به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 خرداد 95 [ 11:35]
    سطح
    23
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    21

تشکرشده 38 در 6 پست

Array
    از نظر همه ممنونم..
    راستش رو بخواید من خیلی گذشته تلخی رو تجربه کردم... خدا قسمت کسی نکنه ... من همجنس گرا نبودم ولی بخاطر چهره متاسفانه دخترانه ای که خدا به من داد و مراقبت کم خانواده و راحت نبودن من با اونا توی سن 9 سالگی توسط 4 کارگر افغان که در ساختمانی کنار خونه ما کار میکردند مورد تجاوز قرار گرفتم بدون هیچ تمایلی... حتی توی خلوت خودم گریه میکردم.... به مدت یک سال تقریبا هفته ای یک یا دو بار مورد تجاوز جنسی توسط اون کارگر ها قرار میگرفتم که حتی گاهی از شدت دخول و پارگی محل دخول قادر به کنترل مدفوع نبودم و فقط در تنهایی خودم گریه میکردم... تا 10 سالگی هیچ احساس زنانه ای نداشتمدر طول این مدت کارگران در حال تجاوز الفاظ رکیکی رو بهم نسبت میدادند و من احساس بدی داشتم و حتی از اینکه من رو زن خودشون یا فاحشه کوچیک صدا میکردند گریه میکردم.. اما بعد از یک سال (بعد از کشته شدن احساس مردانه ام) کم کم احساس زنانه ای بهم دست داد که حتی از این توهین ها هم احساس خوبی داشتم...منی که 7 سال سقای امام حسین بودم از 9 سالگی دیگه روم نشد پامو توی هیئت بذارم... و هنوز هم توی حسرت هستم... توی بچگی همیشه دوست داشتم اول صف دسته ها زنجیر بزنم ولی بخاطر کوچیک بودنم همیشه اخر دسته بودم و میگفتم منم یه روز بزرگ میشم و میرم اوون جلو زنجیر میزنم اما الان دیگه روم نمیشه حتی محرم از خونه برم بیرون.. کارم بعد از 10 سالگی به جایی رسید که توی دست های دانش اموزای راهنمایی میچرخیدم.. دنبال پر کردن اون خلا احساس زنانه... بعد هم نت و چت روم های یاهو کاری کرد که به محل افراد میرفتم و حتی اجازه میدادم از دخول کامل و سکس دهانی من فیلم بگیرند(بدون چهره فاعل و فقط با چهره ی من) و یکی از همین فیلم ها به دست یکی از این افرادی افتاد که الان داره سواستفاده میکنه و فیلم هم از سکس خودش نیست و واهمه ای از پخش اون نداره... پیش وکیل هم قبلا رفتم و گفت چون توی فیلم کاملا دخول معلومه و چهره شما کامل مشخصه با یک معاینه ساده پزشکی قانونی که حتی با چشم هم میشه اثار دخود رو روی مقعد دید شما محکوم به 3 بار اعدام میشید... این افراد که من رو تهدید میکنن زندگی و وابستگی و خانواده درست و حسابی ندارند و حتی یکی از اونها هم حکم تیر داره و تحت تعقیبه... بخاطر تجاوز به یک پسر بچه توی کرج... همگی از اشرار هستند و با توجه به این هیچ ترسی از کسی ندارند.. تهدید کردن من رو که اگر به خواسته اونا تن ندم فیلم رو به مراجع قضائی تحویل میدن همراه با ادرس من.. که چون خودشون توی فیلم نیستن و فیلم کلا مال یه رابطه دیگست راحت این کارو میکنن... پدرم ناراحتی قلبی داره و تا الان دوبار ایست ناقص قلبی داشته... پس نمیتونم بهش چیزی بگم...
    الان که دارم این پیام رو مینویسم دارم گریه میکنم و تازه چند دقیقه هست که از پیش اون افراد اومدم خونه ساعت 5:30 دقیقه صبح هست و از ساعت 12 دیشب توسط 6 نفر مورد تجاوز بودم ... دیگه دارم تو این شرایط کم میارم... حتی فکر خودکشی هستم... هیچ راهی ندارم بجز تبدیل شدن به یه ماشین برای خواسته های این افراد... حالم از خودم بهم میخوره ... الان فقط فکر اینم که چطوری کبودی های روی صورتم(جای سیلی هایی که در حال انجام سکس دهانی بهم زدند) و روی گردنم رو پنهون کنم...روح من رو کشتند ... و فقط این جسم منه که برای خاطر اطرافیان و خانواده هنوز داره حرکت میکنه... کمکم کنید.. میدونم باید به خدا توکل کنم ولی خواهش میکنم بغیر از توکل اگه راهی میدونید بگید... من تنها فرزند خانواده هستم... چشمام از گریه داره کور میشه ... چرا هیچ قانونی از من در برابر این گرگ ها حمایت نمیکنه... اگه شکایت کنم خودم هم اعدام میشم و پدرم هم با ایست قلبی میمیره و مادرم هم از این ابرو ریزی دق میکنه.... حالا چکار کنم...کمکم کنید تورو خدا نمیدونم چکار باید بکنم

2. 3 کاربر از پست مفید حامد تنها تشکرکرده اند .

m.reza91 (چهارشنبه 25 تیر 93), parsa1400 (چهارشنبه 25 تیر 93), کاغذ بی خط (جمعه 27 تیر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)