به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 تیر 93 [ 19:01]
    سطح
    15
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    92

تشکرشده 184 در 65 پست

حالت من
    Shad
    Array
    وقت نداری قسمت پر رنگ رو بخون
    ا
    نقل قول نوشته اصلی توسط blue_rose نمایش پست ها
    سلام
    شاید باور تو نشه پدرمنم پزشک هست وضع مالیش خیلی خوبه تقریبا ثروت زیادی هم از پدرش بهش به ارث رسیده (زمین های زیادی)شهریه دانشگاه مون برای شخصی مثل پدرم پول زیاد نیست (دانشگاه آزد)
    از چند سال به این طرف هر سال قسمتی از زمین هاشو میفروشه به بهانه های مختلف میره خارج از کشوره برای عیاشی
    نشون دهنده این هستش که درآمد خالص ایشون کم شده یا هزینه هاشون بالا رفته

اخلاق ورفتار پدرم.فوقالعاده تند مجاز (هرچند اون بالا گفتم یه کم ولی از یه کم خیلی زیاد تره)سر کوجیکترین موضوع بد ترید دعوا را راه میندازه بخصوص وقتی حرف از پول به میون میاد که دیگه واویلاست
    خودتون در ماه چقدر خرج شخصی دارید؟ باید لیستی از هزینه های خودتون رو درست کنید و ببینید در کجا هزینه ها اضافی هستش و تا کجا میشه پس انداز داشت.

همشه جلو هر کس وناکس خارو تحقیر مون میکرد ومیکنه بخصوص برادر بزرگمو (ولی بازم با این وجود همیشه برادرم احترامشو حفظ کرده وبه ما هم همیشه توصیه حفظ احترام میکنه وهیچ گاه مقابلش نه ایستاده )
    شناختی روی پدرتون باز ندارم، ولی کلیات این رفتار ها برمیگرده به عقده های زندگی آدم

از هیچ کار مثبت مون تعریف نکرده هیچ کاه از نگاه عاطفی تامین مون نکرد( البته از نگاه مادی هم همینطور با وجودی که میتونه بهترین زندگی را برای ما جور کنه ولی زندگی فقیرانه ای داریم)
    مطمئن هستید که فقط شماها رو داره ؟

مشروب میخوره هر وقت هم فرصتش پیش بیاد مواد میزنه وهمیشه هم دنبال زن ودختر مردم میپلکه
    در مورد بعضی از همکار ها و دندونپزشک ها عمومیت داره، اثرات اعتماد به نفس زیادی و سادگی ملته

همیشه باید حرف حرف خوش باشه چه منطقی باشه وچه غیر منطقی هیچ کس حق هیچ اعتراضی رو نداره . دوست داره ما همیشه چشم بله قربان گویش باشیم. دوست نداره هیچ وقت از خود مون تصمیم واراده ای داشته باشیم(حرف هیچ احدی هم رویش تاثیر گذار نیست)
    یاد امپراتوری بابام میوفتم که خودم جاشو گرفتم... یه عقده ای هستش که تا وقتی توی محیط نظامی قرار نگیری تخلیه نمیشه بعد در به در دنبال راه فرار هستی...

واما موضوعی که باعث شد هزینه تحصیل برادرمو نده سال گذشته وقتی خارج از کشور بود با یکی دو نفر خواسته بود به شراکت بزنس راه بندازه که از برادرم خواسته بود کار های داخلی را تو پیگیری کن وراه بندا

که اتفاقا هم زمان با امتحانات مون بود داداشم خواست کس دیگه ای رو جای خودش مقررکنه. تا بدرساش لطمه نخوره
    من کسی ام که از 16 سالگی پاره وقت کار کردم و حتی توی صادرات و واردات هم دستی داشتم، از نظر درآمد از شغل پزشکی درآمد بیشتری داره ولی دوندگیش آزاردهنده است و مشکلی که افراد در واردات اقلام حساس دارند این هستش که باید با دولت هماهنگ باشند(×)
    بهتر بود که اول پدرتون در ایران شرکت رو ثبت میکردند و کارهای حقوقیش رو انجام میدادند بعد از اون خارج میرفتند برای تنظیم قرارداد با طرف نماینده خارجی وارد مذاکره میشدند. چطوری اینکار رو کردند؟

بعد از چند ماه فهمیدیم اصلا بزنسی در کار نبوده فقط بهانه ای بوده برای نپرداختن پول.
    جواب ام رو گرفتم....

وحالا هم به هر بهانه ای گیر میده به من و به بهانه های الکی دعوا راه میندازه که تو دیگه نمیخواد بری دانشگاه.
    که من به هیچ وجه حاضر نمیستم حرفشو قبول کنم . انگار پدرم از یه چیزی میترسه ونمیخواد ما در س بخونم ومستقل شیم وبرای خود کسی بشیم
    توی فامیل پزشک داریم ولی میترسند رو به رو بشند و بحث کنیم...

روی صحبت من بیشتر با برادرتون هستش و از دختر جماعت هم انتظار نمیره که بتونه خودش کاری که به تخصصش مربوط باشه پیدا کنه. افسرده هم نباش.

از اونجایی که مدرکی دستتون نیست نمیشه کاری پیدا کرد مگر اینکه تخصص های دیگه ای خارج از این برنامه داشته باشید یا اینکه دست به هر کاری بزنید مثلا ظرف شستن، فرق بین دانشگاه دولتی و آزاد در اینه که در دانشگاه دولتی فردی که درس میده اکثرا متصل به هسته قدرت هستند و دانشجو میتونه خودش رو وصل کنه به این شبکه در دی کلینیک ها و آزمایشگاه ها به صورت پاره وقت کار کنه و در دانشگاه آزاد تک و توک کسی پیدا میشه. بعد از فیلترینگی که صورت گرفته استاد های با سوادی تو مجموعه ها نداریم. (قبلا هم کم بودند الان کم تر شد)
    من خبر ندارم شما و برادرتون certificate چی دارند و تا به حال در چه workshop هایی کار کردید که بتونید حداقل در قسمت آزمایشگاه مستقر بشید، باید تخصص های خودتون هم ریز بشید که دقیقا چه کارهایی ازتون بر میاد.
    به هر حال ایده برای کار زیاد هستش مهم خود شخصه که بخواد چقدر از خودش هزینه کنه.
    نوشتن business plan رو باید بلد باشید و اگر مدرک کارآفرینی داشته باشید برای گرفتن وام بانکی مشکل کمتری دارید البته درصد های الانشون رو خبر ندارم، کار هایی که میتونید انجام بدید فروش لباس مجلسی و شب زنانه هستش که نسبت به موبایل و پخش لوازم آرایشی سود بیشتری داره و مرجوعیش در حد صفره ولی زمان عنصر مهمی هستش که ممکنه از دست بدینش.
    اگر هم در مورد طلا سازی یا فروش طلا هم دوره ببینید احتمال اینکه بتونید در طلا فروشی مستقر بشید هم خوبه ولی حدود 2 تا 6 ماه آموزشش طول میکشه، از نظر درآمد بستگی داره ممکنه روزی 600 800 درآمد خالص برای خودتون داشته باشید یا ممکنه 100 تومن باشه.
    برای برنامه نویسی هم نیاز به استعداد دارید که بتونید ظرف 6 ماه تا1 سال زبان های برنامه نویسی سطح بالا مثل Java , VB , PHP, Python رو یاد بگیرید، برد بیشتر با PHP و Java هستش ولی زبان Java نیاز به وقت بیشتری داره...
    اگر هم بخواید هم مدرک فنی حرفه ای در مورد آرایشگری هم بگیرید هم میتونه خوب باشه ولی مدت زمان آموزش و رسیدن به درآمدش بستگی داره به استعداد و خلاقیت خود فرد.
    اگر سطح انگلیسی شما قابل قبول هستش میتونید کار ترجمه مرتبط با رشته خودتون بگیرید ولی انتظار رقم بالا نداشته باشید.

به نظر من اگر فامیل به درد بخور دارید و میتونید روشون حساب کنید، در این مورد بحث کنید و درخواست کنید که لابی گری کنند (حتی 1 درصد) اگر هم راه نداشت هر رقمی که بتونند کمک کنند دریغ نکنند (هر چند فامیل های امروزه چشم ندارند موفقیت هم دیگرو ببینند و از زمین خوردنشون کیف میکنند) دوستان هم بی تاثیر نیستند ولی رفیق های الان اکثرا به خاطر پول به آدم میچسبند، اگر خوبشو دارید هم از دست ندینش (حتما حساب کتاب ها رو توی یه دفتر بنویسید)

یک نکته، در مورد دانشگاه آزاد هم بگم برخلاف سراسری یک خوبی داره که اگر درس رو رها کنید و اعلام کنید مثلا مشکل بیماری دارید یا والدین (همراه با کمیسیون فکر کنم باشه) میتونید معذوریت بگیرید و یه مدت برید دنبال کار و هزینه های خودتون رو پوشش بدید و بعد برگردید. البته اگر برادرتون مشکل خدمت نداره و گرنه راه نداره... قبلش با رئیس دانشگاه صحبت کنید و کم و بیش مشکلتون رو مطرح کنید و ببینید چه راه حلی رو در اختیار شما قرار میدند که بتونید بعد از ترک دانشگاه دوباره برگردید به دانشگاه. (جزئیات بخش نامه اش رو یادم نیست ولی امکان داره)

پدر شما نگرشش طوری شده که به فکر خودشه و خانواده اش یک ذره هم براش ارزشی نداره، پس به فکر خودت باش ولی از کسی متنفر نباش چون باعث میشه که عقب بمونی.

با عرض پوزش قصد دزدیدن موضوع رو ندارم، گفته های شما برام جالب بود:
    نقل قول نوشته اصلی توسط barania نمایش پست ها
    من میبینم که بعضی متخصص ها اجازه ی کار در کادر درمان به فرزندشون نمیدند.مثلا با پزشکی مخالف اند اما با دندون موافقند. به دلایلی که خودت خبر داری.شاید بابات با همه ی بدیش نمیخواد شما مثل اون بشید.
    اگر با کلیات رشته های پزشکی مخالف باشند قابل درکه من هم میدونستم چه جهنمیه پامو توش نمیذاشتم، ولی اگر به انتخاب باشه و دندون رو بخوان خب فقط گزینه پول و زمان که دست خودته کی بری مطب میاد وسط غافل از اینکه حتی اگر یک فردی رو به مدت 1 سال به صورت تجربی آموزش بدید هم میتونه کار یک دندون پزشک رو انجام بده... این همه درس میخونیم بریم دندون!
    یه موردی از اساتید بود که دخترش رو گذاشت برای پرستاری که بعدا اگر خواست مهاجرت کنه راحت بره (البته تامین بودند)... راست هم میگفت بچه هایی که طرحشون تموم شده بود درخواست داده بودند برای کانادا اون ها رو reject کردند و گفتند اشباع شده واسه امریکا هم اکثر بچه ها رو رد کردند و اونهایی که قبول کردند هم واسه تخصص رفتند ولی اقامت ندادند حالا بماند... ولی پرستاری کلا کار خسته کننده ایه

خدا دقیقه90 1راهی پیش پای بنده اش میذاره..
    از شما حرکت از اون برکت، چیزی که بهمون یاد دادند ولی آخرش به این نتیجه رسیدم که خودتون اول و آخر قضیه هستید.

خواهر من2سال پشت کنکور نشست هر دفعه رتبه اش شد1000 اما پزشکی دولتی نیاورد.برا ازاد مپهم پولی نداشتیم علوم ازمایشگاهی خوند والان هم داره کار میکنه.موفقه ازدواج کرده واز زندگیش راضیه.اما 6 یا7سال پیش خیلی ناشکری میکرد که من بدبختم و...
    الان خیلی راضیه که به جای بیش از10 سال 4سال درس خونده والان داره جوونی میکنه درصورتی که اگه پزشک شده بود به خاطر مشکلات زندگی مثل خیلی پزشک ها عقده ای شده بود(معذرت میخوام)یا انحرافاتی داشت
    حیف اون دو سال! کسی که وارد پزشکی میشه باید جنبه شو هم داشته باشه که به انحراف کشیده نشه. اخ اخ هتلینگ بیمارستان فارابی...
    ویرایش توسط Less Than Nothing : یکشنبه 04 خرداد 93 در ساعت 01:31 دلیل: חודא

2. کاربر روبرو از پست مفید Less Than Nothing تشکرکرده است .

barania (دوشنبه 05 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)