دوستان خوب همدردی سلامی دوباره
امتحانام تموم شد نمره هام هم اومد.باورش برام سخت بود اما این ترم افت شدیدی تو درسهام داشتم که فکر میکنم دلیلش عدم تمرکزی هست که به دلیل مسایل جاری زندگیم بیش اومده.خیلی دوست دارم با کارشناسان سایت اصولی مشاوره ای داشته باشم اما با وجود اینکه حدود 1 ماهه حق عضویتم رو برداخت کردم اما هنوز کاربریم همون قبلیه.تو این مدت که گذشته متاسفانه اتفاقاتی افتاد که خانوادم کما بیش در جریان مشکلات من و همسرم و خانوادش قرار گرفته اند(البته قدریش هم تقصیر خودم بود)ولی مادرم معتقده باید زودتر از اینها باهاشون مشورت میکردم .الان طوری شدم که دیگه تمایل یا بهتر بگم انگیزه ای برای بهبود رابطه ام با همسرم ندارم.دلم میخواد یه مدت بی خیال دنیا بشم.فقط یه موضوعی ذهنم رو مشغول کرده اینه که اخرین مشاوره ای که رفتم گفتند همسرت رو زیادی بزرگ کردی بیش دیگران و اون ظرفیتش رو نداشته و اینکه گفتند باید قدری از محبتم کم نکم .حالا سوال اینه که با وجود این مسائل ایا ازم دور تر نمیشه با بی محبتی؟ایا باعث نمیشه بیش از بیش به سمت مادرش کشیده شه؟اصلا ایا درسته که به خاطر اینکه کمتر سمت مادرش بره من بخوام محبت بیشتری نثارش بکنم؟این وسط خود من چی میشم؟؟؟؟ لطفا راهنماییهاتون رو از من دریغ نکنید.ممنون![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)