ببخشید قصدم ناراحت کردن شما نبودو شما meinoush عزیز، مرسی از راهنمایی جامعتون !!!!! وقتی میگم خانوما به این موضوع حساسن بی ربط نمیگم. خوبه گفتم یکی از ملاکام اینه ها !!! ....
من فقط میخوام بدونم با چه سوال محترمانه ای میشه راجع به این موضوع اطلاع بدست بیارم همین
من حساس نبودم نسبت به سوال شما و ناراحت نشدم از من که همچین سوالی نپرسیده بودین که بخوام حساس باشم
به نظرم اومد شاید معیاراتونو دقیق نمی دونین
اصلا نمی خواستم ناراحتتون کنم و اگه ناخو.استه کردم ببخشید منو لطفا
برای نحوه ی مطرح کردنش فرشته توضیحات خوبی داد توی پست اول می تونین همونطوری بپرسین
هدی جان اشپزی کار سختی نیست اصلا. به نظر من نیازی نیست ترشی مربا ماست و این چیزا رو یاد بگیری نیاز نمیشه. میخری
اشپزی رو یاد بگیر بسه یکی دو مدل کیک هم اگه دوست داشتی یاد بگیر
ماست میری می خری
ترشی هم من درست نکردم اما کاربردش اینه که خوردنی هایی که هیچ کاریشون نمی تونی بکنی رو بکنی ترشی تا رو دستت نمونن. کاربرد دیگه ای نداره تا جایی که می دونم.
مربا هم لازم نیست البته اینو درست کردم. اینم واسه وقتی خوبه که باز یه میوه ای کاله مونده نمی دونی چی کنی باهاش. مثلا مربای زردالو خیلی خوشمزه میشه.
مهمونی هم شد دلیلی نداره ما بخوایم چند تا قابلمه بزرگ غذا درست کنیم خودمونو از یاد ببریم که چی کنیم چی نکنیم. می گیم از بیرون غذا بیارن.
کاری که نیازه رو یاد بگیر. غذای خوشمزه واسه خودت شوهرت و بچه هات درست کنی. بهشون برسی. کاری هم نداره نترس.
البته کلا هر چی رو ادم بلد باشه بعدا برای خودش بهتر میشه. هر چی. نه لزوما فقط اشپزی و امور شوهر داری. هر چیزی که یاد بگیریم خوبه.
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)