به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 35
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 فروردین 94 [ 15:52]
    سطح
    29
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط salehe92 نمایش پست ها
    سلام
    واقعا نمی دونید و یا چون ناراحت هستید دلایلتون را فراموش کردید؟
    واقعا دلیل علاقه تون چی بود؟ از کدام ویژگی های ایشون خوشتون امد؟

این دو تا جمله با هم تعارض داره هاااا. ایشون وقتی از علاقه شما اطلاع نداشتند چه جوری باید شما را انتخاب می کردند؟

چه جوری صد در صد اطمینان دارید؟ (البته اگه دوست داشتید بگید)

والا تعادل بهتر از هر چیزی.... نه انقدر احساساتی رفتار کنید و خودتون را اذیت و نه به بی احساسی روی بیارید.....
    دوست من به جای هیپنوتیزم اگه به یک مشاور مجرب مراجعه کنید و باهاشون صحبت کنید بیشتر به خودتون کمک می کنید.
    نه واقعا نمی دونم چرا دوستش دارم.به خدا نمی دونم چرا دوستش دارم،من اصلا باهاش زندگی نکردم که ویژگی هاش رو بدونم اصلا نمی دونم چرا دوستش دارم
    اره دختره نمی دونست من کشته مرده شم حق داشت خوب
    به مشاور مراجعه کردم اونا گفتند عشق تو نه از روی احساس هست نه منطق مشاور بهم گفت تو در کودکی دختری رو دیدی عاشقش شدی بدون هیچ دلیل خاصی بعد با اون عشق بزرگ شدی کشیدیش به دعا و زیارت و از خدا خواستن بعد دختره ازدواج کرد اما باز عشق اون تو دلت از بین نرفت و باز هم با اینکه ازدواج کرده بود اون رو از خدا میخواستیش حالا هم که طلاق گرفته دوستش داری اما میترسی بری جلو بهم گفت بهتره یا برم برای هیپنوتیزم یا از شهرمون برم

2. کاربر روبرو از پست مفید Dreams end تشکرکرده است .

salehe92 (دوشنبه 12 خرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 مرداد 00 [ 11:12]
    سطح
    59
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    487

تشکرشده 433 در 149 پست

Array
    به نظرم نباید تو این احساسات دور باطل زد... برو جلو در موردش تحقیق کن و حرف بزن باهاش و معیاراشو بررسی کن یا میشه یا نمیشه ... به همین راحتی.
    دیگه زیاد ذهنتو با این احساسات چند سال قبل مغشوش نکن .. مرد عمل باش ...

4. 2 کاربر از پست مفید خیال تو تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (چهارشنبه 14 خرداد 93), meinoush (سه شنبه 13 خرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 آبان 03 [ 09:35]
    سطح
    80
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 368
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,324

تشکرشده 1,336 در 399 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام

بهم گفت بهتره یا برم برای هیپنوتیزم یا از شهرمون برم
    از شهرتون برید؟ اینکه میشه پاک کردن صورت مساله و فرار از مشکل! درباره هیپنوتیزم اطلاعاتی ندارم..... ولی قرار با هیپنوتیزم چه کار کنید؟ خاطرات را مثلا حذف؟ ویا؟؟؟
    عقل و اراده خودتون را دست کم نگیرید.... و بهتر به جای مثلا حذف اطلاعات و یا هر کار دیگه از این موضوع عبرت بگیرید و از این به بعد منطقی عمل کنید تا بیهوده زجر نکشید.
    و به نظر من به صحبت با یک مشاور فقط بسنده نکنید و به مشاوران مجرب دیگه هم مراجعه کنید.
    جناب مدیر همدری هم خوب مشاوره می دهند و در تاپیکهاتون هم بسیار همراهتون بودند...
    ان شاء الله باز هم می ایند و راهنمایی تون می کنند. به نظرم اگه عضو انجمن ازاد بشید خیلی خوبه.....

نه واقعا نمی دونم چرا دوستش دارم.به خدا نمی دونم چرا دوستش دارم،من اصلا باهاش زندگی نکردم که ویژگی هاش رو بدونم اصلا نمی دونم چرا دوستش دارم
    ببینید اینکه بچه بودید و حالا به هر دلیلی به ایشون علاقه مند شدید یک چیز....
    و اینکه الان بزرگ شدید و دیگه بچه نیستید یک چیز دیگه.....
    فرضا اگر قصد خواستگاری از ایشون را دارید و هنوز دلیل علاقه تون را نمی دونید بهتر قبل از هر چیر منطقی عمل کنید.... و یک بار بشینید فکر کنید که معیارهاتون برای ازدواج واقعا چیه؟ بعد معیارهاتون را با این خانم تطبیق بدید ببینید چه قدر با هم تناسب داره.....

نمی دونم چند سالتون هست.... ولی باید خیلی جوان باشید....بیاید یکم به خودتون زمان بدید و برای مدتی به ازدواج و ان دختر فکر نکنید.... سرتون با درس و کار گرم کنید.... مطمئن باشید شرایط ازدواج را که فراهم کنید دختری با معیارهای مورد نظرتون را هم پیدا می کنید....

به نظرم نباید تو این احساسات دور باطل زد... برو جلو در موردش تحقیق کن و حرف بزن باهاش و معیاراشو بررسی کن یا میشه یا نمیشه ... به همین راحتی.
    با نظر "خیال تو" تا حدی موافقم...
    ولی در مورد شما بهتر که اول درباره چنین کاری با یک مشاور صحبت کنی.....
    ببینید دختر خانم مورد نظر شما هنوز خیلی جوان هستند و با این وجود تجربه یک شکست عاطفی را دارند....
    حتی اگه قبلا ازدواج هم نکرده بودند الان وقت ازدواج ایشون نبود و باید به درساشون می رسیدند....
    اول باید ببینید که این خانم اصلا برای ازدواج دوم معیارهای لازم و کافی را دارند یا نه....
    و ایا الان خود شما شرایط ازدواج دارید؟ چه از نظر رشد شخصیتی چه از نظر مالی و....
    و اینکه معیارهای ازدواج شما در حال حاضر چیه؟ و چه قدر با این خانم تناسب داره؟
    و اینکه شما از بچگی بی دلیل عاشق شون شدی دلیل کافی برای ازدواج الانتون نیست....
    اگه الان برای علاقه تون دلیل نداری....چه جوری می خوای بری جلو؟
    و ممکنه اگه فرضا با ایشون ازدواج کنی بعدا که منطقی تر به موضوع نگاه کنی چندتا دلیل برای عدم علاقه هم پیدا کنی.....
    به نظر من بیاید یک بار کاملا منطقی عمل کنید و احساساتتون را بذارید کنار....
    ببینید تا الان چه قدر ناراحتی کشیدید..... اگه باز هم منطقی عمل نکنید این روند ناراحت کننده ادامه پیدا می کنه.... ازدواج شوخی نیست.... قضیه یک عمر زندگی.....
    دکتر فرهنگ می گویند که انسان موفق کسی است که انعطاف پذیر باشه....
    وقتی هدفی را انتخاب می کنه و بعد به این نتیجه میرسه که هدف درستی انتخاب نکرده و در حال حاضر شدنی نیست، می پذیره و هدف جدیدی را انتخاب می کنه....

«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.

« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »

« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »

http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg

6. 3 کاربر از پست مفید salehe92 تشکرکرده اند .

Dreams end (دوشنبه 12 خرداد 93), meinoush (سه شنبه 13 خرداد 93), خیال تو (دوشنبه 12 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    سلام
    من بعد از کلی پرس و جو کردن و تحقیق از داخل و خارج به این نتیجه رسیدم که تنها راه حل من هیپنوتیزم است یعنی توصیه خود روانشناس ها هستش
    جناب مدیر همدردی میتونن هیپنوتیزم کنند؟
    من تقریبا تو راه عاشقیم ده میلیون تومان خرج کردم الان دیگه خسته شدم میخوام با هیپنوتیزم تمومش کنم ایا این کار شدنیست ؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 30 خرداد 94 [ 14:17]
    سطح
    28
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    262

تشکرشده 312 در 141 پست

Array
    سلام بابا پسر چی میگی هیپنوتیزم یعنی چی؟اون روانشناسی که رفتی کلا تعطیل بوده برو جلو ازش خواستگاری کن یا قبول می کنه یا نه دیگه اگه قبول کرد تو خواستگاری در مورد معیارات باهاش حرف فزن من نوزده سالمه با دختر خالم که پونزده سالشه شیرینی خوردمو از این حرفا موقعی که یازده دوازده سالش بوده یه پسره بهش اس ام اس می داده یه مدت
    موقعی رفتم خواس تگاریش خودش بهم موضوع رو گفت من اصلن حاضر نیسم به خاطر این ازش دست بکشم خودش اقرار کرد از سر بچگیش بوده خب یه بچه ده پونزده ساله چقد مگه از زندگیه مشترک می دونه پسر خودتو بزار جای اون شرایطت دختر مورد علاقت عین نامزد منه با این تفاوت که اشتباهش یکم پیشرفت بیشتری داشته می دونی نامزدم بهم درباره اون پسره چی گفت به خاطر اینکه چارتا اس ام اس بهش داده بود گفت ازش متنفره تو برو خواستگاری چه معلوم این جمله رو از زبون اون دختر نشنوی حالا تو جوونی یه اشتباهی کرده دیگه چوبشم خورده اگه خدا بخواد زوج خوبی میشین با توجه به این که واسه زندگیه قبلیش هم مشکلی ایجاد نکردی این کارت خیلی جوون مردی بوده
    از تجربیات مدیر سایت بهره بگیر یه منبع قابل اعتماده یا علی

- - - Updated - - -

سلام بابا پسر چی میگی هیپنوتیزم یعنی چی؟اون روانشناسی که رفتی کلا تعطیل بوده برو جلو ازش خواستگاری کن یا قبول می کنه یا نه دیگه اگه قبول کرد تو خواستگاری در مورد معیارات باهاش حرف فزن من نوزده سالمه با دختر خالم که پونزده سالشه شیرینی خوردمو از این حرفا موقعی که یازده دوازده سالش بوده یه پسره بهش اس ام اس می داده یه مدت
    موقعی رفتم خواس تگاریش خودش بهم موضوع رو گفت من اصلن حاضر نیسم به خاطر این ازش دست بکشم خودش اقرار کرد از سر بچگیش بوده خب یه بچه ده پونزده ساله چقد مگه از زندگیه مشترک می دونه پسر خودتو بزار جای اون شرایطت دختر مورد علاقت عین نامزد منه با این تفاوت که اشتباهش یکم پیشرفت بیشتری داشته می دونی نامزدم بهم درباره اون پسره چی گفت به خاطر اینکه چارتا اس ام اس بهش داده بود گفت ازش متنفره تو برو خواستگاری چه معلوم این جمله رو از زبون اون دختر نشنوی حالا تو جوونی یه اشتباهی کرده دیگه چوبشم خورده اگه خدا بخواد زوج خوبی میشین با توجه به این که واسه زندگیه قبلیش هم مشکلی ایجاد نکردی این کارت خیلی جوون مردی بوده
    از تجربیات مدیر سایت بهره بگیر یه منبع قابل اعتماده یا علی

9. 2 کاربر از پست مفید سعیداطی تشکرکرده اند .

Dreams end (دوشنبه 12 خرداد 93), meinoush (سه شنبه 13 خرداد 93)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    جناب 2ANOAN

فقط به این چند تاپیک اخیر و بخصوص این تاپیک نظری گذری بیاندازید و بگویید اگر خدا بخواهد هرچه شما می خواهید اجابت کند به نظرتون وضعیت چطور میشه ؟ نعوذ بالله خدا سرگیحه نمیگیره که هرروز یک ساز می زنید و هم زمان هزار و یک مسئله و ... در ذهن دارید ؟

این را گفتم تا ریشه اصلی مسئله خود در اولین تاپیکتان در همدردی را بیابید که خدا را متهم کرده بودید که .......

بهتره از تخیلات و ذهن گرایی برای زندگیتان فاصله بگیرد و به کمک یک مشاور بطور حضوری روی تیپ شخصیتی و نقطه های کور شخصیت و ضعفهای خود آگاهی پیدا کرده و برای رفع آنها و در پیش گرفتن یک مسیر صحیح و با ثبات در زندگی تلاش کنید

موفق باشید

11. 7 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (چهارشنبه 14 خرداد 93), deljoo_deltang (چهارشنبه 14 خرداد 93), Dreams end (سه شنبه 13 خرداد 93), khaleghezey (سه شنبه 13 خرداد 93), meinoush (سه شنبه 13 خرداد 93), فرهنگ 27 (سه شنبه 13 خرداد 93), مصباح الهدی (سه شنبه 13 خرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    اون ینده خدا که حدود 10 سالش بوده شما عاشقش شدی. از خدا و اون دختر چه توقعی داشتی گلم؟ در اولین فرصت داره راه برات باز میشه. این بنده خدا تازه 17 سالشه!!
    نمی دونم چرا وقتی می گی عاشقشی از اون طرف می خوای بری یه شهر دیگه یا با هیپنوتیزم دور شی ازش. اونم حالا که می تونی خواستگاری بری.
    فرشته مهربان بهترین راهنمایی ها رو می کنن معمولا. هر چی ایشون می گن عمل کن.
    موفق باشی.

13. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (چهارشنبه 14 خرداد 93), Dreams end (سه شنبه 13 خرداد 93), فرهنگ 27 (سه شنبه 13 خرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 دی 93 [ 13:59]
    سطح
    19
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 1,029 در 261 پست

Array
    متاسفانه به نظر من چیزی که شما رو داشت به سمت اون دختر میل میداد بیشتر از علاقه دست نیافتنی شدن اون دختر بود و حالا که دست یافتنی شده دیگه دلت رو زده

اگر همون لحظه اول پیشنهادت رو میپذیرفت بعد از مدتی دلت رو میزد اما چون دست رد به سینت زد تمایلت برای بدست آوردنش چند برابر شد

همه ما ها اینطوری هستیم و این مسئله حتی به اولین روزهای خلقت انسان برمیگرده وقتی که خدا بهشت رو با تمام امکانات در اختیار انسان قرار داد فقط یک میوه رو محدود کرد و اونها رو از خوردن اون میوه منع کرد

و بشری که با محدودیت حریص تر میشه در نهایت کار خودش رو کرد

به نظر من اگه هیپنوتیزم بشی و کار کنه این مشکل حل میشه ولی دوباره با این مشکل به نوعی دیگه مواجه میشی

مخصوصا چیزی که در مورد تو خیلی نگران کننده است اینه که بواسطه سرمایه مادی که داری محدودیت و ممنوعیت برات تعریف نشده است و با ریاضت کشیدن بیگانه ای و یا باید همه چیز طبق خواسته ات باشه یا اون مسئله دیگه نباید وجود داشته باشه

از یک دختر که سن کمی داشته چه توقعی داشتی
    دخترا در سن کم خیلی رویا پردازانه و فانتزی فکر میکنند و کم کم که در مسیر مواجه شدن با حقیقت قرار میگیرند مجبور میشن اون افکار رو کنار بذارن

شما اون موقع شیوه بدی رو برای ازدواج انتخاب کرده بودی و به سبک دوست شدن با اون دختر ارتباط برقرار کرده بودی اون دختر هم دلیل خاصی نیاورده و تنها دلیلی که آورده برای جواب منفی اش این بود که به تو بی اعتماد بوده و حس میکرده هدفت سوء استفاده از اونه و در این خصوص و به خاطر رفتارت نگران شده بوده

اما حالا باید از راه منطقی و صحیح وارد بشی و اون مزاحمت های خیابونی رو کنار بذاری

اگر دختر جوابش منفی بود و بازم از الفاظی که به کار میبره مشخص بود که بهت اعتماد نداره و رفتارت رو نمیپسنده باید اعتمادش رو جلب کنی و اعتماد سازی کنی

متاسفانه با یک جواب نه خشک و خالی سریع عقب میکشی و دیگه پیگیری نمیکنی و این مسئله درست نیست حداقل تا زمانی که به قطعیت نرسیدی

من اگر جای شما بودم یا از طریق خانواده جلو میرفتم یا خودم با دختر صحبت میکردم
    یعنی وقتی که بیرون میدیدمش سلام میکردم و ازش میپرسیدم که اگه وقت داره میخوام بهش مطلبی رو بگم و بعد ازش میپرسیدم که میتونم فلان روز با خانوادم بیام برای انجام مراسم خواستگاری ،بدون اینکه ازش بپرسم بهم علاقه داره یا نه یا جوابش چیه یا نامزدش چی شد و ...

موقع صحبت کردن در خصوص ازدواج این رو در نظر بگیر که طرف مقابل یه دختر 17 ساله است و ازدواج براش یه فرآیند ناشناخته است و خیلی با جنس مخالف و ویزگی های و تمایلات اونها آشنا نیست و هنوز به قدرت تشخیص مصلحت زندگیش نرسیده و در این سن غرور و رویا پردازی در رفتار دختر ها بشدت موج میزنه
    پس نباید خیلی زود پا پس بکشی و از راه نامتعارف هم نباید وارد بشی

البته شما قبلا با رفتار نادرستی که داشتی زمینه رو برای خواستگاری کردنت خیلی نامناسب و سخت کردی ولی بازم لازمه که مجدد امتحان کنی و مطمئنم تمام سوء تفاهم های ایجاد شده با خواستگاری رسمی شما همراه با والدینتون از بین میره

اگر این ازدواج سر بگیره که به عشقت میرسی و تمام ولی اگر سر نگیره میتونی بری سمت همون راه هایی که گفتی مثل هیپنوتیزم و تغییر محل زندگی و ...

گرچه من حس میکنم حالا که دست یافتنی شده دیگه ...
    ویرایش توسط معاون کلانتر : سه شنبه 13 خرداد 93 در ساعت 11:02

15. 4 کاربر از پست مفید معاون کلانتر تشکرکرده اند .

Dreams end (سه شنبه 13 خرداد 93), meinoush (سه شنبه 13 خرداد 93), paniz93 (چهارشنبه 14 خرداد 93), مصباح الهدی (سه شنبه 13 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    سلام به همگی ، از فرشته مهربان ممنونم که دوباره به تاپیک من سر زدند.
    من بعد از این همه مراجعه به روانشناس و تحقیق و پست زدن و درگیری فقط تنها به یه نقطه رسیدم اونم اینه که به قول منکوویچ خدا همیشه در حال راهنمایی و هدایت بشر هست و هر انسانی را به راه های مختلف هدایت میکند بعد از هدایت ازمایش و امتحان میکند.
    دیروز پس از کلی تلاش چند ماهه موفق شدم با یکی از اساتید بزرگ دینی ایران صحبت کنم کل ماجرای زندگیم رو براش تعریف کردم بعد از کلی پرسش و پاسخ که ایشون از من کردند در جواب به من گفتند امیدی که به خدا داری از طرف خودت نیست از طرف خداست خودش این امید رو به تو بخشیده و بزرگترین لطفش رو شامل حالت کرده خودش نیازمندت کرده و فکر دعا رو تو وجودت پرورش داده اگر خدا کسی را دوست نداشته باشد اجازه دعا و امید را به او نمیدهد همین دختر را هم در مسیر زندگیت گذاشته تا تو را از این طریق هدایت کند.
    در ادامه گفتند پیامبر اکرم فرمودند اگر دیدید پسری عاشق دختریست شما به خواستگاری ان دختر نروید تا زمانی که تکلیف ان پسر به طور کامل مشخص نشده است . خداوند محبت ها را به دلها می اندازد و انها را به سمت هم میکشاند پس شاید خدا از طریقی محبت ان پسر را در دل دختر بیاندازد.
    ایشون گفتند مواظب باشید چشم هیچ کسی در پی زندگی شما نباشد که خدا نسبت به احساس دعا کنندگان واکنش نشان میدهد اگر چشم کسی در پی زندگی شما باشد خصوصا اینکه ان دل به خدا امیدوار باشد سرانجام خوبی نخواهد داشت.
    من میخوام توبه کنم از همه گناهانی که انجام دادم و یه مدت کلا برم سمت خدا و برای همیشه تسلیم اراده اون باشم و به قول فرشته مهربان روی نکات ضعفم کار کنم،من دیگه اون دختر رو نمیخوام
    ممنون از بچه های همدردی من میرم به انجمن ازاد بپیوندم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    سلام
    لطفا من رو راهنمایی کنید
    مشترکین سایت با مشترکین ازاد چه فرقی دارن؟
    و اینکه قیمت ها به تومن هست یا ریال؟
    من قسمت حق اشتراک رو مطالعه کردم اما چیزی سر در نیاوردم.
    و اینکه جواب سوال من رو ندادین روانشناسای این سایت میتونن هیپنوتیزم کنند؟من از بس این ور اون ور رفتم دیگه خسته شدم اینجا اخرین امید من هست

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)