به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 40
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 مرداد 01 [ 00:35]
    سطح
    62
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    54

تشکرشده 56 در 36 پست

Array
    اطلاعات شخصی مثل اسم و این چیزا که می دونی نباید بذاری عمومی
    یعنی چی؟ مگه من اسمم عمومیه الان؟

اون کاری که تازگیا می گی کردی ناراحتی باعث شده به خودکشی فکر کنی؟
    چه کار کردی؟
    اره تشدیدش کرده ! چیکار کردم؟ به جای یکی از دوستان رفتم امتحان دادم گفت متوجه نمیشن اما متوجه شدن و مراقب اومد بالای سرم گفت اگه جای کسی اومدی بگو کاریت ندارم منم گفتم اره ولی اون نامردی کرد و برگه رو صورت جلسه کرد و حالا من محروم میشم این یعنی بازم باید برم سربازی! و خیلی عواقب بد دیگه): خودم میدونم کارم اشتباه بوده اگه برگردم دیگه این کارو نمیکنم.

ارشد می خونی؟
    نه ! دوستم ندارم بخونم

روانشناس و روانپزشک اگه رفتی بهت چی گفتن؟ تشخیصشون چی بود؟ چه راهنمایی کردن؟
    یک جلسه پیش روانشناس رفتم گفت فعالیت های اجتماعیتو بیشتر کن مثلا کلاس ورزش برو تا بیشتر با ادما در ارتباط باشی .اب زیاد بخور.بهش گفتم نمیخوام با ادما ارتباط داشته باشم همین باعث شده میخوام خودکشی کنم.گفت اگر خودت نخوای من نمیتونم کاری کنم.(اصلا یادش رفته بود که باید به من کمک میکرد تا خودکشی کنم)
    سربازی چیش برات ناخوشاینده؟ می ترسی ؟ بدت میاد؟ چرا با چیه سربازی انقدر مشکل داری؟
    باید کارهایی کنم که دوست ندارم.میترسم.بدم میاد.حالم بهم میخوره ازش.با همه چیزش مشکل دارم.دوست ندارم اسلحه دستم بگیرم.دوست ندارم رزه برم.دوست ندارم به حرفای کسی گوش کنم.دوست ندارم هروقت گفتن از خواب بیدار باشم و بخوابم.نمیخوام با یک عده ای ارتباط داشته باشم.بدم میاد بدم میاد.

مشکلات روحیت چی هستن و از چه مشکلاتی در زندگی ناشی شدن؟
    الان همش به عواقب کارم فکر میکنم که چی میشه): هرچی هم به خودم میگم ول کن بابا توی حال زندگی کن اما بازم بش فکر میکنم.ی ادم بی عرضه و بی احساس و بی مسئولیت هستم البته دیگران گفتن خودم هم قبول میکنم.اما من اینم چیکار کنم خب!نمیخوام با کسی در ارتباط باشم ! اما ممکنه؟؟؟ چون ممکن نیست میخوام خودکشی کنم.

از ادما نوشتی بدت میاد چون دروغ می گن. این ادما کی هستن؟ خانواده دوست ؟ کی باعث شده انقدر به هم بریزی؟
    خانواده دروغ نمیگن اما بازم دوست ندارم مشکلاتم رو بگم بهشون! گاهی اوقات کارهایی از من میخوان که نمیتونم انجام بدم و من با رنج زیاد انجام میدم فقط چون خانواده هستن):

ترم اول چیش رنجت داد؟
    هر روز باید بری دانشگاه بشینی سر کلاس .کنفرانس بدی.با دانشجوا حرف بزنی و...

دفعه اولته به خودکشی فکر می کنی؟ چه مدته؟ از کی شروع شد افکار مردن؟ سر چه موضوعی؟
    چرا می گی مردن برات بهتره؟
    نه دفعه اولم نیست.اما کمتر از موقعی هست که دانشجو نشده بودم.مردن رو ترجیح میدم که این کارهارو انجام بدم یا برم سربازی
    آقای محترم اول از همه برو پیش یک روانپزشک این حالت ها با مصرف دارو برطرف می شود.
    یک بار رفتم دیدم خیلی شلوغه منم برگشتم.

مشکلات کارت چجوری ها است ؟فعلا که خدمت نمیری. مشکلات روحی ات چیان ؟ توضیح بده از چی ناراحتی
    دربالا توضیح دادم.در مورد کار اگر منظورت شغله! در انتخابش مشکل دارم.کارهایی که میتونم انجام بدم و شاید دوست دارم اینها هستن:
    راننده تریلی/کار در مزرعه/کار در بایگانی/فعلا همینا رو فکر کردم که بتونم انجام بدم.
    به دلیل سختی درس ها؟ می تونم بپرسم رشته تون چیه؟
    خب فعلا که تا 4 سال معاف هستید.... تا 4 سال دیگه خدا بزرگه
    نه به دلیل سختی درسها نیست.ریاضی هستم.

لطفا اگه براتون مقدور واضح توضیح بدید... چه کاری؟

روانشناسی که مراجعه کردید چه راهکارهایی بهتون دادند؟
    در بالا توصیح دادم اما دوباره میگم نتیجه فقط به خودکشی و پایان زندگی میرسه! بهتره خودکشی کنم خودمو نجات بدم.

2. 2 کاربر از پست مفید bichare22 تشکرکرده اند .

meinoush (یکشنبه 18 خرداد 93), nafas sepehri (یکشنبه 18 خرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    یعنی چی؟ مگه من اسمم عمومیه الان؟
    نه عزیزم. منظورم این بود که نمی تونی چیزی که بنویسی رو بعدا پاک کنی واسه همین یه چیزی مثل اطلاعات شخصیت رو ننویس.
    اشتراک ازاد می تونی بگیری هم مشاوره بگیری از کارشناسا هم اینکه تاپیکاتو به ازای هر ماه یکی ببری خصوصی. این راه می شه واسه کسی که بنویسه و پشیمون شه.

روانپزشک نوشتی نرفتی. لطفا برو. به احتمال زیاد با یه مدا قرص که بهت بده روانپزشک مشکلت حل میشه. یعنی کم میشه. هم این حالت نفرتت از ادما هم این خودکشی که دوست داری و فکر مردن

تو 22 سالته بین 17 سالگیت تا 22 که نوشتی ترم یک هستی و ارشد نیستی چه کار می کردی؟ مگه پسرا قبول نشن کنکور مجبور نیستن برن سربازی؟ تو معاف نیستی از سربازی این مدتو چه کار می کردی؟

عزیزم پس بالاخره دوستی داری که برات انقدر ارزش داشته که به خاطرش یه همچین اشتباهی بکنی. به اینا فکر کن. پس خیلی هم از همه ادما بدت نمیاد. این خوبی های کوچیک رو هم ببین.

خودت هم می دونی که اشتباه کردی به جای اون دوستت رفتی. اول از همه ادم باید مراقب خودش باشه.

با خانوادت هم ظاهرا نوشتی مشکل خاصی نداری . با رشته ات هم مشکلی نداری. با درس خوندن مشکلی نداری. دوست هم بالاخره یکی داری حداقل پس می تونی روایط احتماعی هم داشته باشی. می مونه حسی که داری. روانپزشک خوب برو.

ته هر قصه ای مرگه. تو چه راه هایی رفتی چه تلاشایی کردی قبلش؟ چرا به این زودی می گی مرگ بهتره واست؟

این حسی که داری از کی شروع شده این حسی که از ادما بدت میاد و سر چه موضوعی ؟

موفق باشی.

4. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

m.reza91 (یکشنبه 18 خرداد 93), toojih (یکشنبه 18 خرداد 93), شیدا. (یکشنبه 18 خرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 07 شهریور 99 [ 23:27]
    سطح
    86
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 222
    دستاوردها:
    VeteranSocial10000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    3,951

تشکرشده 4,314 در 675 پست

Array
    در مورد مشکل درسی پیش آمده، کار بسیار ناشایستی مرتکب شده ای و امیدوارم اولین و آخرین بارت باشد.
    اما آنقدر هم نگرانی ات زیاد باشد که بخواهی به خودکشی فکر کنی. دوست تو باید خیلی خیلی بیشتر از تو نگران باشد، چون اوضاع برای او وخیم تر است.

در واقع (اگر) کار بیخ پیدا کند، پرونده ات را می فرستند کمیته انضباطی و گمانم باید یک جلسه بروی و توضیح بدی. خوبست اگر بتونی استاد درس رو راضی کنی یا دست کم یکی از آدم های توی آن جلسه را پیش پیش ببین و به او بگو که چقدر از این کارت پشیمانی و تصورش را هم نمی توانی بکنی که منجر به اخراجت شود و بگو برای به اینجا رسیدن زحمت کشیده ای و این اشتباه همه آینده تو را می تواند خراب کند. خواهش کن فرصت دوباره به تو بدهند و بگو ثابت خواهی کرد که لیاقت این فرصت دوباره را داری.

این لینک را بخوان.

کلیک کن

البته اگر بتوانی استاد درس و یا یک فرد موثر را کمی همراه خودت کنی، معمولا جریمه های سبک تری در نظر گرفته می شود.

عبرت بگیر اما امیدوار بمان.
    هر چیز که در جُستن آنی، آنی

مولانا

6. 3 کاربر از پست مفید آویژه تشکرکرده اند .

meinoush (یکشنبه 18 خرداد 93), nafas sepehri (یکشنبه 18 خرداد 93), شیدا. (یکشنبه 18 خرداد 93)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    دیروز [ 12:34]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام
    دوست عزیز همانطور که meinoush بهتون توصیه کرده است شما می توانید به کمک روانپزشک تا اندازه زیادی از این مسائل و افکار را حل کنید.
    مزه دنیا به همین سختی هاش هست.
    همه ما پسرا، اولش دوست نداریم سربازی برویم ولی این شتری که روی همه ما یا اکثر ما می خوابه
    همه خانمها هم دوست ندارند درد زایمان بکشند، اما همه یا اکثرشون تن می دهند.
    هیچ کدوم نمی خواهیم اشتباه کنیم ، گاهی دچار خطا میشویم.
    یه جوری ما بچه های آدم هممون هم دردیم. اینجا هم اگر سری به تاپیک ها بزنی متوجه می شوی که هممون یه جورایی مشکل داریم.

اما کنار این اشک ها لبخند هایی هست که امیدوارمون می کنه.
    کنار سختی ها ، راحتی هایی هست که بهمون حال میده.
    کنار همه این رنجها لذتهایی هست که ما رو شارژ می کنه.

کنار دریا به جای ترس از موج و آب و ...، کافیه که تنت رو به آب بزنی.

دوست دارم یک فهرستی از چیزهایی که علاقمندی برایمان بنویسی.
    چه چیزهایی به تو انرژی و نشاط می ده.
    از پدر و مادر و دوستانت بگو
    از فیلمهایی که دوست داری
    از سرگرمی های که بهت هیجان می ده.
    از توانمندیهایت برایمان بگو.

همه ما کلی سرمایه درونمون داریم.
    از خودت بیشتر برایمان بگو.
    هدفت چیه؟

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

8. 12 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

bichare22 (دوشنبه 09 تیر 93), jazire (جمعه 23 خرداد 93), m.reza91 (یکشنبه 18 خرداد 93), meinoush (یکشنبه 18 خرداد 93), nafas sepehri (یکشنبه 18 خرداد 93), pasta (یکشنبه 18 خرداد 93), پونه (یکشنبه 18 خرداد 93), مصباح الهدی (جمعه 23 خرداد 93), آویژه (یکشنبه 18 خرداد 93), بابک 1369 (یکشنبه 01 تیر 93), شیدا. (یکشنبه 18 خرداد 93), شایسته89 (دوشنبه 09 تیر 93)

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 01 دی 93 [ 18:45]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsSocial3 months registered
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    دوست من اگه اجازه بدی من به عنوان یکی از اعضای سایت که در حال گذروندن خدمت هستم واست صحبت کنم.

اول از خودم بهت بگم تا کلا بدونی چه روحیه ای دارم.
    حقیقتش من 23 سالمه و رشته ام کامپیوتره (کاردانی).کارمم برنامه نویسی.اصلا درس خون نبودم و نیستم اما عاشق کارمم و از 14 سالگش شروع کردم.2 تا داداش بزرگ متعهل دارم که جفتشون معاف شدن.
    یه پسر بسیار بسیار بد غذا.تاکید می کنم بسیار بد غذا.بد تر از من پیدا نمی کنی.
    من به هیچ عنوان عنوانین زیر رو نمی خورم.
    میوه، سبزی ، گوشت سفید (مرغ و ماهی) و گوشت قرمز غیر چرخ کرده.و ....

حالا خودت ببین من چقدر تنوع غذایی پایینی دارم.
    نه اینکه دوست نداشته باشم بخورم .بلکه مزه هارو خوب احساس نمی کنم و بهم حالت تهوه دست میده.از دوران دانشجویی به بعد کمی بهتر شدم در حد 2 3 تا غذا که به لیستم اضافه شده.
    از دوران راهنمایی به بعد وضعیت خوابم به این صورت بود که معمولا تابستونا شبا تا 8 صبح بیدار می موندم پای کامپیوتر و برنامه نویسی (بعد از دبیرستان هر روزی که می تونستم کارم بود.)
    بعد ساعت 8 صبح می خوابیدم تا 4 بعد از ظهر.4 بلند میشدم اما گشنم نبود.ساعت 6 7 یه چیزی می خوردم که هم حکم صبحونه رو داشت هم ناهار هم شام.بعد دوباره بیدار می موندم تا فردا صبحش.
    این وسط درگیر موسیقی هم شدم که باعث میشد روزی 6 7 ساعتو فقط پای سازم باشم.

حالا خودت حساب کن یه چنین پسری با چنین روحیه ای چطور می تونه بره سربازی.(از ساز و کامپیوترش هم دور باشه).وضع شما که از من بدتر نیست هست ؟
    به یه جایی رسیدم که احتیاج به یه تصمیم بزرگ داشتم.
    می تونستم دانشجوی دانشگاه آزاد شهرمون بشم (بدون کنکور اونم شمال کشور) و با یکی از دوستای دوران هنرستانم که همون ترم دانشجوی اونجا میشد با هم دوران خوبی رو بگذرونیم.
    اما به اقتضای شرایطم انتخاب کردم که با همین وضع برم سربازی و این بار رو از رو دوشم بردارم تا بعدش راحت تر بتونم واسه زندگی ام تصمیم بگیرم.
    الان 6 ماه از سربازیم گذشته و دوباره اعتراف می کنم دوران آموزشیم از 3 سال دانشگاهم بهتر گذشت.
    اگه بدونی چه خاطراتی واسه من رقم خورد باورت نمیشه.همش خنده بود همش شادی.همش با هم بودن و لذت.چه رژه چه میدون تیر چه صحرا رفتن چه دویدن.همش مثل یه اردو بود.مثل یه دانشگاه نظامی. نه مثل یه کار اجباری.
    صبحا از خواب ساعت 5 پا میشدیم.(120 نفر تو یک گروهان و آسایشگاه) و من با اینکه می تونستم تا ساعت 9.5 شب که خاموشی بود بیدار بمونم اما واسه اینکه سرحال پاشم از 8.5 می خوابیدم.
    دقیقا 3 روز نشده به اونجا عادت کردم .
    باورم نمیشد من که فکر می کردم سربازیم بسیار سخت بگذره اما بسیار خوب و راحت گذشت.چقدر فرمانده ها و افسر وظیفه ها باهامون خوب بودن.شبا موقعی که می خوابیدیم و بچه ها شعر می خوندن کلا می خندیدیم.تمام شبها با لبخند چشمامو می بستم که بخوابم.(اینم بگم که من تو همین زمستون گذشته که از سرد ترین زمستون های چند دهه ی پیش بود اعزام شدم)

تمام اینهارو گفتم که بدونی سربازی رو واسه خودت غول نکنی.
    الانم که آموزشی و اون سیستمش تموم شده و 6 ماه از خدمتم گذشته و کارم هم تایپیسته هم بایگان.کلی مطلب راجع به امورات اداری یاد گرفتم.
    اتفاقا این محیط به درد برنامه نویسی من هم خورد و دید بهتری واسه طراحی پرتال ها و اتوماسیون های سازمانی بهم داد.از طرفی تو همین محیط با چند تا دیگه از سربازای برنامه نویس آشنا شدم که واقعا پسر های گلی هستنو داریم یه تیم برنامه نویسی تشکیل میدیم واسه انجام پروژه های بزرگتر.
    اکثر افرادی که من الان تو خدمت می بینم آدمهایی اند که رفتند دانشگاه که از خدمت در برن بعد دیدن نمیشه در رفت و اومدن سربازی.الان میگن عجب اشتباهی کردیم وقتمونو با رشته ای که دوست نداشتیم تلف کردیم و اگه می دونستیم سربازی اینه 4 سال اون رشته رو نمی خوندیم.
    شما هم اگه می تونی ادامه تحصیل بدی که بده.اما هیچوقت واسه در رفتن از سربازی این کارو نکن و بدون به هر حال باید سربازی رو بری.

چون فکر کردم تمام این مشکلات روحی به خاطر فشاریه که از ناحیه ی خدمت سربازی بهت میاد واسه همین خواستم تجربه ی خودمو بهت منتقل کنم.
    ما تو پادگان می گفتیم اینجا سربازی نیست اینجا شهربازی است.
    ویرایش توسط pasta : یکشنبه 18 خرداد 93 در ساعت 14:24

10. 10 کاربر از پست مفید pasta تشکرکرده اند .

anisa (سه شنبه 10 تیر 93), bichare22 (جمعه 23 خرداد 93), keyvan (دوشنبه 23 تیر 93), meinoush (یکشنبه 18 خرداد 93), Mohammad! (شنبه 22 شهریور 93), nafas sepehri (یکشنبه 18 خرداد 93), مصباح الهدی (جمعه 23 خرداد 93), شیدا. (یکشنبه 18 خرداد 93), شایسته89 (دوشنبه 09 تیر 93), صبا_2009 (یکشنبه 01 تیر 93)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    یکشنبه 20 دی 94 [ 22:37]
    سطح
    64
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 140
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,872

تشکرشده 3,054 در 793 پست

Array
    دوست عزیز ، خودکشی مشکلات آدم رو از بین نمی بره بلکه تشدیدش میکنه .

فرض کن خودکشی نکنی ، اون وقت چه چیزی رو از دست میدی ؟

فرض کن خودکشی نکنی ، میری سربازی ، دانشگاه ، کار ، آشنایی با یک دختر خوب ، عشق اینها چیزهایی هست که تو بدست میاری .

آیا با بدست آوردن این چیزها در آینده ، چیزی رو از در گذشته دست داده ای ؟

12. 3 کاربر از پست مفید omid65 تشکرکرده اند .

bichare22 (جمعه 23 خرداد 93), meinoush (یکشنبه 18 خرداد 93), شیدا. (یکشنبه 18 خرداد 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    سلام.

با لینکی که آویژه جان دادن، گویا تقلب شما شامل منع موقت از تحصیل می شه، نه اخراج دائم.
    پس بعد یه مدت می تونی برگردی دانشگاه.

گفتی رفتی مطب دکتر، شلوغ بوده برگشتی.
    دیدی که آدمهای زیادی هستند که مشکل دارند و فرقشون با شما اینه که به جای این که فکر خودکشی باشند،
    به این فکر کردن که از یه متخصص کمک بگیرن.

همه ی ما مریض می شیم، گاهی سردرد و معده درد ... نظم جسممون را به هم می ریزه
    گاهی هم یه سری عوامل نظم روانمون را مختل می کنه.
    تا حالا شنیدی کسی برای این که معده اش درد می کنه خودکشی کنه؟ برات عجیب نیست که چرا نرفته دکتر؟

از شغلهایی که گفتی، انگار بیشتر دوست داری تنها باشی. راننده تریلی، کار در مزرعه و بایگانی.
    توی سربازی از این فرصتها برات پیش می آد. شبهایی که تا صبح پاس می دی
    یا مث pasta که گفت الان کار بایگانی می کنه
    توی هر شرایطی می شه به خواسته ها و علایقمون نزدیک بشیم. حتی توی سربازی.
    اینقدر ازش برای خودت غول نساز. یه فرصت هست برای نگاه جدیدی به دنیا و اطرافیانت.

یه نکته دیگه که توی نوشته هات بود،
    ظاهرا می گی دوست نداری با دیگران باشی و تنهاییت را ترجیح میدی
    اما می بینم که یه دوست داری
    که بخاطرش خودت را به خطر می ندازی!

نمی خوام راجع به فلسفه تقلب و کارت باهات بحث کنم
    یا این که می گی آدما دروغ می گن ... خب تقلبم یه جور دروغ گفتنه.

اما اگه از یه دید دیگه به کاری که کردی نگاه کنیم، می شه فهمید که دوست خوبی هستی.
    سربازی شرایطی هست که به خاطر دوری از خانواده و ... دوستهای خوبی پیدا می کنی.

من از خیلی از آقایون شنیدم که دوران سربازیشون از بهترین دوران زندگیشون بوده.
    از اطرافیانت بپرس. بابا، عمو ....
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : یکشنبه 18 خرداد 93 در ساعت 17:38

14. 6 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

bichare22 (دوشنبه 09 تیر 93), meinoush (یکشنبه 18 خرداد 93), nafas sepehri (یکشنبه 18 خرداد 93), pasta (یکشنبه 18 خرداد 93), آویژه (یکشنبه 18 خرداد 93), شایسته89 (دوشنبه 09 تیر 93)

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 22 فروردین 94 [ 08:22]
    سطح
    29
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    60

تشکرشده 184 در 87 پست

Array
    دوست عزیزم میخوای خودکشی کنی؟؟؟تمام تصمیماتو گرفتی؟؟؟یعنی چیزی یا کسی رو نداری که بخاطرش بخوای صبر کنی؟؟؟
    من هم یه زمانی فکر میکردم دنیا فاسد شده است و من نمیتونم توش زندگی کنم.راست میگی سربازی خیلی سخته،خیلی.شکنجه ات میکنن ناخوناتو میکشن سرب میریزن حلفت.
    تو که از سربازی میترسی بهتره به خودت نگی مرد.زن هم نگو چون خیلی از زنها هم خیلی مردن.
    دوستان میگن برو روانپزشک ولی فک نکنم بشه چون فک نکنم تا سره کوچتون بتونی بری نکنه لولو بیاد بخورتت!!!

راههای خودکشی زیادی هست ولی بهترین راهش استفاده از اسلحه گرمه.صبر کن بری سربازی بعد یک تیر به مغزت بزن.پس تا اونموقع زندگی کن بعدا راجبش فکر میکنی.بیخیال بابا حالا فعلا زوده سربازی بردنت خودکشی میکنی.کار هم که شهر پره کاره.همه میتونن ویزیتور شن!در آمدش هم خوبه

16. 4 کاربر از پست مفید achilis تشکرکرده اند .

bichare22 (دوشنبه 09 تیر 93), nafas sepehri (یکشنبه 18 خرداد 93), pasta (یکشنبه 18 خرداد 93), شیدا. (یکشنبه 18 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 مرداد 01 [ 00:35]
    سطح
    62
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    54

تشکرشده 56 در 36 پست

Array
    راههای خودکشی زیادی هست ولی بهترین راهش استفاده از اسلحه گرمه.صبر کن بری سربازی بعد یک تیر به مغزت بزن
    در مورد اینم تحقیق کردم ولی میترسم.اگر گلوله مشقی باشه توسر گیر میکنه بعد یهو منفجر میشه درد وحشتناکی داره
    بیخیال بابا حالا فعلا زوده سربازی بردنت خودکشی میکنی
    من ک فقط برای سربازی نمیخوام خوکشی کنم دوست عزیز!مشکلات دیگه ای هم هست و دارم.

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    برو یه روانپزشک. اگه افسردگی باشه با قرص درست می شه حالت. واسه چی دور خودت می چرخی؟
    خوب روانپزشک رفتن چه عیبی داره؟

19. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

bichare22 (دوشنبه 09 تیر 93), شیدا. (جمعه 23 خرداد 93)

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)