به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 85
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 تیر 94 [ 00:49]
    سطح
    39
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    873

تشکرشده 1,282 در 361 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
    ببخشید آقای مجید شما از کجای پست این برداشت را کردید!!!!
    من به این آقا پسر گفتم از خانواده هایشان ترسی نداشته باشند و گفتم که خانواده دختر هر کاری بخواهند بکنند عواقبش بدتر از ازدواج این دو نفر است پس مخالفت نمی کنند. آن وقت شما از کجای پست من این برخورد چکشی را درآوردید؟

- - - Updated - - -

در ضمن باردار کردن یک دختر و نپذیرفتن عواقب آن فقط از نظر من بد نیست. از نظر اخلاق شرع و قانون و عرف هم اشکال دارد.
    من فقط بدترین حالت های ممکن را ترسیم کرده ام و بعد هم گفته ام امکانش کم است و کار درست را انجام دهند. می شود بفرمایید کجای این برخورد چکشی است ؟
    به جز این است که ترس این دختر خانم هم از همین برخوردهای خانواده اش است ؟ وگرنه چه دلیلی برای ترس وجود دارد؟ خوب من هم گفتم این احتمالات به دلیلی که مطرح کردم وجود ندارد.
    سلام و درود. خانم نوپو گرامی. اجازه بدید با توجه به شرایط اسفناک فعلی این تایپیک پاسخ سوال بجا و منطقی شما رو در مکان و زمان دیگری جدای این پست بدم. ترجیح میدم اینجا سکوت کنم اما با بیان نظرم ناخواسته مرتکب عملی که عواقب بازگشت ناپذیر داشته باشه نشم.
    موفق باشید
    مجید
    پندار نیک . گفتار نیک . کردار نیک

2. 2 کاربر از پست مفید majid_k تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 28 خرداد 93), جابر (سه شنبه 27 خرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    جابر جان شما و اون خانم یه سال و نیم با هم بودین. می شه گفت تا حدی که با هم زندگی کردین. قطعا هر دوتون می تونین بفهمین الان که به درد اینکه با هم زندگی مشترک بکنین یا نه می خورین یا نه. اینو مشاور نیاز نیست بهتون بگه. شما 1.5 سال با هم زندگی کردین. فارغ از بحث بچه ببینین واقعا اگه بخواین ازدواج کنین همسری به جز خودتون رو انتخاب می کنین؟؟ این رو خودتون دو تا از همه بهتر می تونین تشخیص بدین. جواب شما و دوستتون چیه؟

4. 5 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 28 خرداد 93), m.reza91 (سه شنبه 27 خرداد 93), paiize (چهارشنبه 28 خرداد 93), مهربونی... (پنجشنبه 29 خرداد 93), جابر (سه شنبه 27 خرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 تیر 97 [ 09:43]
    سطح
    41
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 45
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    32

تشکرشده 170 در 63 پست

Array
    ببینین با این راهنماییهای از راه دورتون دارید چکار میکنید؟
    الان اون دختر طفلی کجا بره؟ این با استرسش چکار کنه؟
    بابا مگه مجبورید ازمایش و خطا کنید
    خوب این راهکار غلط بود حالا بعدی

6. 3 کاربر از پست مفید نیم پز تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (سه شنبه 27 خرداد 93), پونیو (سه شنبه 27 خرداد 93), جابر (سه شنبه 27 خرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 27 مرداد 96 [ 02:11]
    سطح
    32
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 8
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    94

تشکرشده 76 در 26 پست

Array
    راست میگه دوستمون
    اول شما مطمئن شو بچه ماله خودته بعد تصمیم بعدی رو بگیر

8. کاربر روبرو از پست مفید nimaaa تشکرکرده است .

جابر (سه شنبه 27 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 11 شهریور 93 [ 23:16]
    سطح
    9
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 28 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط nimaaa نمایش پست ها
    راست میگه دوستمون
    اول شما مطمئن شو بچه ماله خودته بعد تصمیم بعدی رو بگیر
    آقا نیما بچه مال خودمه شکی ندارم.

10. کاربر روبرو از پست مفید جابر تشکرکرده است .

khaleghezey (چهارشنبه 28 خرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    میتونید از مادر بزرگتون برای آروم کردن پدرتون استفاده کنید؟ قطعا برای گفتگو با خانواده ی دختر باید از پدر و مادرتون استفاده کنید.باید هر چه زودتر عصبانیت اونا رو بخوابونید.ازشون بخواید کمکتون کنند و منطقی باشند ،دعوا و کتک کاری فایده ای نداره و فقط باعث تلف کردن زمانه.
    میشه گفت این اقدام اخیر شما اولین اقدام مسئولانه و شجاعانه ی شما در مورد این قضیه بوده. هر چند خیلی سخته ولی ترس به خودتون راه ندید . جرم قتل نفس از زنای بکر بسیار بسیار مجازات سنگین تری از نظر قانون داره.هر چند اونا الان خیلی عصبانی اند و بعد چند روز آروم تر میشند و میتونند عاقلانه تر به قضیه نگاه کنند ولی اگه نخواستند منطقی عمل کنند صرفا برای احتیاط بدونید که قانون از شما در قبال تعدی به جونتون حمایت میکنه حالا هر کاری هم که کرده باشید مهم نیست.
    بذارید دو- سه روز بگذره ، تو این مدت مراقب دوست دخترتون هم باشید اون الان به شدت تحت فشاره و هر کاری ممکنه انجام بده، بعد که یکم سر و صدا ها خوابید احتمالا میشه پیشنهاد ازدواج رو توسط پدر و مادرتون برای اونا مطرح کرد. رو پدر و مادرتون هم کار کنید. باید اول سمت خودتون رو بسازید.
    دوست عزیز حواست به محدودیت پستت هم باشه ، هر چند خلاف مقررات سایته ولی چون الان قضیه اضطراریه یه اکانت موقت هم بساز،بعدا سر فرصت اکانتت رو به "مشترکین سایت" ارتقا بده تا محدودیت پست برداشته بشه.

12. 5 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 28 خرداد 93), majid_k (سه شنبه 27 خرداد 93), meinoush (چهارشنبه 28 خرداد 93), مهربونی... (پنجشنبه 29 خرداد 93), جابر (سه شنبه 27 خرداد 93)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    شما با انجمن مددکاران اجتماعی ایران هم می توانید تماس بگیرید. من رشته ام علوم اجتماعی بوده است و می دانم مددکاران اجتماعی کارشان در همین زمینه ی آسیب هایی مثل مشکل شما است. یک مددکار اجتماعی کاملا آموزش دیده است و آبدیده شده است. لینک سایت را برای شما می گذارم :
    تماس با ما | پایگاه اطلاع رسانی انجمن مددکاران اجتماعی ایران

مورد شما جزو اورژانس های اجتماعی محسوب می شود. به خصوص دخترخانم شرایط حساس تری دارد. زنگ بزن حتما راهنمایی می کنند. البته حضور بروی بهتر است. اگر تهران نیستی باز هم مشکلی نیست. آدرس مددکاری شهر خودتان را می دهند.

14. 8 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

kamran2007 (سه شنبه 27 خرداد 93), khaleghezey (چهارشنبه 28 خرداد 93), majid_k (سه شنبه 27 خرداد 93), man-bedoone-sahar (سه شنبه 27 خرداد 93), فرهنگ 27 (سه شنبه 27 خرداد 93), مصباح الهدی (سه شنبه 27 خرداد 93), جابر (سه شنبه 27 خرداد 93), دختر بیخیال (سه شنبه 27 خرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 31 خرداد 93 [ 02:48]
    سطح
    1
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 42
    تشکرها
    0
    تشکرشده 4 در 1 پست
    Array
    سلام
    من دوست دختر این آقا هستم الان فهمیدم باردار شدم. از ابتدا اینجا رو دنبال می کردم. ممنونم از نظرات همه شما. خانواده من خیلی بد برخورد کردن پدرم مرتب میگن بیا خونه ولی مادر و خواهرم میگن فعلا نیا که دوباره خون به پا میشه. من یکی از دندونام شل شده به دلیل تو گوشی خوردن و واقعا از پدرم میترسم پدرم همیشه میگفت دختر ناخلف را باید کشت. ببینید من نمی تونم با این آقا ازدواج کنم اصلا هیچ کدوم آمادگیشو نداریم حتی دربارش حرف هم نزدیم من حتی نمی دونم ملاک هام چی هستن حتی برای تحصیل خودم هم تصمیم نگرفتم و دوست پسرم هم مثل من اصلا ایده ای نداریم. من و این آقا با هم خوش بودیم و لذت میبردیم دوستیمون هم برای این بود و حالا این افتضاح به بار اومده من اصلا آمادگی ذهنی باردار شدن و ظاهر زن حامله رو ندارم و اصلا نمیتونم خودم رو اون شکلی تصور کنم من نمی تونم نمی دونم چکار باید بکنم آیا قانون از من حمایتی میکند؟ ای کاش به پدرم الان نمیگفتم تا بیشتر فکر میکردیم نمی دونم باید چه کرد هنگ کردم حتی نمی تونم گریه کنم.

16. 4 کاربر از پست مفید فریماه3 تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 28 خرداد 93), majid_k (سه شنبه 27 خرداد 93), man-bedoone-sahar (سه شنبه 27 خرداد 93), meinoush (چهارشنبه 28 خرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 فروردین 94 [ 13:32]
    سطح
    18
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    24

تشکرشده 38 در 15 پست

Array
    من نمیدونم چرا نمی تونم حرفای اقای جابرو باور کنم مگه به این راحتیه که دختر به خانوادش بگه اونم بدون واسطه و بعد فرار کنه خونه دوستش. من که اصلا بارداری اون خانمم باور ندارم. کسی که توی همچین موقعیتی باشه به این ریلکسی نیست. هر چند اگه دروغ هم باشه میتونه تلنگری باشه برای اون جوونهایی که بدون توجه به عواقب این روابط ادامه میدند .من فقط نظر شخصیمو گفتم. بعضی وقتا حس ششمم بهم راست میگه

18. 7 کاربر از پست مفید مهسانه تشکرکرده اند .

nimaaa (سه شنبه 27 خرداد 93), sara 65 (سه شنبه 27 خرداد 93), فرهنگ 27 (سه شنبه 27 خرداد 93), نیمه پنهان ماه (پنجشنبه 29 خرداد 93), محبوبه شب (سه شنبه 27 خرداد 93), سرگشته دوست (چهارشنبه 12 شهریور 93), شایسته89 (چهارشنبه 28 خرداد 93)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array

به هر حال هر احساسی داشته باشید نمی توانید به تنهایی از پس این مشکل برآیید. حتی اگر پدرتان کتکتان زده باز هم مادر و خواهرتان می توانند کمکتان کنند. پدر و مادر آقای جابر هم مجبور به مداخله هستند. اشتباه اول شما این بود که تصمیم گرفتید خارج از اصول خانواده زندگی کنید. البته ممکن است بگویید اعتقادات شما اینطوری است. اما حتی اگر اعتقادات شما هم اینگونه است اگر بخواهید خارج از خانواده زندگی کنید باید کاملا مستقل باشید. یعنی شغل توان اجاره منزل شخصی توان اداره زندگی بدون کمک والدین. اما شما کاملا وابسته به خانواده هستید و به قول آقا جابر حتی نمی توانید پیراهن خودتان را اتو کنید. این طعنه نیست. حرف خود آقا جابر است و درست هم می گوید. پس خانم محترم بدانید آزادی مال آدم کاملا مستقل است که از لحاظ روحی کاملا آمادگی پذیرش هر شرایطی را دارد. اما شما حتی توان شنیدن خبر بارداری خود را ندارید در حالی که کسی که رابطه جنسی برقرار می کند باید کاملا آمادگی داشته باشد و اگر بچه نمی خواهد راه های پیشگیری را بداند.
    پس شما دو نفر کاملا وابسته به خانواده هستید و هر وقت توانستید کاملا مستقل شوید به طوری که خانه جدا با هزینه خودتان بگیرید آن وقت دنبال روابط خارج از اصول خانواده باشید.
    پس به همین دلیل وابستگی به تنهایی امکان مقابله با این بحران را ندارید و خانواده باید مشکل شما را حل کند. تاکید می کنم حتی اگر کتک هم بخورید چاره ای به جز این ندارد و دختری به سن شما با این شرایط اگر خودش بخواهد تنها بماند و به تنهایی مشکلات را حل کند قطعا به دامی خواهد افتاد که صدها مرتبه از کتک های پدر بدتر است. خانم محترم من تجربه هایی دارم در این زمینه که چون آقا جابر هم می خواند و هم اینکه نمی خواهم استرست را بیشتر کنم نمی گویم. اما این را بدانید اگر با این شرایط تنها بمانید خطرهای بزرگ در کمین شما خواهد بود. پس کار عاقلانه ای کردید که به خانواده گفتید.
    اگر هم خدای نکرده پدرتان خواست اقدام به عمل خلاف قانون کند که اسم نمی آورم می توانید از مددکاران اجتماعی و قانون استفاده کنید. قانون اگرچه کار شما را تایید نخواهد کرد اما اجازه عمل خلاف را به کسی نخواهد داد. این هم از این.
    فعلا هم با مادر و خواهر در تماس باشید و از آنها بخواهید شرایط را فراهم کنند.

- - - Updated - - -

به هر حال آخرش این است که اگر تهدید جانی داشتید به معنای واقعی نه توی تصورات خود این حق را دارید که از پلیس کمک بگیرید.
    ویرایش توسط نوروزیان. : سه شنبه 27 خرداد 93 در ساعت 22:55

20. 6 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

kamran2007 (سه شنبه 27 خرداد 93), khaleghezey (چهارشنبه 28 خرداد 93), meinoush (چهارشنبه 28 خرداد 93), مصباح الهدی (چهارشنبه 28 خرداد 93), جابر (چهارشنبه 28 خرداد 93), سرگشته دوست (چهارشنبه 12 شهریور 93)

صفحه 6 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)