به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: خیانت همسر

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 شهریور 93 [ 15:30]
    سطح
    9
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 37 در 10 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط کاغذ بی خط نمایش پست ها
    سلام خانمی
    ببین یه سوال همسر شما از شما در این مدت از لحاط جنسی و روحی چیزی کم گذاشته؟؟؟؟؟؟؟؟حالا با توجه به این که هنوز جوابی ندارم می خوام بگم که اگه خواستی هم باش صحبت کنی تو جایی باشه که فرزندانتان نباشن ....بعد حواست کلی جمع باشه که به گونه ای حرف بزنی که احساس شرمندگی کنه نه این که کارتون به داد و بیداد برسه....
    دوست عزیزم و به این فکر کن که چرا همسرت یه اون سمت کشیده شده؟آیا هوس بازیه یا یه جایی از کم کاری شما در خانه به وجود اومده.....
    می دونم چه قدر الان غصه داری...خیلی لحطات سنگین و سختیه ....ولی با یه مدیریت احساس میشه به نفع خودت همه چی رو تمام کنی....من هم تجربش رو دارم ولی نه به این شکل و می خوام بگم کنترل داشته باشی رو رفتارت....
    نقل قول نوشته اصلی توسط mis-marjan نمایش پست ها
    دوست عزیز برخلاف توصیه دوستان پیشنهاد میکنم در این مورد به روی همسرتون نیارید و بروز ندین
    ولی در اولین فرصت حتما به مشاور مراجعه کنید
    اصلا پیشنهاد بهتر: اشتراک یک ماهه بگیر از همین سایت و از مشاورین استفاده کن
    هم هزینه کمی می پردازی
    و هم همیشه در دسترس هست و نیازی به رفت وآمد و تعیین وقت نداره
    نکته مهمی که از حرفای شما برداشت کردم : همسرت رفتار خاصی نداشته که متوجه بشی یعنی کم محبتی یا ارتباط کم نبوده که شما شک کنی
    در عین حال که شما رو دوست داره و به صورت کلامی ابراز میکنه ولی خیانت هم کرده
    با توجه به اینکه گذشته جالبی هم نداشته این اولین مورد خیانتش نیست و به نظر من این کار ایشون تبدیل به یه عادت شده که شما باید سعی کنی جلوش رو بگیری
    سعی کن از مشاورین سایت حتما در برخورد با همسرت استفاده کنی ضمن اینک توصیه می کنم همسرت رو با خودت به مشاوره حضوری ببری
    ولی قبل از اون باید برخورد مناسبی داشته باشی پس بی گدار به آب نزن
    نقل قول نوشته اصلی توسط mordad نمایش پست ها
    فاطمه عزیزم متاسف شدم.از نظر من چند روزی کمی تغییر رفتار بده یعنی وقتی همسرت خونس از قبل بی توجه تر باش البته نه اینکه بداخلاقی کنی مثلا یکم درگیر خودت باش تو فکر باش مسلما همسرت متوجه رفتارت میشه و ازت دلیلشو میخاد اونوقت ازش بخاه که باهاش صحبت کنی اوایل صحبت از خصوصیات خوبش تعریف کن مثلا تو خیلی فداکاری کردی در حقمون زحمت کشیدی امیدوارم همیشه زنده باشی زندگیمون روز به روز بهتر شه و از این حرفا...یعنی اول امادش کن که سریع جبهه نگیره بعد بهش جریانو بگو بگو من از گذشته و الان باخبرم دلیل این کار چیه یکم از خودت تعریف کن خودتو اصلا دست کم نگیر و در نهایت بگو تو از خط قرمز من عبور کردی واصلا نمیتونم تحمل کنم راضیش کن برای بازسازی رابطتتون بهتره با کمک مشاوره باشه.طوری حرف بزن که احساس کنه هر لحظه ممکنه از دستت بده. موفق باشی
    چقدر عجیبه که خانمای تالار دارن شما رو به سازش دعوت می‌کنن. حتی تقصیر رو متوجه شما می‌کنن و میگن شاید «کمکاری» و سهل‌انگاری از شما بوده. اگه خانمی به مردش خیانت کنه پیشنهاد شما بازم همین حرفاس؟ انگار تو ناخودآگاه همه‌مون چنین نابراری‌ای نهادینه شده. اینقدر انفعال از کجا نشات میگیره؟ چرا نباید مردش رو صریحا با موضوع روبه‌رو کنه؟
    من پیشنهاد نمی‌کنم شما صریحا به ایشون بگید، چون ظاهرا رابطه معیوبه و شما به وضوح در موضع ضعف قرار دارید که شوهرتون می‌تون به شما بگه «حق شرعی منه و از این حرفا!» اما مجموعا نظم به جناب خاله‌قزی نزدیکتره.

2. 3 کاربر از پست مفید Amin‌ تشکرکرده اند .

meinoush (چهارشنبه 14 خرداد 93), terme00 (شنبه 17 خرداد 93), الهه آذر (چهارشنبه 14 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)