ممنون از اعضای محترم.ممنون که نظراتتون را گفتید.دیروز نتوانستم جوابی ارسال کنم
اعضایی که میگویند این مسئله بین پسرا عادی هست درست است من هم شنیده بودم که اینطور هست. اما این آقا اینطور نیست که بگویم فقط نماز میخواند از روی عادت،نه.
خانواده ی بافرهنگی دارند.در تحقیقی که پدرم کردن همه ایشان رو پسری خوب و مودب میشناسند.حتی خودمان هم دورادور او را میشناختیم یعنی پدرم خانواده اش را دیده بود و همه به فرهنگ داشتن این پسر و خانواده اش اذعان داشتند. برای همین وقتی این پیامها را دیدم خیلی شوک عجیبی بهم وارد شد.
خانواده ما شاید هزاران مشکل خودش داشته باشد ولی من خودم فرهنگ و شخصیت خیلی برایم مهم هست.هم برای خودم هم برای همسرآینده ام
حالا این آقا گفتند بخاطر اون شرایط که که درش بودند و کسی بهشان نگفته این حرفا جالب نیستند اصلا برای خودشان گاهی یک چیزایی میگفتند. اما الان از این به بعد نخواهند گفت. و حتی از اون دوستش هم بنده خواستم جدا شود،قبول کردند که ارتباطشان را خیلی محدود کند.
ما داریم برای برگزاری مراسم اقدام کنیم، یعنی با این قولی که داده اند باز هم باید بیشتر دنبال شناختش باشم؟
در کل با هیچکس ندیدم بی احترام صحبت کنند.حتی یکبار بحثی بود ولی ایشان اصلا بددهنی نکردند. ولی در جریان همین اتفاق گفتند گاهی در جامعه در بازار باید جوری صحبت کرد که نمیشود آن صحبتها را حتی در خانه به زبان آورد.
فرخ رو نمیدانم پیام های +18 منظورتون چی هست!؟ ولی خب پیامهای مسخره بازی بین پسران بود دیگر. و تعابیر خاص مثل جیگر و ...








علاقه مندی ها (Bookmarks)