نقل قول نوشته اصلی توسط parnian69 نمایش پست ها
با سلام
دختری 24 ساله هستم،فارغ التحصیل از یه رشته خوب و دانشگاه خوب.تا به حال پیشنهاد دوستی پسری رو قبول نکردم. در یک آموزشگاه با پسری آشنا شدم و تا به حال سه بار ایشون رو ملاقات کردم و در مورد مسائل درسی من رو راهنمایی کردن. بار آخری که دیدمشون از صحبت هاشون متوجه شدم که خیلی طرز فکرمون بهم میخوره و به نظرم پسر خوب و مودبی بودن. الان دو ماهه که دارم فکر میکنم ولی نمیدونم چیزی از علاقم بهشون بگم یا نه؟ میترسم ابراز علاقم باعث بشه فکر کنن من با همه پسرا اینکارو میکنم و دختر خوبی نیستم با اینکه به نظرم پسر فهمیده ای هستن. کلا نمیدونم چه کاری میتونم بکنم با توجه به اینکه ممکنه دیگه نبینمشون و فقط شماره موبایلشونو دارم. لطفا راهنماییم کنید.
نمی دونم من تازه مورد مشابهی رو رد کردم
من 23 ساله و طرفم 25 و تا وفتی که نگفته بودم وافعا فکر میکردم فهمیده تر از ایشون کسی نیست
و همیشه تو درس کمکم میکرد ... یعنی به همه کمک میکرد .... و من هم تا مدت ها فقط شماره ی ایشون رو داشتم
گذاشته بودم درسش تموم شه بره
ولی همین که صمیمی تر شدیم و من گفتم شوخی هایی از ایشون دیدم که کاملا با اون آدم مودبی که ازش تو ذهنم ساخته بودم مغایرت داشت
تا همین اواخر هم خیلی فهمیده به نظر میرسید و فکر میکردم فقط ازم خوشش نمیاد ولی مسئله رو فراموش کرده و من رو یه دوست عادی میدونه
ولی همین اواخر حرفی گفت که فهمیدم چندان هم عادی نبوده و فقط گریه ی 20 روزه و تلاش برای فراموشی موند؟؟؟

نگید بهتره
مورد شما یه آموزشگاهه و دیگه همدیگه رو نمی بینید و زود تموم میشه میره
اصلن فرهنگمون جوریه که دختر اظهار علاقه نکنه بهتره؟؟؟؟