بله ممنون از بابت جوابهای خوب و دلگرم کنندتون
من سعی خودم رو میکنم بقیش با خدا
راستش بیشتر از همه اینا نوع مرگم بیشتر عذابم میده اینکه چطور میمیرم و اون لحظه ایا کسی کنارم هست یا خیر اینکه به طرز وحشتناک مثلا اتش سوزی یا مثلا سقوط از ارتفاع بمیرم بسیار برای من عذاب اور هست مخصوصا اینکه در محیط های مجازی این طور مرگ ها زیاد دیده شده مثلا همین طوفانی که اخیرا اتفاق افتاد جان خیلی از عزیزان رو گرفت خلاصه فکرایی اینجوری اما چشم من سعی خودم رو میکنم از همین امروز شروع میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم
یه چیز دیگه اینکه بعد از این افکار و بعد از هر کابوس وحشتنا ک کلا باور خودم رو از دست میدم این ترس خیلی تو روحیه و اعتماد به نفس من نقش به سزا داره طوری که موقعیت کاری اجتماعی من رو تحت تاثیر قرار میده به نوعی تمام احساست منفی و بد رو در من بوجود میاره مثلا مدام از خودم نحوه کار کردن صحبت کردن خودم رضایت ندارم همین امرو ز که با رئیسم صحبت میکردم با کلی سوتی و چه میدونم لرزش دست و صدا تونستم منظور م رو بهش برسونم این برای من که تحصیلات دانشگاهی دارم خیلی بده و یه جورایی تصویر من رو بد ارائه میده نمیخوام اینطور باشه اما نمیدونم تو این موقعیت ها که قرار میگیرم نا خوداگاه اینجوری میشم و از خودم بدم میاد
در واقع عملکرد کاری مثبتی دارم اما در ارائه دچار ضعف میشم و این باعث میشه نقاط مثبت من کمرنگتر دیده بشه یا اصلا دیده نشه متاستفانه خیلی ها هستن کار زیاد نمیکنن اما اعتماد به نفس زیاد دارن و خوب بلدن خودشون رو نشون بدن من همه چیزم خوبه فقط یه عیب دارم اوننم عدم باور خودم هست گفتم شاید یکی از دلایلش همین حالت های روحی و ترس و اضطراب باشه که به این صورت خودش رو نشون میده شما چی فکر میکنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)