سلام
به نظرم اگر یک دختر این حرف ها رو میزد محیط این سایت کمک بیشتری بهش میکرد
اما متاسفانه در این محیط به نیازها و عواطف یک مرد با دید خوبی برخورد نمیشه
دوستان گرامی من بارها مطالبی خوندم که دختر خانمی عنوان کردند که فرضا قد نامزدشون یا چهره اش یا مدرکش یا هر چیز دیگه ای باعث تردید دختر شده و شما در این مواقع راهنمایی های خیلی مفیدتر و با بهره ای دادید
اما حالا که یک مرد با این مسائل مواجه شده ....
.................................................. ......................................
اما در خصوص این دوستمون باید بگم دوست گرامی به هیچ وجه با تردید ازدواج نکن
تا وقتی که جواب مناسبی برای این تردید ها پیدا نکردی و به قطعیت نرسیدی نباید ازدواج کنی
ازدواج همیشه عامل خوشبختی نیست و اگر با تردید و نادیده گرفتن خیلی از مسائل ازدواج کنی فقط زندگی خودتو نابود نمیکنی و زندگی اون دختر هم از بین میره
(من دعوت به طلاق و جدایی نمیکنم ولی عجولانه و با شک و تردید نباید ازدواج کرد)
این مسئله که همسر باید باب میل طرف مقابل باشه اصل اساسی ازدواجه وتا وقتی اینطور حسی رو نداری بهتره فعلا کمی توقف کنی
ندایی که از قلبت بیرون اومده یا یک هشدار موقتیه که باید خیلی از مسائل رو برای خودت روشن کنی یا هشداری از یک فاجعه عظیم که در آینده قراره ساعت ها و روزها و ماه ها و سالها کامت رو تلخ کنه و همیشه آرزو کنی کاش به این ندا بیشتر توجه میکردی
این چهار سوالی هم که از ما پرسیدی در واقع 4 تا سواله که باید از خودت بپرسی
.................................................. .................................
دوست عزیز من اگه جای تو بودم از اون دختر میخواستم که کمی بهم فرصت بده و ازدواجمون رو به تاخیر می انداختم و بیشتر به این سوالها فکر میکردم و تا وقتی که جواب مناسبی برای این سوالها پیدا نکرده بودم ازدواج نمیکردم
(این نظر شخصی منه و هیچ فردی نمیتونه بگه نظرش در خصوص شما صددرصد درسته یا نظر دیگران غلطه شما باید به این جمع بندی برسی)
.................................................. ................................
پ.ن : به نظرم جوابهایی که از این سوالات دوستان به شما دادند کمی شعاری و مثبت نگری و فقط دیدن نیمه پر لیوان بود
جواب هایی که بیشتر از اینکه به مشکل شما بها داده بشه ،بیشتر هدفشون پیوند دادن شما با این خانم بود تا هر دو خوشبخت بشید !!

علاقه مندی ها (Bookmarks)