گیسو جان فکر کنم جوابمون همون بشه که دلجو نوشت. اینکه ادم باید یه رابطه پایدار داشته باشه تا بفهمه مقدار نیاز جنسیش چقدره. وگرنه این چیزا معنیش فقط این میشه که ادم می تونه رابطه داشته باشه اما اگه گرم بودن به معنی زیاد نیاز داشتن باشه که ممکنه اینطور نباشه چون در عمل که خودشو ندیده.
و اون پست از فرشته مهربون که دلجو گذاشت هم به نظر خیلی معقول میاد. اینکه روی موارد که می تونیم معیارامون شناختمون دقت کنیم. واینکه هیچکدوم افسردگی یا بیماری خاصی که باعث شه رابطه جنسی کم شه نداشته باشیم. بعدش دیگه بقیه اش رو می تونن دو نفر با هم به تعادل برسن.
بازم با این حال به نظرم این گرم و سرد بودن خیلی سوالی نیست که بشه جوابشو ادم بدونه. ادم اگه یکی رو دوست داشته باشه باهاش گرم میشه خیلی می خواد پیشش باشه احتمالا واسه رابطه هم همینطور میشه اما وقتی یکی رو دوست نداشته باشه یا اینکه براش نااشنا باشه خوب نمی خواد یا براش مهم نیست که پیشش باشه.
بازم توی همون رابطه پایدار هم فکر می کنم باز فرق کنه. یک ادم ثابت با ادمای متفاوت می تونه متفاوت باشه نیازش. با یکی بیشتر باشه با یکی کمتر. کلا سوال سخت و بی جوابیه حتی واسه کسی که رابطه پایدار داشته. حداقل فکر می کنم واسه خانما سخت باشه جوابش. شاید اقایون راحت تر بتونن جواب بدن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)