سلام پارميس جان
دركت ميكنم عزيزم ....شايد خيلي از ما دلمون بخواد كه با اعضاي تالار ملاقات كنيم يا ببينمشون ( نه به خاطر دوست يابي يا همسر يابي يا چيز ديگه) ......مثلا من خيلي دلم ميخواست خانم دانه يا خانم نيلوفر وخانم غريبه رو ميديدم چون اونها هم درد من بودن يعني تا حدودي درد من رو داشتن و از حرف زدن با اونها تا حدودي آرامش ميگرفتم ....دوست داشتم هم رو از نزديك ميديدم و درد و دل ميكرديم .... ولي وقتي ميبينيم كه حتي خصوصي ترين حرفامون رو كه به هيچ كس نزديم اينجا زديم ديگه رومون نميشه كه همديگه رو ببينيم .
عزيزم شما درست ميگين .... هدف شما بد نبوده ..... ولي شايد ديگران از اين حرف شما سو تعبير كرده باشن .....و جناب مدير هم احتمالا به خاطر اينكه به افراد سودجو اجازه ي سو استفاده رو ندن اين تاپيك رو قفل كردن .... منم خودم به شخصه خيلي آدم زودرنجي هستم و ناراحت ميشم ولي بهتره كه آدم گاهي اوقات بعضي چيزها رو به دل نگيره و ازشون رد بشه....شايد شما فكر ميكنين كه دوستان حالا راجع به شما فكر بد ميكنن كه جواب هاي اينچنيني به شما دادن يا موضوعتون رو قفل كردن ولي بدون كه اينطور نيست.....بلاخره سو تفاهم ها حل ميشه
نظرها شخصيه و گاهي اوقات هم سو تعبير ميشه كه ان شا الله تا الان بايد رفع شده باشه....گاهي اوقات با ناديده گرفتن همه چيز حل ميشه عزيزم
شما به دل نگير.....
موفق باشين

علاقه مندی ها (Bookmarks)