به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 دی 93 [ 13:59]
    سطح
    19
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 1,029 در 261 پست

Array
    سلام
    شما مدتی هست که عضو این سایت شدید و از خیلی از مسائل خبر دارید
    به نظرم دیگه اون دوران گذشته که نظر دختر اصلا مهم نبود و پدر مادر بجای دختر نظر میدادند
    شما که خودتون در جریان این تاپیک هستید http://www.hamdardi.net/thread-33703.html با اجازتون من ماجرای دو تاپیک رو با هم ترکیب میکنم چون میشه از زاویه دیگه ای به مشکل شما نگاه کرد
    اصل ماجرا این جاست که تاپیک زدم !!! من خیلی مردد بودم که ایشون رو فراموش کنم برای همیشه یا این که نه برم ببینم حرف دل خود این خانم چی هستش
    خود اون دختر خانم دختر بسیار نمی دونم چی بگم با حیا سر به زیر
    دخترا موقع جواب منفی دادن خیلی نمیتونن اصل ماجرا رو بیان کنن که به چه علت جوابشون منفیه چون میترسن طرف مقابل ناراحت بشه مخصوصا اگه بقول شما با حیا باشن و .. این نوشته همون دختر خانم در تاپیکی بود که گفتم
    امروز مادرش تماس گرفت و مامانم بهش گفت دخترم جوابش منفیه بعد مادرش گفت گوشیو بدید به دخترتون باهاش حرف بزنم...خیلی بد بود...بعدش خود اون آقا گوشی رو گرفت حرف زد گفت برای چی و دلیلتون چیه....واقعا توضیح دادنش سخت بود گفتم شما خیلی خوبید ولی با چیزی که من تو ذهنمه فرق دارید و...اولش هیچی نمیگفت بعد گفت اگه برا ادامه تحصیله من باهاش مشکلی ندارم فقط میخوام همسرم برام وقت بزاره...منم گفتم موضوع سر اینه که من تصویر ذهنیم از همسرم خیلی با شما فرق داره...خلاصه دیگه آخر کار گفت اگه نظرتون عوض شد خبر بدید...
    (البته باز تاکیید میکنم مامانشون جواب منفی رو از زبان دخترشون گفتند ولی من به احتمال زیاد میگم این حرف دخترشون نبود و نیست)
    چند سالیه که این تئوری برعکس شده
    معمولا وقتی پسری خواستگاری میکنه و به نظر با اخلاق و سالم میرسه پدر مادر دختر مدام به دختر میگند که قبولش کنه ولی دختر زیر بار نمیره
    خانوادم هم از خود پسره و هم خونوادش خوششون اومده و وقتی میگم خوشم نیومده ازش هی میگن حیفه یه جوری حرف میزنن که در من احساس گناه ایجاد میشه که دارم الکی ردش میکنم. نمیدونم چیکار کنم!!!
    بحرحال باید فرض رو بر این بگیریم که هیچ اتفاق عجیبی رخ نداده و حقیقت بیان شده با این تفسیر هم دختر جوابش منفیه هم خانواده دختر ولی حتی اگر خانواده دختر جوابش منفی باشه اون زندگی یک ریال هم ارزش نداره و کلی آدم هر روز توی همین سایت تاپیک میزنن که خانواده ها زندگی رو به کامشون تلخ کرده اند و ...

منظورم این نبود که ممکنه دقیقا همون ماجرا برای شما رخ داده باشه من فقط میخواستم شما رو با زاویه دیگه ای از اتفاقی که براتون افتاده آشنا کنم و این احتمالات رو در نظر بگیرید
    پی نوشت:البته باید بگم اگه یه درصد هم احتمال بدیم جواب منفی واقعا جواب خود دختر خانم بوده که همه چی تقریبا تموم شدست ولی من بعید میدونم با شناختی که از ایشون دارم.
    حالا به نظر شما صلاح کار چی هست ؟؟
    به نظر من درصد خیلی بالایی وجود داره که جواب اون دختر منفیه

من اگر جای شما بودم بدون درگیر کردن احساساتم و فکر کردن به این ماجرا سعی میکردم شرایط ازدواج رو برای خودم محیا کنم
    سربازی و کارم رو اکی میکردم بعد مجددا خواستگاری همون دختر میرفتم
    و نگران این نباشید که طرف ممکنه ازدواج کنه شما تمام تلاشی که از دستتون بر میاد رو انجام بدید بقیه اش رو بسپرید دست خدا هرچی اون صلاح میدونه
    و به نظرم درست نیست دنبال علت جواب منفی و نظر ایشون باشید چون اینطوری ممکنه ایجاد مزاحمت کنید

موفق باشید
    ویرایش توسط معاون کلانتر : شنبه 17 خرداد 93 در ساعت 11:26

2. 3 کاربر از پست مفید معاون کلانتر تشکرکرده اند .

فدایی یار (شنبه 17 خرداد 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 19 خرداد 93), شیدا. (شنبه 17 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)