سلام
دوست عزیز شما مثل فردی هستید که یک محصول رو ندیده و نشناخته و بدون تحقیق خریده بعد حالا از اون خرید توقع داره همه کارهایی که میخواد رو انجام بده (صرفا مثال بود)
شما بدون شناخت و تحقیق ازدواج کردید و حالا که فهمیدید همسرتون اون چیزی که شما میخواهید نیست تصمیم گرفتی عوضش کنی و ازش یک دختر جدید بسازی ! به نظر خودت اینکار تا چه حد ممکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی به همین راحتی میشه با یک دختر ازدواج کرد بعد با چند جلسه کلاس بردن و قرار دادن در فعالیت های اجتماعی شخصیتی که ظرف 20 تا 30 سال در اون شکل گرفته رو اصلاح کرد
خود من با اینکه تمایل از جانب خودمه بازم نتونستم خیلی از رفتار هایی که دارم و به نظرم مناسب نیست رو عوض کنم حالا وای بحال اینکه یک نفر دیگه از من بخاد عوض بشم و ....(البته من پسرم سوء تفاهم نشه )
اصلا این طرز فکر بکل اشتباهه که ازدواج کنید ، علاقه بعدا بوجود میاد
در ضمن اینطور که شما بیان میکنی ایشون نامزد شما نیستند بلکه رسما همسرتون هستند !!!!
حتما میدونید که دوران نامزدی تعریف متفاوتی داره ...
دوست عزیز به نظر من بجای اینکه بیشتر به فکر تغییر ایشون باشید بهتره این مسئله رو باهاش در میون بذاری و با هم به مشاور مراجعه کنید
بنظر خودت هم کم منفعل نیستی که همسرت رو منفعل میشناسی چون جرات صحبت با خانواده ات رو نداری و اگر کاری خلاف میل اونها باشه انجامش نمیدی !!!
.................................................. ...............................
پ.ن :
این قسمت از صحبت های شما قابل توجه دوستان گرامی که در تاپیک http://www.hamdardi.net/thread-34208.html نظر ارسال کردندبصورت سنتي با هم آشنا شديم و متاسفانه دوره شناخت يا نامزدي قبل از عقد نداشتيم و بعد از خواستگاري يكي دو بار باهم صحبت كرديم و سريع بردنمون عقد كردن!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)