حامد جان سلام
پسر خوب تمام ارتباط هاتو قطع کن تمام راهای دسترسی اونا رو ببند
حامد من با وکیل صحبت کردم نگران نباش پلیس و قانون حامی تو. اونا حتی با وجود فیلم نمیتونن برا تو کوچکترین دردسری درست کنن وچون خودت از قانون درخواست کمک خواهی کرد تبره هستی وبه ضمانت پدرت و مراقبتهای پزشکی آزادی دلیل مهم اینکه سن شما کمه و تک فرزند هستی و تو دام افتادی
ولی یه مشکل اگه با پدرت بری و شاکی باشی مضمون به اینکه مورد تجاوز قرار گرفتی ومجبور به پر کردن فیلم مبتذل شدی برد کردی .
حامد جان من شرایط شما رو درک میکنم ولی به یه نفر دیگه که حامی شما باشه نیازمندیم بکی اعتماد داری به عمویی دایی تو خانوادت بعد پدرت کیو قبول داری
در نهایت باید بگم شرایط پدر و مادتو درک میکنم ولی چند نکته مهمو بهت تذکر میدم
1 پدرت امروز مستقیم یا غیر مستقیم از این قضیه باید خبر بشه چون به حمایتش فوقالعاده نیاز داریم
توضیح اینکه پدرت اول آخر خواهد فهمید حالا چطوری بستگی به خودت داره
خودت نم نم میگی که خیلی بهتره . از طریق دایی یا مادرت یا عمو بگو . یه روز تو یه برنامه گیر میفتی بهش خبر میدن خیلی بده . خدا نکرده تو باغی تو مکان خطر ناکی بلایی سرت میارن جنازت میارن پزشک قانونی خبر میدن بهشون اونوقت دیگه تحملش و آبروریزی قابل تحمل نیست
حامد جان کدومشو انتخاب میکنی ؟ نترس الان پدرت میتونه کمکت کنه و اگه واقعا پدرتو و مادرتو دوست داری ونگران اونا و آبروی اونا هستی بهشون امروز بگو . این یک ضخمه عادیه درد داره ولی از طرف اونا درمون هم داره ولی فردا که جنازتو آوردن
دیگه یه ضخم عادی نیست یه سرطان زبونم لال کشنده و درمونم نداره و سیاهیش تا آخر عمر رو فامیلیتون میمونه
اگه از ما کمک میخوای بهت گفتیم
1 نترس . جرات نه گفتن داشته باش
2 ارتباط ها رو قطع کن از خونه بیرون نرو
3 به پدرت بگو . اگه میترسی برو پیش یه مشاور و ازش بخواه به پدرت بگه اونا راهشو بلدن
4 برو داد سرا شکایت کن یا برو کلانتری (اینجا وجود پدرت لازمه) وپیش پلیس
5 برا درمون روحی به مشاوره مراجعه کن و فکر خودکشی خود زنی بزار کنار به فکر مادرت باش پسر
6 ایمانتو تقویت کن راستی میدونستی خدا دوستت که این سایت جلوت گذاشته تا اول تو خودتو خالی کنی بعد از هوریای تو تالار کمک بگیری وبعد خودتو درمون کنی اونم درست قبل شب 19 و همه برات دعا کنن ازجمله خودمن وبرات قدر بخونم
7 حامد باید از اون محل جابجا بشین یا خودت بری شهرستان اینم یه دلیل دیگه که باید پدرت بفهمه
گفتم من با وکیل صحبت کردم فردا قرار نوع درخواست و مسیر شکایتو برام تشریح کنه حتی گفت شماره منو بهش بده تا بگم چی بنویسه وچی بگه ولی اینجا قوانیین مانع این امر میشه و منهم لازم نمیدونم ولی خودت هم با چند وکیل صحبت کن وکیل من گفت صد در صد آزاده و حتی از اداره آگاهی برای دستگیری آزاردهنده های جنسی اقدام خواهد شد چون در دستور کار دادستان قرار دارد بعد از فاجعیه خفاش شب و مرد هزار چهره . اینارو نگفتم بترسی مهم اینکه تو آزاد خواهی شد و مردانگی خودتو بدست میاری
راستی مدیر همدردی و بانو فرشته مهربان در جریان هستن میتونی ازشون بهتر و خصوصی کمک بگیری برا درمان روحیه ات خوبه
امشب ضیافت بزرگیه از دست ندی قسل یادت نره پاک بری به مهمونی با لباس تمیز
برات دعا میکن . تو این هفته گوشیتو خاموش کن پسر خودتو گول نزن
بدرود

علاقه مندی ها (Bookmarks)