیلی براتون سخت میشه ...

راستش درسته اگه ایشون واقعا شما رو برای ازدواج بخوان و الان فکر می کنند شما تمایلی ندارید و.. شاید راهی باشه که بتونید دوباره با ایشون هم کلام بشید تا ایشون متوجه بشند شما نظرتون در مورد ایشون منفی نیست و... ولی واقعا ایا فکر می کنید ارزششو داره ولی اگه این صرفا فقط طرز فکر شما باشه و درسته ایشون می خواد مثلا طوری وانمود کنه که بی تفاوت هستش ولی واقعا مثلا شاید اولش طرف خوش اومده اصلا حالا بنا به هر دلیلی پشیمون شده و الان از رو در رو شدن با شما خجالت میکشه در این صورت شما چه نظری دارید؟؟ اگه این مسایل براتون سمانه خانم حل شدست خب شما می تونید پیش قدم بشید سر موضوعی سر صحبت رو باز کنید ...
    من که خودم فکر میکنم اگه یه پسری واقعا یه دختری رو بخواد ایشون هم که سن کمی ندارند حتما یه کار شاید بکنند...مخصوصا این که قبلا هم باهاتون هم صحبت هم شدند...البته واقعا روابط انسانی فرمول خاصی نداره

این که ترم تموم میشه و.. خب دانشگاه که هستش ایشون بخوان رسمی اقدام کنند می تونند از طرف دانشگاه اقدام کنند...

به هر حال منم دچار تردید شدم چی بگم....

من فکر میکنم برای شما بهترین کار این هستش به خدا توکل کنید و از خدا بخواید اگه به صلاح هم هستید طوری به دل ایشون بیفته که ایشون پیش قدم بشند و اگه هم ایشون اقدامی نکردند خیالتون راحت باشه و بگید که حتما صلاحتون در این بوده و ببنید از این موضوع باید چه درسی می گرفتید و اون درسو بگیرید چون اگه ادم از یه اتفاق اون درسی که بای دمیگرفت رو نگیره اون اتفاق دوباره تکرار میشه...

انشالله شما هم براتون هر چه خیره اتفاق بیفته و از این فکر ها راحت بشید..

2. کاربر روبرو از پست مفید فدایی یار تشکرکرده است .

سمانه:) (یکشنبه 04 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)