به نظر من اينكه اين فساد امروزه توي جامعه ي ما زياد شده چند دليل داره :
1) به دليل سايت هاي منحرف و برنامه هاي بد شبكه هاي ماهواره
2) اين مشكل كه به نوعي ادامه ي مشكل اوله : يعني اينكه طرف وقتي اين كار زشت و قبيح رو انجام ميده ميره و با دوستاش در ميون ميذاره ..... اول ممكنه كه دوست اين فرد اين كار رو خيلي زشت و غير اخلاقي بدونه ولي يه مدت كه ميگذره و از گوشه و كنار ميشنوه و از اين دوستش و از اون دوستش كه من فلان روز چيكار كردم .... چقدر به من مزه داد ..... فلاني فلان كار رو كرده ..... ميخوام فلان كار رو بكنم.... كم كم ديگه زشتي اون عمل در نظرش محو ميشه و ميگه بابا همه كه ديگه اين كارن ...... اصلا اونقدر اين گناه واسش عادي ميشه كه شخصي كه تا دوماه پيش فكر اين جور كارها هم توي سرش نميومد و بد ميدونست الان به كسي تبديل شده كه خيلي راحت از اينجور كارها رو انجام ميده و واسش عادي شده
وضعيت جامعه بد شده !!!! خيلي بد!!!!! وقتي كه اينهمه سايت منحرف وجود داره و توي هركدوم هزار و اندي داستان ناجور وجود داره كه اين كار رو خيلي عادي و لذت بخش ميدونن و طرف رو تحريك به انجام همچين كارهايي ميكنن .....وضعيت روز به روز بد تر از قبل ميشه
3) يه دليل ديگه هم عدم وجود شرايط براي ازدواج هستش ..... اگه جوانان به موقع ازدواج كنن و خودشون رو در گير به اينجور مسائل نكنن مشكلات اينچنيني خيلي كم پيش مياد!!!!!!! ولي وقتي شرايط براي ازدواج كردن اينقدر سخت ميشه امكان رو آوردن به فساد اخلاقي هم بيشتر ميشه
4) يكي ديگه هم اينه كه جوانان ما امروزه ديگه خيلي كمتر به دين توجه ميكنن و فكر نميكنن كه آخرت و فردايي وجود داره كه بابت ذره ذره ي كارهاشون بايد جواب پس بدن !!!!!
دلايل زياده ......

علاقه مندی ها (Bookmarks)