سلام
جناب لرد حامد عزیز شما بنده رو به جا نمی آرید ولی من پست های قشنگتون رو خوندم و معتقدم یکی از بهترین های این فروم هستید به همین دلیل متعجبم که چرا از یه دید دیگه به این تایپیک جواب دادید ! باور کنید هنوز هم منظور شما رو از قرار دادن پستتون در زیر پست خودم که فقط تقاضای راهنمایی خواستم متوجه نمیشم ، هر چند میدونم مخاطب شما لزوما من نیستم ولی جهت اطلاع عرض کنم بنده هم تا اندازه ای با این نوع طرز فکر شما موافقم البته تا جایی که تفریط تلقی نشه .
در مورد راهنماییتون هم بسیار سپاسگذارم هر چند نیازی به زحمت دادن به آریشگر نمیبینم چون حاج آقای ما و متعاقبا شرع تراشیدن همه جای بدن جز صورت مرد رو اشکال نمیدونن .اما در مورد راهنمایی : بهتر نیست که یک آرایشگر را به نزد حاج آقای محله خود ببرید و تا حدی که حاج آقا می گوید کوتاه کنید که نه اشکال شرعی داشته باشد و نه دیگر موهای دست شما بلند باشد .
خانم دانه مرسی بابت راهنمایی ، در مورد پست دومتون میخواستم اینو بگم که بنده هم از این جور لباسها مثل خود شما تنفر دارم و پوشیدن یه لباس معمولی رو ترجیح میدم .
راستی اگه میشه در مورد موم و سلفون یه کم بیشتر توضیح بدید ، حساسیت بوجود نمی آره ؟
این توضیح رو هم بدم که دیگه سو تفاهم نشه بنده تو جنوب زندگی میکنم و به خاطر اقتضای آب و هوایی به اجبار از تی شرت و آستین کوتاه استاده میکنم به همین دلیل یه کم نسبت به این قضیه حساس شدم !

علاقه مندی ها (Bookmarks)