خانم شین عزیز خواهر گلم میدونی که من کاملا و با تمام وجود مشکلت را درک میکنم ما شرایط شبیه به هم داریم پس اگه حرفی میزنم تو را خدا گوش کن وگرنه مجبور میشم از دستت سرم را به دیوار بکوبم!!
اصلا فرصت آشنایی با این آقا را از خودت نگیر قرار نیست که حتما بهش جواب مثبت بدی ولی مزیتی که داره اینه که به این باور میرسی که همه دنیا اون آقای قبلی نیست و مردای دیگه ای هم هستند که میشه روشون حساب کرد و تو زندگی بهشون تکیه کرد.موردهای قبلی ما هرچقدر هم خوب و عالی بودند ولی یه ضعف بزرگ داشتند و اون این بود که به هردلیلی پا پس کشیدند و با احساساتمون بازی کردند پس دیگه نباید همه وجود و زندگیمون را صرف فکر کردن بهشون بکنیم زندگی پر از زیبایی هاست باید چشمامون را باز کنیم و نگاهشون کنیم.
البته نباید در مورد خواستگار جدیدت هم احساسی تصمیم بگیری و فکر کنی پاداش صبر و تحملت تو این مدت بوده!نه فقط به چشم یه خواستگار معمولی بهش نگاه کن.
فکر نکن من آدم بی احساسی هستم باور کن من هم اون آقا را با تمام وجود دوست داشتم ما واقعا واسه همدیگه ساخته شده بودیم ولی به هردلیلی به هم نرسیدیم تا الان
من هنوزم بهش فکر میکنم ولی این آمادگی را هم تو خودم ایجاد کردم که به بقیه خواستگارهام فکر کنم .
ببین تو این وقت عزیز و نزدیک افطار بازم بهت توصیه میکنم تو اولین مرحله فارغ از بقیه درگیری های ذهنی که داری فرصت آشنایی به خواستگار جدیدت را بده بعد برو سراغ بقیه مسائل

علاقه مندی ها (Bookmarks)