Parmis08
نمیدونم چرا اینقدر عصبانی هستید .
واقعا فکر میکنید همه مردها دندان تیز کردند که به یک دختر پیشنهاد بدن و بعد بهش شکست عاطفی تحمیل کنند؟
فکر میکنید دختری در این سرزمین وجود نداره که نامزد قبلی رو با پیدا شدن یک نامزد بهتر رها کنه؟
آیا همه دخترها با وفا و مهربون و نماینده همه خوبی ها هستن؟
و همه مردها دشمن وفاداری و خوبی و ...؟

خب مسلما این طور نیست ؟
اما این موضع گیری شما باعث میشه با هر مردی که برخورد کنید در مقابل شما موضع مخالف بگیره.هیچ مردی خوشش نمیاد که شما این حرف ها رو بهش بزنید

فکر میکنید همه زن هایی که الان در خیابان و کوچه رفت و آمد میکنند , از شوهرانشان اجازه گرفته اند؟ یعنی مثلا برای خرید از دکان بقالی و ... زنگ میزنند و اجازه میگیرند
یا فکر میکنید همه مردها , زن هاشون رو در خونه زنجیر کردند و در رو قفل کردند

این اجازه ای که شما در موردش حرف میزنید مربوط به رفت و آمدهای عادی نیست. اینها مربوط به مواردی است که مصالح خانواده در گرو اون باشه. نه فقط در یک خانواده بلکه در یک گروه کوهنوردی یا هر گروه دیگری یک رهبر یا لیدر واجب و ضروری است . اینکه میگم رهبر , به این معنی نیست که رهبر گروه لزوما داناترین و بهترین فرد است. منتها این رهبر برای جلوگیری از پراکندگی هاست

Parmis08 جان من نمیدونم شما در چه موقعیت اجتماعی هستید اما خانواده هایی که نقش مرد ( شما بخوانید تصمیم گیری مرد ) در خانواده تضعیف شده معمولا آسیب پذیر ترین خانواده ها هستند . این رو در مراجعه با نهاد های اجتماعی میشه دید.

مسئولیت های اجتماعی بر مینای تساوی زن و مرد قرار داده نشده . بلکه بر مینای توانایی های ذاتی اون هاست. چرا که کمتر زنی رو خواهید دید که مثلا کارگر معدن باشه یا در بیابان ها برای لوله گذاری خطوط گاز کار کنه . (در حالیکه شاید در شرایط امروز مملکت ما چنین مسئولیت هایی ارجح بر مثلا کار منشیگری باشه)

=========

روابط زن و مرد چه بعد از ازدواج و چه قبل از ازدواج نباید تبدیل به میدان برتری جویی بشه . در این صورت هر دو متضرر خواهند شد.
حالا من اگر بگم که زنان در این زمینه آسیب پذیر ترند شما ممکنه ناراحت بشید .

شاید به ظاهر بحث از موضوع تاپیک خارج شده باشه اما این طرز تفکر که مثلا جامعه برای دختران احترام قائل نیست یا اینکه مردان آزادند و دختران خیلی در قید و بند هستد ( حتی اگر واقعا اینگونه باشه ) خودش یکی از علل این تاخیر در ازواجه

===========
در نهایت اینها نظرات منه . خیلی هم خوشحال میشم نظرات هم در این مورد رو به نقد بکشیم و روی درستی و نادرستی اونها بحث کنیم
===========
پ.ن : عجیبه . من معمولا توی هر فرومی اینقدر زود با بقیه ارتباط برقرار نمیکنم . فروم خیلی صمیمی ای دارید.