سلام پریسا جان
پسری که با سه ماه دیرسرقرار رفتن تو( اون هم به دلیل کاملا موجه در نظر خودتون ) حرف از جدایی می زنه تورو به خاطر شخصیت و اخلاقت نمی خواد به خاطر چیزای دیگه می خواد که انقدر اعصابش خورد شده و داره همه چی کند پیش میره!!!!!!!!!!!!!!!
البته همه ی پسرا اینطوریند وقتی دختر به همه خواسته هاشون بله بگه و حتی به خاطر پسر با خانوادش پنهان کاری کنه براش ارزشی قائل نیستن و کم کم تحقیرش هم می کنن.
خیلی خوب شد که الان تازه 9 ماه گذشته و انقدر خوب خودشو به تو شناسونده.پس تلاشی واسه موندن باهاش نکن. ضمن اینکه برای شما هنوز زوده و توی این سن اکثر روابط احساسی شدیدند و به همین جایی که شما هستی ختم میشه یا جای بدتر(پسر میگه تو باید عشقتو به من ثابت کنی دخترام که ساده و احساسی اول میگن من دوست دارم عاشقتم بعد میبینن نههههههههههه منظور پسر یه جور دیگه ثابت کردنه کم کم کم کم اول دست گرفتن و بیرون رفتن و بعد دیگه قشنگ و حسابی به پسره ثابت می کنه عاشقشه دیوونشه و کارم از کارگذشته که تازه پسره می فهمه که ای بابااااا تو که اصلا به من نمی خوری که!!!! اصلا مامان جونم مخالفه چیکارکنیم؟؟؟ توباید فلان کنی و... کم کم تحقیر و اخرش جداییی...!!)
ببین من اعتقاد ندارم همه ی پسرا نامردن یا اینکه حقه باز.چیزی که بالا نوشتم برای پسرای غیر حقه بازم پیش میاد.پسره شاید خودش فکر میکنه این راه درسته مثل دختره ولی تهش به بمبست می خوره(بیشتر دختروپسرایی که توی رابطه ی اولشون فکر میکنن همه ی آدمایی که خطاکردند ناپاکند و اونا ولی پاک و قصدشون ازدواجه و نظر سوئی ندارند و دلشون پاکه و...)
این هم به دلیل عدم مهارت دوطرفه. خلاصه اینکه وقتی دختر در حق خودش نامردی کنه( نجابتش رو از روی سادگی فدای شادی موقت یه پسر کنه) چه انتظاری از پسر طرف مقابلش داری؟
ما دخترا باید خودمون از حریممون و نجابتمون دفاع کنیم تا هیچ پسری به قصد سوء استفاده نتونه واردش بشه که بعدش بخوایم بهش انگ نامرد و حقه بازو ... بزنیم. یعنی ما خودمون نباید به گونه ای باشیم که حقه بازها رو جذب کنیم.باید تلاش کنیم تا بهترین باشیم تا بهترین ها به سمتمون بیان.
مواظب خودت باش دختر خوب....االانم خداروشکر که زود فهمیدی پسره به دردت نمی خوره .
موفق باشی..![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)