آقاسیناباقسمتی ازحرفاتون موافقم.
راستش من قبلافکرمیکردم مهم اینه که خودموپاک وبقول شماسفیدنگهدارم.حتی واسه پسرلازم میدونستم که بادخترادوست باشه(البته تاحدی).چون فکرمیکردم که باروحیات جنس مقابلشون آشنامیشن اماحالا که تجربه کرم میببینم اینطور نمیتونه باشه.به این جهت که همش یه گوشه ذهنشون هست روابطشون.امامن که گذشتم پاک بوده یسری ترس هاودرواقع عدم اطمینان به طرف مقابلمودرمن ایجادمیکنه.مثلاسوال بزرگم اینه که آیااین شخص میتونه بهم وفاداربمونه یاخیر؟ارزکجامعلوم که باهاش واردزندگی بشم وباتغییرشرایط بتونه مثل سابق بمونه نسبت بهم.
یامثلابادیدن دوست دخترای قبلیش نره سمتشون وکلامثل خودم رفتارکنه.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
درود

شما لطفا معیارهای برای انتخاب همسر را بنویسید همراه با توضیحات

تحصیلات:مثلا مدرکش این باشه
اخلاقاش:مهربون باشه خوش خنده باشه مسئولیت پذیر
خانوادش:تحصیلکرده یا پولدار یا مذهبی یا آزاد
.
.
.
به ترتیب اولویت شما بنویس ما متوجه بشیم شما از شوهر آیندت چه انتظاراتی داری

سن خودت و سن ایشون را هم ذکر کنید و مختصری از اخلاق های مثبت و منفی ایشون را هم بنویسید.

آینده انسانها در امتداد گذشته آنهاست
درموردتحصیلات وسن بیشتردرک وشعورطرف مقابلم برام مهمه.البته سن کوچیکترازخودموبهیچ عنوان نمیپذیرم.
اخلاق هم شامل مجموعه ایی ازخصوصیات میشه ازجمله:بامحبت،باادب بودن،مسئولیت پذیربودن واپن مایندبودن البته نه بیش ازحدکه بی بندوباری بیاره بلکه اعتقادات محکمی هم داشته باشه وبه خداوحلال وحرامش معتقدباشه وکلادیدمعنوی هم به زندگی داشته باشه.
درموردخونواده هم تحصیلکرده روبه پولدارترجیح میدم ودرموردمذهبی ویاازادبودن هم حدوسط این دورومیپسندم.
خصوصیات مثبت:کم بودن غرور،صبوربودن بطورکل هفتاددرصدموارداخلاقی گفته شده که مدنظرم هست رودارن.
خصوصیات منفی:بزرگترین خصوصیت منفیشون ازدیدمن ترس واعتمادبنفس پایین دربعضی مواردهست.علتشوخیلی دلم میخوادبدونم.