به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 16 شهریور 93 [ 19:25]
    سطح
    7
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    119

تشکرشده 116 در 31 پست

Array
    من الان خیلی مدرک دارم ولی به خواسته ی من توجهی نشده
    من گفتم شوهرم روانیه مشکل روانی داره تشنج میکنه بردنش پزشکی قانونی سالم در اومده (آب دهن انداختنش . کتک زدناش . فحاشیاش هیچوقت پزشکی قانونی دیوونه بازیاشو نمیفهمه )
    اون به من تهمت زده که زن من افسردگی داشته و رگ دستشو خودش زده که منم رفتم پزشکی قانونی که مشخص شده خود زنی نبوده
    خیلی از کارهاشو من نمیتونم ثابت کنم چون شاهدی ندارم
    ولی یک مدرک معتبر دارم که اونا شاهد دروغین آوردن مدرک معتبرم سند ازدواجمه اونا یک فردیو به عنوان شاهد آوردن که اصلا من ندیدمشون نه توی جلسه ی خواستگاریم نه جشن نامزدیم که اون آقا رو آوردن به عنوان شاهد . باور کنید توی جشن نامزدیم 50 نفر مهمونای عروس بودن و 10 نفر از مهمونای داماد که 7 نفرشون خود خانواده داماد بودن و 3 نفرشون پدر بزرگ و مادربزرگشون بودن . من 50 نفر شاهد دارم که هیچی بیان نشده از ازدواج قبلیش اما اونا الکی دارن مقاومت میکنن ( چون اطلاع دارن که فریب در ازدواج 2 سال حبس داره براش )
    ولی انقدر طولانیش کردن که خودم حوصله پیگیر شدنشو ندارم .
    الانم که حکم مهریه م اومده براش که هر 4 ماه یک سکه خب کی حوصله ی صبر کردن داره که مهریه شو بگیره و پیگیر کاراش باشه .
    من خودمو بتونم نجات بدم خیلی کار کردم .
    الان هدف من گرفتن مهریه و انداختن اون به زندان نیست هدف من الان جدایی هست و بتونم توافقی جدا شم . ولی مشکلم اینجاست که اونا نمیخوان عروسشونو طلاق بدن . چیکار کنم قانون که هیچ کاره س . قانون طرف مرد هست . من هیچ حقیو ندارم قانون فقط منو معلق نگه داشته . دوست دارم از دستش راحت شم امنیت داشته باشم بتونم کارامو انجام بدم برم بیرون سرکار و... ولی چون هنوز نه مجردم نه متاهل نمیدونم چیکار کنم .
    یک مدرک معتبر دیگه هم دارم که زن اولشه که اگه میومد و میگفت که با منم همین کاراشو کرده تا الان طلاقمو گرفته بودم و تمام شده بود ...ولی نیومد چون باردار بود چون ازدواج کرده بود ...
    فقط طلاق توافقی بهترین راه حله برام .. ولی الان نه باید زمان بگذره تا اونا بیان بگن طلاق توافقی ...

2. 2 کاربر از پست مفید Farzane-F تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 21 تیر 93), دختر بیخیال (جمعه 20 تیر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)