سلام خدمت شما دوست گرامی
بحث قد رو که اصلا مهم نمی دونم چون ملاکش برا انتخاب کمی ضعیفه
در مورد فقیرتر بودن ایشون دو مورد هست امیدوارم دیدت رو نسبت به این که دلم می خواد یه آدمی که در شرایط فقر بزرگ شده رو اغنا کنم...دوست من این یه حس دلسوزی هست که وقتی با این دید وارد زندگی بشی مثل یه زنجیر می پیچه به پات و نمی ذاره افکارت و زندگیت پیش برن....پس تکلیف این حست رو روشن کن اگه فقیرند شاید از صد تا غنی گوهر درونی دارند و بی نیازند...و این اون چیزیه که مهمه بش برسی
در مورد اختلاف سنی کمی دقیق شو ببین مرد توی سن 28 سالگی و به بعد وارد شرایط کاری و جدی زندگی میشه و به خصوص وقتی ازدواج می کنه به آرامش می رسه و شروع می کنه برای ساختن یک آشیانه در حالیکه یه دختر 21 ساله توی اکنونش زندگی می کنه...گاهی مفهومه بایدها رو نمی فهمه...می خواد شاد باشه تفریح که می خواد ازمون و خطا کنه و برای این کارا نیاز به همراه داره نه یه چدر و نه یه معلم که دایم خزاهاش رو یاد اور شه...ببین تو چه ادمی هستی از لحاط روحی نشاز یه فرد 20 ساله رو داری یا می خوای دایم فرمون زندگیت بدون خطا به سمت جلو بره...
من اطرافم پرند دخترایی که در 20 سالگی با مرد 28 ساله ازدواج کردن و بعد 10 سال افسردن و اعتماد به نفس ندارند...ولی خوب استثنا هست که با مشاوره رفتن افراد دیدگاهاشون و دنیاهاشون به هم نزدیک میشه......
خواهش می کنم برا ازدواج با ایشون به عنوان کسی قدم بذارید که در همه کار می خواید دوشادوش شما باشد نه این که مطیع اوامر یه ادم بزرگتر....
امیدوارم جوری نوشته باشم که به شما بر نخورد
- - - Updated - - -
چدر=پدر
خزاهاش=خطاهاش
نشاز=نشاط

علاقه مندی ها (Bookmarks)