نوشته اصلی توسط
سعیداطی
واقعا ممنونم از همه.توقع این همه نظرو نداشتم.آخه من قبلنا موضوع می ذاشتم هفته ای یه نظر برام می ذاشتید .واقعا ممنون از حسن توجهتون.از همتون بازم ممنونم.دوستان تازه فهمیدید من احساساتیم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینکه مثه روز روشنه.من تقریبا جوابمو گرفتم.نظرمو بهش گفتم دیگه بقیه اش با خودشه.من تو زندگی به هیچ کاری مجبورش نمی کنم.خیلی خامم.اصلن خودم می فهمم .خیلی نظرات شما کاملترو پخته تره.می دونم که چییز زیادی نمی دونم.بیچاره نامزد من که گیر من افتاده.خیلی گله.حقش چیزی بیشتر از من بود.دوس داشتم وقتی دستش تو دستمه.چادش هم سرش باشه.باعث غرورم بود.ولی حالا که نمی خواد از این خواستم باید بگذرم.خواست اون واسم مهم تره
یعنی چی این حرف؟!!!!!!!
همین نشون می ده باز هم احساساتی دارین تصمیم می گیرید!!!
شما یک مرد هستین و یک سری معیار برای خودتون دارید!!!!
غیرت هم یه چیز طبیعی برای مردهاست!
این جوری سریع که آدم فکرش را تغییر نمی ده!
دوستانی که نظر دادن می دونم که سلیقه ها و معیارها متفاوته.
یکی معیارش اصلا ممکنه این باشه خانومش محجبه نباشه و خیلی مذهبی نباشه! خب این برای خودش محترمه و اگر بیاد اینجا بگه من می خوام با یک دختر چادری ازدواج کنم ولی حجاب را دوست ندارم؛من خودم بهش می گم اصلا با این خانم ازدواج نکن! و از معیارت کوتاه نیا چون بعدا اذیت می شید که مثلا خانومت تو جمع خانوادتون محجبه باشه و...
دوستان هم کفوی و درک مشترک تو زندگی مشترک خیلی مهمه! دو نفر باید دیدگاهشون شبیه هم باشه!
حالا دقیقا این هم به همین صورته. ما نباید سلیقه خودمون را به کسی تحمیل کنیم. باید ببینیم معیار خودش چی هست و چه کسی بر اون مبنا هم کفوش هست!
آقا سعید شما اگر اعتقادات مذهبی براتون مهمه! اگر براتون حجاب مهمه! اگر مهمه پس اینو بدونید تا آخر عمر براتون مهمه!
غیرت هم یه چیز ذاتی برای مردهاست!
شما هم بدونید بعدا نمی تونید خانومتون را مجبور کنید و تغییر بدین! پس به این امید ازدواج نکنید!!! چون یه عمر حتما اذیت می شین.
خواهرانه بهتون می گم شما تو انتخابتون خیلی دارید احساساتی عمل می کنید.
معیارهاتون را بشناسید و کوتاه نیایید! بر مبنای عقل انتخاب کنید و نه احساس!
علاقه مندی ها (Bookmarks)