با سلام،از دختر بی خیال هم خیلی خیلی ممنونم که فکر کنم دارم کم کم به حرفاش میرسم.از این نظر که گفتن از کجا معلوم الان دیگه علاقه ای داشته باشه به من. از اون زمان تا الان توی مناسبت های مختلف بهش پیام دادم.حداقل به عنوان یک همکلاسی سابق.اما اصلا جوابی نداد. خیلی دلم شکست. یاد حرف شما افتادم که شاید از من بدش میاد دیگه.
مادرتون راست میگن اگه قسمتتون باشن پس بهشون میرسین
فقط نیازه که شما تلاشتنو بکنین
سعی کنین وقتی میرین پیششون با دست پر برین منظورم مسایل مالی نیست.
از توصیفاتتون حس کردم بیشتر دختری هستن که اخلاقیات و اعتقادات براشون مهمه .
یعنی همینکه ببینن شما بخاطرشون خیلی تلاش کردین
معیاراشون هم دارین.
شاید اگه عصبانی هم باشن این موارد و ببینن ببخشنتون و حاضر بشن روی شما بعحوان یک خواستگار فکر کنن.
البته تصمیم شما درسته که دیگه ارتباطی باهاشون نداشته باشین تا خواستگاری رسمی و اقدام جدی .
اما یک نکته ای و برای حدسیات خودم بدم.
این حرفایی که من زدم فقط حدس بود جناب خوش خیال ممکنه این دختر هنوز علاقه مند باشن و امید داشته باشن به برگشت شما. ( البته برگشت با خواستگاری رسمی)
اگه هم میگین جواب نمیدن، شاید بخاطر اینه که اصلا پیامتون بهشون نمیرسه.
ممکنه برای اینکه دیگه نخواسته باشن این ارتباط اشتباه و ادامه بدن بلاکتون کرده باشن.
بهرحال شما میگین ایشون علاقه مند بودن خب این حرکت شما حتی بعنوان همکلاسی ممکنه باعث بشه که دوباره و اون حس و علاقه برگرده، ایشونم نخواستن ضربه ای که قبلا خوردن اتفاق بیوفت یا جواب ندادن یا اینکه اصلا پیام های شما نرسیده براشون
مثلا شما اصلا دلیوری پیامتون و دریافت کردین.
بهرحال بنظرم اگه خیلی دوستشون دارین و حس میکنین میتونین خوشبختشون کنین خب تلاشتونو بکنین تا بتونین ازشون خواستگاری کنین.
جواب ندادن پیام دلیل نمیشه که حتما جوابشون منفیه.
میتونین البته اگه هنوز میخواین تلاشتونو بکنین و شانستونو برای جواب امتحان کنین.تا بقول خودتون فردا حسرت نخورین.
ولی درکل اگه هم دختر مذهبی و مقیدی باشن جواب همکلاسی و نمیدن چون دلیلی نمیبینن برای جواب دادن، خصوصا همکلاسی ای که یک زمانی خواستگارشون بوده، بهرحال ایشون یک زمانی میخواد ازدواج کنه، شاید این کارو یک جور خیانت به همسر آیندش میدونه.
شایدم با خودشون گفتن لزومی نداره که همکلاسی من اونم وقتی الان دیگه همکلاسی نیستن بمن پیامک بزنن.پس با جواب ندادنشون خواستن بگن دیگه بمن پیامک نزنین.
حتی ممکنه هنوز دوستتون داشته باشن اما با خودشون گفتن ارتباط اینطوری درست نیست. اگه منو واقعا میخواد راه درستری هم هست با خانوادشون میتونن بیاین خواستگاری رسمی. و در اینصورته که واقعا بهشون ثابت میشه دوست داشتنتون واقعیست.برای همین راه های دیگه ای که شما برای ارتباط بیشتر باز میکنین و ایشون میبندن تا مبادا دوباره پاشون بلغزه و جواب بدن و بدتر بشه.
شاید میخواین فراموشتون کنن تا زمان خواستگاری.
بهرحال دلیل زیاده، به دوست نداشتنشون نسبت ندین.
امیدوارم به خواسته دلتون برسین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)