سلام. هر چیزی متعادلش خوبه . ما جماعت ایرانی (البته به همه تعمیم نمیدم) بالاخره خودمون رو از یه طرف پشت بام به پایین پرت میکنیم (باز هم تاکید میکنم نه همه ) خوبه که تو هر چیز حتی / خوراک و پوشاک و تفریح تعادل داشته باشیم خیلی از مسئولین رده بالای مملکتی فیس بوک و vpnدارند اما درست استفاده میکنند خیلی از اساتید دتنشگاه تو فضای مجازی عضو هستند اما اغلب درست استفاده میکنند. هستند اساتیدی که با دانشجو یان صمیمی شده و به انحراف میرند که این همان عدم تعادل می باشد.من خودم اکثر شبکه های اجتماعی رو تو گوشیم داشتم و عکس منظره و یا پسرم رو گذاشته بودم به عنوان پروفایل . اما اکثر همکاران خانم که اغلب متاهل هستند عکسهای بی حجاب و ارایش غلیظ تو فضای نت گذاشته بودند که دیدم محیط بدیه سریع همه رو حذف کردم . به نظر من چت کردن افراد چه متاهل چه مجرد ایراد نداره اما اجازه ندهید به حریم خصوصی شما نزدیک شوند .و ضمنا تمامی اینها از بی کاری نشات میگیره اگر خودتون رو به چیزی گه علاقمندید مشغول بکنید به چیزهای دیگه فکر نمیکنید . از جمله مطالعه/ موسیقی و فیلم دیدن که خیلی محشره اون وقت مبینید که وقت سر خاراندن ندارید . ببخشید طولانی شد
اگر لذت ترک لذت بدانی دگر لذت نفس لذت ندانی
علاقه مندی ها (Bookmarks)