دوست عزیز سن خانم شما کم هست هر چندکه شما هم سنتون زیاد نیست ولی ممکنه شما سطح آگاهی و اطلاعاتت بالا باشه و توقعت از همسر آینده پختگی زیاد باشه
یه مقدار از رفتارهاش رو به حساب کم تجربگی بذار باید مدتی از زندگی بگذره تا به درک لازم برسن شاید بگی من هم تجربه ای ندارم ولی آدما توی شرایط مختلف عکس العمل های یکسانی نشون نمیدن که بستگی به شرایط زندگی و نحوه تربیت و البته شخصیت خود فرد داره
من هم مثل دوستان مشاوره رو توصیه می کنم سعی کنید حتما پیش مشاور برید بهتره که از در دوستی و آرامش وارد بشید و به همسرتون ثابت کنید برای بهتر شدن روابط نیاز به مشاوره دارید و باید همدیگه رو بیشتر بشناسید
ولی من حدس میزنم ایشون از دوران عقد خسته شده باشن عقد طولانی مدت زوجین رو کلافه می کنه چون تکلیف خودشون رو نمی دونن هنوز به طور رسمی وارد زندگی نشدن و کمی هراس دارن از طرفی هم وارد رابطه جدیدی شدن
اوایل عقد دختر و پسر برای همدیگه تازگی دارن و ذوق و هیجان برای شناخت همدیگه ولی بعدش دوست دارن کنار هم باشن و به آرامش لازم برسن حس می کنم همسر شما از این مسئله ناراحته
یه نکته دیگه:
فرمودین وقتی کنار هم هستید همسرتون محبت می کنن و براتون لقمه می گیرن پس وقتی کنار شما هستن رفتار خوبی دارن احتمال داره که این سردی ها به خاطر دوری از شما باشه (خانوما معمولا خواسته هاشون رو به زبون نمیارن و چون خودشون نیاز رو حس می کنن فکر می کنن که همسرشون هم درک می کنه در حالی که آقایون عادت ندارن ذهن خوانی کنن بلکه ترجیح میدن مستقیما بشنون)
نکته دوم:
گفتید معمولا برای رابطه پیش قدم میشن آیا این مسئله همیشگیه یا فقط گاهی؟
خانوما معمولا دوست دارن شروع رابطه از سمت آقایون باشه خصوصا در دوران عقد که دختر حیا داره و کمی خجالتیه و هنوز رابطه کامل نیست
بهتره به این مسئله هم توجه کنید که ممکنه ناراحتی و سردی ایشون در این زمینه باشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)