سلام به شما و بقیه دوستان
با توجه به اینکه بعضی کامنت های شما از جنس مشکلات خودمه و خیلی به نظرم آشنا اومد لازم دونستم طبق تجربه خودم کمی راهنمایی تون کنم.
البته شما تا الان در مورد نحوه آشنایی، مدت نامزدی، تحصیلات، اعتقادات، سطح خانواده ها، قیافه و طرز برخورد طرفین هیچ اطلاعاتی ندادید. اما با همین اطلاعات کم عرض می کنم:
احتمالا همسرتون از یک یا چند ویژگی شما ناراضی هست. این ویژگی ها می تونه نحوه صحبت کردن و برخورد و اجتماعی بودن، میزان پختگی، زرنگی، پوشش، قیافه، میزان جذابیت و دلایل دیگه باشه که احتمالا دوران کوتاه آشنایی و عدم تجربه باعث شده همسرتون قبلا متوجه این مسائل نبوده باشه. البته دوری و مسافت هم تا حدودی می تونه باعث دلسردی بشه.
به عنوان اولین توصیه بهتون میگم که صبر داشته باشید و زیاد عجله نکیند. گذشت زمان خیلی از مشکلا رو حل میکنه.
دوم اینکه غرور زنانه خودتون رو حفظ کنید و محبتتون به ایشون کمی حساب شده باشه تا ایشون هم کمی به خودش بیاد. چون وقتی ایشون علیرغم وجود همه مشکلات، خیالش از بابت عشق و محبت شما راحت باشه برای حل مسائل تلاشی نمیکنه.
با ایشون خیلی راحت صحبت کنید و بهش بگید آیا رفتار، برخورد، پوشش و حتی قیافتون براش جذاب هست؟ اون وقت شاید بعضی حرفا که تا حالا نزده رو بهتون بگه. شما هم به جای ناراحتی باید برای بهتر شدن رابطه تون تلاش کنید.
تو پستهای بعدی اطلاعات کامل تری بدید تا از طرف دوستان بهتر راهنمایی بشید.
امیدوارم خوشبخت باشید.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)