به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

Threaded View

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط آبان نمایش پست ها
    جناب مدير.
    من توي يه خانواده فوق العاده مذهبي بزرگ شدم و به طبع اکثر خواستگارانم هم با همين ديد به سراغ من ميان. اما شخص من برخلاف ساير خانمهاي خانواده، حتي چادري هم نيستم، من خودم رو مذهبي نميدونم و فقط به اصول و واجبات دين پايبندم. در نتيجه بعد از صحبت با يه مشاور خانواده به اين نتيجه رسيدم که بهتره با کسي ازدواج کنم که ابتدا خودم رو بشناسه و بعد خانوادم و موقعيتشون رو. چون خواه ناخواه توقعاتي از من در ذهنش شکل ميگيره که به هيچ وجه قابل تعديل نيست. به نظرتون اين مسئله ايراد داره؟

.
    بله ایراد داره
    1 -
    شما مذهبی نیستید ولی به اصول و واجبات دین پایبندید. این جمله تعارض گونه هر کسی را به خطا می اندازد.
    2 - معمولا اگر درون یک خانواده ناهمگونی اعتقادی، مذهبی و ... باشد، خواه ناخواه هم فرد مقابل را در همسر گزینی دچار مشکل مب کند و هم در ارتباطات بعدی با خانواده اش. دچار مشکل می شود.

من لينک هاي فرشته مهربان عزيز رو به غير از سومي که باز نشد به طور کامل و دقيق مطالعه کردم. جايي فرموده بوديد که شما "احساستون رو درگير ميکنيد و براي تصميم گيري منطقي بايد بر اساس شناخت عمل کرد" لطفا بفرمائيد من چطوري مي تونم ايشون رو بدون اينکه کوچکترين ارتباطي باهاشون داشته باشم، بيشتر بشناسم؟ براي اينکه ايشون از من خواستگاري کنن حداقل بايد متوجه وجود من بشن يا نه؟
    .
    اگر شما متوجه ایشون شدید، پس نتیجه می گیریم عکس آن هم صادق هست، آقایون همیشه بیشتر متوجه خانمها می شوند.این فرایند دو طرفه هست (مگر اینکه فرد برایش مهم نباشد.)

يه مسئله ديگه هم هست. من برحسب اتفاق (از لابه لاي صحبت و غيبت هاي همکارم بدون قصد) يه شناخت کلي از خانواده ايشون پيدا کردم. اگر ايشون هم در همين حد خونواده من رو شناخته باشن ممکنه بترسن و پا پيش نزارن. مي دونم اين احتمال وجود داره چون قبل از اين هم به نحوي براي افرادي با اعتماد بنفس بيشتر از ايشون اتفاق افتاده.
    .

حق دارند که بترسن و پا پیش نزارن. هیچ چیز بیشتر از یک خانواده غیر متجانس نمی تواند برای ازدواج ریسک داشته باشد، بهترین گزینه در اینگونه موارد اینست که آقایی هم که برای ازدواج اقدام می کند از بافت خانواده اش منفصل شده باشد. بعد نیاز به حمایت خانواده ها نداشته باشند مخصوصا اقتصادی . و مستقلا تشکیل زندگی بدهند.
    در بافت سنتی فعلی جامعه ما غالبا خطر محسوب می شود.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

2. 6 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

meinoush (دوشنبه 09 تیر 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 09 تیر 93), فرشته مهربان (دوشنبه 09 تیر 93), آبان (سه شنبه 31 تیر 93), آزرم (دوشنبه 09 تیر 93), شیدا. (دوشنبه 09 تیر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)