سلام خانم مصباح الهدی،من یه عذر خواهی به شما بدهکارم،میخواستم جلوی اون جمله اولم یه پرانتز باز کنم و بنویسم(از جمله خودتون یه سوء استفاده کوچیک کردم یه موقع به دل نگیریدا)ولی فراموش کردم ،آخه من چی کاره هستم بخوام شمارو دعوا کنم ،کسی نه به شما نه هیچ دختر خانم دیگه نباید از گل کمتر بگه و فقط پدر مادرتون بر اساس صلاحدیدشون همچین اجازه ای دارن،ببخشید.
از حسن ظن شما ممنون، ولی با خوندن نظرتون حس کردم باید کمی حرفم رو تکمیل تر کنم:
اولا که اون مطلبی رو که خونده بودید درست هست و مطمئنا یکی از اولویت های مهم یک مرد سالم ارضاء درست نیاز جنسی اش هست و بیشتر مد نظرم این بود که میتونه بالاترین اولویت نباشه ولی قطعا جزء اولویت ها هست.
ثانیا : یکی از روحیات خیلی خوب شما که واقعا کم پیدا میشه ، نمره خوبی هست که توی خُلق انصافتون میگیرید انشاالله خیلی به خاطرش شاکر هم هستید(یه چیزبگم این خصیصه توی کسایی که گرایش اصلاح طلبی دارن به شدت کم پیدا میشه یا حداقل چیزی هست که با تجربه ای که از برخورد با تعداد بسیار زیادی از این طیف داشتم دیدم اگه دوست داشتید یه بار درباره دلیل اون با هم جدال احسن داشته باشیم ،ای وای خودم رو بدبخت کردم)
حالا چرا اینقدر از این خصلت شما تعریف کردم چون اگه این روحیه رو نداشتید(که بازم میگم خیلی کمیاب هست شکرش روانشاالله بجا میارید)دیگه جایی برای بیان حرفهایی که میخواستم بزنم نبود.
قسمتی از اون حرف توی این بیت خلاصه میشه:
کار پاکان را قیاس از خود مگیر**** گرچه باشد در نبشتن شیر شیر
خانم مصباح الهدی ،معصومین و پیروان ویژه اونها که اولیاالله هستن رو به طور کلی نمیشه با انگیزه هایی که ما داریم تحلیل کرد ، و واقعا در بسیاری جاها ادراک ما از مبدا عمل اونها قاصر هست،اگر ائمه اطهار و اولیاالله هزار همسر و صد هزار متعه داشته باشن براشون به اندازه نداشتنش فرقی نداره و مبدا عمل اونها اصلا و ابدا بر اساس هوای نفس نیست،من انگیزه مرد هایی رو که در حد متعارف هستن و من درک کردم رو گفتم خواهش میکنم این ملاکی برای فهم انگیزه عمل بزرگان قرار ندید که خطای خیلی بزرگیه.
ثالثا میخواستم در مورد قضاوتی که درباره آدم های اطرافمون داریم یه چیزایی بگم :
کار نادرست رو همیشه باید نادرست دونست ولی باید با دقت عمل نادرست رو از شخص عامل اون جدا کرد ،یعنی باید عمل نادرست رو ملامت کرد نه شخصی که اون عمل رو انجام داده(به قول یکی از عرفا نهی از منکر واجب است و ملامت کردن شخص گناهکار حرام).البته این تا جایی هست که عمل نادرست ملکه وجود شخص نشده باشه که اگر بشه مورد نفرین خدا و معصومین قرار میگیره مثل شمر و ابولهب.
جملات اولی که در مورد عاشقی گفتید رو وقتی میخوندم یه افسوس بزرگ به دلم نشست که خیلی وقته این کلمه از هویت خودش خالی شده و اون معنایی رو که لسان الغیب ازاین کلمه مظلوم مورد نظر داشته خیلی وقته که به تاریخ پیوسته و شاید بشه تا حدی امروز بجای اون تعبیرمحبت توام با احترام عمیق رو به کار برد ولی همین هم باز رسا نیست.
ناز پرورده تنعم نبرد راه به دوست**** عاشقی شیوه رندان بلاکَش باشد
(فتحه رو به خاطر هماهنگی قافیه ها در شعر گذاشتم)
از یه طرف دیگه دلم برای جوون ها میسوزه چون مهارت و آگاهی های لازم رو برای تبدیل اون کشش اولیه غرائز و حتی مودتی که توی ازدواج خدا به اونها هدیه میکنه رو به یه عشق و انس پایدار ندارن و از سر بی تجربگی و قداست ظاهری که روی این کشش به نام عشق میذارن دچار انواع اشتباهات میشن.
خانم ها همیشه به خاطر روحیه ای که حتی در سطح ادراک و خواسته هاشون نسبت به این کشش دارن و اون محدود کردن عشق با یک نفر هست میگن چرا مرد ها اینقدر در عشق خیانت میکنن،ولی به طور عام نمیدونن که کشش سطحی خواسته های مرد ها به تنوع طلبی واقعا قوی هست و این در طبیعتشون هست و نمیشه اونها رو به این خاطر ملامت کرد.گفته بودم (چیزی رو که گفتید انگیزه دارای اولویت خیلی از آقایون برای ازدواج هست)ولی واقعیت اینه که بعد از کلمه خیلی باید واژه کمی رو هم اضافه میکردم.
مبارزه با این تنوع طلبی برای مردی که حتی از سر نیاز های عمیق ترش ازدواج کرده کار سختی هست و این جور نیست که این خواسته سطحی دیگه توی اون مرد وجود نداره ،و تازه اگه اون مرد خودش رو درست شناخته باشه و قدرت مدیریت بسیاری از خواسته هایی که از طبیعتش نشئت میگیره رو داشته باشه میتونه به کمک همسرش از نهال عشقشون مراقبت کنه تا تنومند بشه.
درسته خانم ها براشون واقعا چیزهایی مانند چند همسری و متعه سخت هست و من هم قبول دارم ولی تمام این احکام بر اساس حکمت قرار داده شده و در حدییثی از پیامبر هست که اگر زنی رنج هووداری رو به خاطر خدا و پاداش اون قبول کنه ثواب شهید رو داره اگرچه قرار هم نیست مرد ها همه زن هارو شهید کنن!!!!!!!
انشاالله که بتونیم به خطاهایی که در اطرافمون در اشخاص میبینیم با دید خیرخواهی و تساهل نگاه کنیم و از خودمون سئوال کنیم اگه من جای اون شخص با تمام شرایطی که اون فرد از درون و بیرون باهاش روبرو بوده قرار میگرفتم چی کار میکردم و به خطاهای دیگران با مسامحه نگاه کنیم و در برابر خطاهای خودمون سخت گیر باشیم.
انشاالله خودتون و خانوادتون در کمال سلامت رمضان های زیادی رو با کوله باری از عمل صالح تجربه کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)