سلام خانوم eligokino لطفا اول از همه درباره ی اسم اکونتت یه توضیحی بده مردم از فوضولیبعدشم شما فکر کنم خیلی خوش بودی الآن می خوای یه تنوعی به زندگیت بدی بیخودی دلت می خواد مشکل برای خودت بتراشی آخه کی مردا خودشون فهمیدن زنشون چشه که مرد تو بخواد بفهمه من خودم مردم که می گما شما اگه مشکلت جنسیه که به نظرم ساده ترین مشکلیه که تو این سایت وجود داره کافیه فقط یه کم خلاقیت و زیرکیه زنانه به خرج بدی این خیلی ساده قابل حله شما اگه می بینی شوهرت خسته است بزار روز جمعه چمیدونم بابا خودت زنی باور کن هزار جور راه برای برانگیختن حس جنسی هس من که یه پسر نوزده ساله ام اگه همین الآن بشینم فکر کنم می تونم پونصد تا راه بگم ولی خب حالشو ندارم فعلابعدش اینکه می گی محبت نمی کنه باید بهش محبت کنی تا بهت محبت کنه اگه تو یه شب یه شامی عالی درست کنی خب اونم حتما ازت تشکر می کنه بعدشم خودت ازش محبت بگیر اشکال که نداره من هنوز عقد نکردم ولی موقعی عقد کنم صبحا زنمو با یه ماچ آبدار از خواب بیدار می کنم تو هم این کارو واسه شوهرت بکن باور کن اگه بیست دقیقه بشینی فکر کنی صد تا راه ابراز محبت پیدا می کنی که به دنبال اون محبت همسرت بهت بیشتر میشه بیشتر توضیح بده یا علی

بعدشم شما فکر کنم خیلی خوش بودی الآن می خوای یه تنوعی به زندگیت بدی بیخودی دلت می خواد مشکل برای خودت بتراشی آخه کی مردا خودشون فهمیدن زنشون چشه که مرد تو بخواد بفهمه من خودم مردم که می گما شما اگه مشکلت جنسیه که به نظرم ساده ترین مشکلیه که تو این سایت وجود داره کافیه فقط یه کم خلاقیت و زیرکیه زنانه به خرج بدی این خیلی ساده قابل حله شما اگه می بینی شوهرت خسته است بزار روز جمعه چمیدونم بابا خودت زنی باور کن هزار جور راه برای برانگیختن حس جنسی هس من که یه پسر نوزده ساله ام اگه همین الآن بشینم فکر کنم می تونم پونصد تا راه بگم ولی خب حالشو ندارم فعلابعدش اینکه می گی محبت نمی کنه باید بهش محبت کنی تا بهت محبت کنه اگه تو یه شب یه شامی عالی درست کنی خب اونم حتما ازت تشکر می کنه بعدشم خودت ازش محبت بگیر اشکال که نداره من هنوز عقد نکردم ولی موقعی عقد کنم صبحا زنمو با یه ماچ آبدار از خواب بیدار می کنم تو هم این کارو واسه شوهرت بکن باور کن اگه بیست دقیقه بشینی فکر کنی صد تا راه ابراز محبت پیدا می کنی که به دنبال اون محبت همسرت بهت بیشتر میشه بیشتر توضیح بده یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)