به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 25 دی 95 [ 18:32]
    سطح
    32
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 27.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    79

تشکرشده 58 در 34 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط معاون کلانتر نمایش پست ها
    حرف برای گفتن زیاده
    شما یک دختر عاشق نیستید ، شما یک دختر احساساتی اونم از نوع شدید هستید که بجای اینکه مسائل رو با عقلتون تجزیه تحلیل کنید ، احساساتتون رو دخیل میکنید،الان حرفتون درسته تاحدی ولی درمورد اول ایشون کامل عاشق بود ،خودش هم میگفت.ولی بله من احساساتی بودم،و باتوجه به اینکه به دلیل جمیع دلایل به درد هم نمیخوردیم،شکست رو قبول نداشتم

نفر اول در دوران شناخت شما بوده که از شما جدا شده ، نامزدی و خواستگاری یعنی همین
    نمیدونم چرا برای دخترا و خانواده های ما اینطور جا افتاده که پسری که خاستگاری کرد حتما باید ازدواج کنه و اگه ازدواج نکنه کلاه برداره ؟ شناخت نباید با اظهار علاقه شدید بخصوص ازطرف اقا باشه، که ایشون اظهار میکردن و به قولی کمبود محبتشون رو اینجوری برطرف میکردن و این میشه سو استفاده . درضمن بعد ازشناخت ومناسب نبودن هیچ پسری حق نداره به دروغ وناحق مانع رسیدن دونفربشه

بعد از اون مرتکب اشتباهی شدید که مخصوص اکثر زنهاست :
    اینکه اگر با یک مرد به نظرشون بد آشنا بشن و ازش بدی ببینن تمام مرد های دور و اطراف رو بد میبینن
    این مورد خیلی نگران کننده است و در من این طرز فکر رو بوجود اورده که دختری که با یک مرد بقصد آشنایی بوده و منجر به ازدواج نشده درست مثل یک زن مطلقه است

شما پسر دوم رو مثل پسر اول میدونستید و در کل روزهایی که بودید این طرز فکر شما تغییر نکرد ، و بعد از اینکه رفتار نامناسبی با اون پسر در پیش گرفتید و اون پسر از شما قطع امید کرد تازه به این فکر افتادید که چرا این رابطه قطع شد ، شما در تمام مدتی که با اون پپسر بودید حرف از نفر قبلی میزدید و داروهایی که مصرف میکنید و ..این مورد اشتباه از من بوده و قبول هم دارم.ودر مورد داروها اصلا مربوط به مشکل روحی نبودن.افسردگی من باعث شد که مریضی عجیبی با داروی قوی مبتلا بشم که دارو عوارض بر سلامتیم داشت.

منم اگر جای اون پسر بودم همینکار رو میکردم چون نمیخوام با یک آدم احساساتی و افسرده و بی روح که قبلا طلاق گرفته ازدواج کنم.درسته،ولی این جمله طلاق خیلی خوب نیست،یک دختر میتونه صدتاخواستگار داشته باشه که باهاشون اشنا بشه و طلاق نیست.

نفر سوم هم که اصلا من نفهمیدم چی دارید میگید و کی بوده ، یک لحظه متنی رو که نوشتید بخونید ؟منظورم این بود فکرنمیکردم طرز فکر یک ادم چندین سال در دانشگاه تحصیلکرده اینقدر درباره دختری که باهش بمنظور اشنایی قرار میزاره بدباشه. وباز حرفتون رو قبول دارم کهه خودمن باید تفکربیشتری میکردم، اه و ناله هم ندارم،میپرسم اشتباهات من چیه؟ من که با خانواده و محل زندگیم مشکل دارم،فعلا درحال تحصیل نیستم،پس چطوری باید اشنا بشم و اشکالات کلی ارتباطی و عیب های طرز فکر من چیه

.................................................. ..................
    .............
    بطور کلی شما رمان نویسی و داستان سرایی میکنید و 100 خط مطلب مینویسید بدون اینکه کسی متوجه بشه مشکل شما چیه یا چه اتفاقی برای شما بوجود آمده و علت رنجش شما چیه ،و از ذکر کردن هر مطلبی کوتاه نمیایید ، انگار دارید فیلم نامه مینویسید و کم مونده ساعت و روز وقایع رو هم بنویسید ، لطفا خلاصه تر و بدون جزییات بی موردی که کمکی به شما نمیکنه بنویسید

بطور خلاصه در طول این 30 سال با سه تا پسر آشنا شدید که هر سه از شما خوششون نیومده درسته ؟گفتم دو سه سال دیگه استانه سی سالگی قرار میگیرم
    نفر اول چون کلی دختر عاشقمن گفتم ش بودن
    نفر دوم چون شما هنوز درگیر نفر اول بودید و شرایط روحی نامناسبی داشتید
    نفر سوم چون شما ابراز علاقه کردید و مثل دخترهایی رفتار کردید که دنبال دوستی هیتند و قرار گذاشتید و ...

این اتفاقات برای خیلی ها پیش میاد
    حتی خود من که پسرم با 4 مورد دختر متفاوت برای ازدواج برخورد داشتم
    پس اینهمه آه و ناله و گلایه برای چیه !!

و در اخر ضمن تشکر به این سوال من هم جواب بدین
    در همچین خانواده ای که مادرم ارزش دختر تحصیل کرده پاکشو بقال و شاگرد سبزی فروش و کلا هر پسری که جنسش پسر باشه میدونه ،چون مقداری عیب بینایی داره، و با اعصاب من بازی کرده و پرخاش
    گر شدم و کلا مشکل شدید با مادرم که چون خودش بی سواد و بی دانشه و من یکم اعتماد به نفسم و روابط اجتماعیم پایینه،فکر میکنه من مثل خودشم چه کار باید بکنم، مگه شوهر سبزی فروش با دکتر توی خواسته هاش از زن چقدر تفاوت دارن،که من رو مناسب اولی میدونه ولی دومی نه(عرض کردم من مهندس از دانشگاه خوبم ول یجمیع حوادث که تازه نقص اولی مادری بوده باعث شده معدل خوبی نداشته باشم - درضمن عیب من چندان هم ظاهری نیس که بگم مادر من بخاطر قیافه طرز فکرش اینجوریه- باز هم عرض کردم مادر من حسود هم تشریف دارن اونم واسه دختر خودشون-- مشکل دارن , شدیدا بدبین هستن و تمام بدی های عالم رو به من بی دلیل نسبت میدن،مثلا مشاوره یه چیزی تو تیوی میگه ،ایشون توی ذهن مشکل دارن و تماما اینو به من وصلل میکنه و کلا اسایش روحی رو از من گرفتن

ویرایش توسط nokte : شنبه 14 تیر 93 در ساعت 21:08

2. کاربر روبرو از پست مفید nokte تشکرکرده است .

معاون کلانتر (یکشنبه 15 تیر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)