به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 33
    عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 30 آبان 88 [ 11:45]
    سطح
    81
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 146
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

RE: چرا فساد جنسی...؟

عضو گرامی فرهادفر و دیگر دوستان درود بر شما
    شما دارید از یک سو به موضوع نگریسته و از طرفی اعتقاد شخصی خود را که بسیار مانند یکی دیگر از اعضاست،به عنوان نقطه همگرای!! بحث بیان می کنید،لذا بنده اغلام می کنم که سخن شما و رویا.ب تنها و تنها در محدوده و دایره عقیدتی شما مصداق دارد و در بیرون از آن فاقد وجاهت عقلی و مقبولیت همگانی است،چنانکه حتی اگر یک نفر خلاف شما بیندیشد،حرفهای شما بی معنا می شوند در حالی که بسیار هستند که طور دیگری اندیشیده و رفتار می کنند.
    از شما می خواهم هیچگاه با سوأاستفاده از الفاظی مانند:نقطه همرایی،خلاصه بحث و . . . . نظرات خود را تنها دیدگاه درست جا نزنید.در اینجا برای ادامه بحث بنده به نکاتی چند اشاره خواهم کرد:
    1-باید در بحث بدون پیش زمینه عقیدتی و پیش داوری شرکت جست،زیرا در غیر این صورت فرد نمی تواند از دیدگاهی آزاد و انسانی بحث نماید.
    2-همانطور که فرهادفر بیان کرد،اخلاق و رفتار انسانی امری نسبی است و نمی توان قوانین اخلاقی یک جا را برای همه جا در نظر گرفت.
    3-من با عدد 90% درباره رفتار جنسی مردمان جهان کاملاً مخالفم،زیرا این سخن هیچ پایه و دلیل آماری و علمی ندارد؛چنانکه خود فرهادفر گرامی حتی نمی دتواند حدس بزند که آیا خویشاوندان ایشان یا همسایگانشان رابطه جنسی بیرون از ازدواج دارند یا نه.
    4-در اینجا سخن بر سر رفع نیاز جنسی است بود،نه بقای نسل و ارضای روحی و توازن جسم و روح که به اشتباه و با نیتتی قبلی برای انحراف بحث در راستای مصادره به مطلوب آن وارد آن شده اند.این جانب هنگامی که سخن از عدم پیش داوری می کنتم،دقیقاً به همین دلیل است،زیرا دیگر نباید از واژگانی مانند قساد در رابطه با این مطلب یعنی سکس خارج از ازدواج بهره برد یا با افزودن مفاهیمی بدون ارتباط بحث را منحرف کرد.
    ما در اینجا داریم از سکس برای صرفاً ارضای جنسی و پاسخدهی به میل جنسی حرف می زنیم که البته در جای خود ارضای روانی را هم به دنبال دارد و نباید مقولات موردپسند و البته بی ارتباط با موضوع اصلی را وارد بحث نماییم.
    5-افزون بر آن وجود مقوله ای مانند زنای با محارم بازهم حتی بعنوان مثال ضرورتی نداشت،اگر به نخستین پست این گفتار نگاهی دوباره برخی دوستان بفرمایند،سخن و پرسش اصلی بر سر ارتباط جنسی نوجوانان و جوانان و تجربیات سکس پیش از ازدواج بوده است که دلایل چون به تعویق افتادن ازدواج جوانان به دلایل عدیده و تفکر متفاوت آنان و نگاه دگرگونه آنها به دنیا و مسائل اجتماعی و فردی مسبب آن بوده است و حرفی از زنای با محارم نبود.
    در پایان امید است که دوستان بتوانند با تلاش ذهنی خود فارغ از عقاید و پیش داوریها نظر دهند و مهم تر از آن رندانه نکوشند نظرشان را نتیجه گیری از تمام بیانات اعضا بدانند و جا زنند.
    با سپاس

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 29 مهر 87 [ 16:31]
    سطح
    35
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 6
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 6 در 4 پست

Array

گرد افريد جان
    بايد اول تكليف را در دو مورد مشخص كنيم و بعد صحبت كنيم.
    1-آيا امكان دارد كه جامعه يا گروهي از جامعه منحرف شوند؟آيا انحراف جامعه از يك اصول و عقايد يك بيماري نيست؟آيا بايد اين بيماري راتاييد كنيم و كارهاي ديگر را بر اساس اين بيماري توجيه كنيم؟تو قران هستند از اين دست جامعه ها و اقوامي كه منحرف شده بودند كه نمونه بارز آن قوم لوط بود كه عمل لواط هم انجام مي دادند.تا كنون جناب آقاي گرد آفريد شما فقط رفتار جامعه را توصيف كردين اما مشخص نكردين كه اين رفتار نرمال است يا نه؟فكر كنم شما از منحني نرمال اطلاع دارين و فكر مي كنم كه شما حداقل فلسفه علم را هم مي دونيد و فكر مي كنم كه نحوه استدلال علمي را نيز آشنا باشيد.بنابراين اول موضع خودتون مشخص كنيد كه شما آيا فقط به دنبال توصيف جامعه هستين يا به دنبال توصيف و ارزيابي؟
    2-بين طبيعت شهوت و معايت و محاسن شهوت آيا تفاوت قائل هستيد يا نه؟منظور ا ين است كه شهوت يك مسئله طبيعي و يكسري رفتارهايي را به همراه دارد مثل ازدواج ، مثل تمايل به جنس مخالف، مثل تنوع طلبي و .....حالا آيا به نظر شما اين شهوت و تمايل جنسي هيچ معايبي ندارد؟به نظر مي رسد هم معايب دارد و هم محاسن.محاسن آن بقاي نسل، آرامش فكري و روحي، تامين نياز جنسي و طبيعي و ...اما معايب آن را هم بگيم بد نيست.قبول داريد كه افراط در شهوتراني هم خوب نيست.افراط در تامين نياز جنسي هم خوب نيست و تحريك بيش از اندازه نياز جنسي هم خوب نيست.به فرض مثال وقتي به فيلم سكسي نگاه مي كنيم هم حسن دارد و هم عيب.حسنش اين است كه از بي ميلي جنسي در ما وجود دارد و نمي توانيم با همسرمان نزديك بشويم و سرد مزاج هستيم اين فيلم باعث مي شود(البته نه صد در صد)ميل جنسي را تحريك شود و مشكل بي ميلي بر طرف شود اما از سوي ديگر نگاه كردن زياد به فيلم باعث مي شود كه ميل جنسي در بيننده تحريك شده در حاليكه اين وضعيت در همسر او كمتر بوده و عدم تقارن ميل جنسي در زن و شوهر با عث مي شود كه نياز جنسي كاذب به موقع تامين نشود و منجر به تمايل افراد به افراد مونث ديگر مي شود..................خوب پس جناب آقاي گرد آفريد قبول كن كه نيازهاي انسان نامحدود است وجهان مادي ما هم محدود بنابراين بايد نيازها در حد عقلاني كنترل شوند.حتي براي پوشيدن ، خوردن ،.جناب گرد آفريد افرادي هستند كه به مشروبات الكي علاقه دارند اما اگر زياده روي كنند ممكن است كه به خودشون لطفمه وارد كنند.افرادي هستند به تلوزيون علاقه دارند ولي اگه صبح تا شب چشمشون بدوزند به تلوزيون خوب مشخصه چشمشون از دست مي دهند.جناب گرد افريد نياز جنسي هم بايد در حد كنترل شده مورد استفاده قرار گيرد در غير اين صورت فساد جنسي و اخلاقي را به دنبال دارد.پس اول بيا و موضع خودتو مشخص كن كه آيا نيازهاي انسان بايد مطابق صرفا خواسته اش مصرف بشه يا درحد كنترل شده؟
    3-بله هستند افرادي كه ازدواج مي كنند و چندين رابطه جنسي هم دارند و من هم ميدانم و اكبر اقاي سر كوچه هم مي داند اما يه فرقي بايد بين يك فرد فرهيخته و اون عباس آقا وجود داشته باشد.اينكه چنين رابطه اي وجوددارد شكي نيست ولي آيا مورد تاييد هست؟
    4-در كشورهاي خارجي هم مي بينيم كه يك زن با چند مرد در ارتباط بوده هست و اصلا در فيلمها هم مي بنيم كه يك زن هنر پيشه در بغل خيلي افراد مي خوابد كه شايد از نظر ما قابل قبول نباشه كما اينكه در دوره قبل از انقلاب اين موردها در كشور ما هم ديده مي شد.علت اين مسائل چيه كه ارزشها متفاوت هستند به خاطر اينكه نوع نگاه متفاوت است.نوع نگاه از كجا مي آيدۀ؟اگه خونده باشي مي دوني كه از مكتب.مكتب از كجا مي آيد از جهان بيني .حالا اين جهانبيي از كجا مي آيد؟اينجا ست كه بعضي مثل شما فقط به ماديت اعتقاد دارند و مي گويند دين افيون توده هاست و ....و بعضي هم به الوهيت هم اعتقاد دارند.آنهايي كه با ماديت فكر مي كنند دقيقا انسان را يك حيوان مي پندارند.مثل فرويد. مثل داروين و.......انهايي كه به الوهيت اعتقاد دارند خوب به انسان روح مي بخشند واز نيازهاي روحي و جسمي صحبت مي كنند.حالا برگرديم به اين مسئله كه اگر ارزشهاي اجتماعي كه بر پايه ماديات بنا شده نسبت به ارزشهاي اجتماعي كه بر پايه ماديت و معنويت بناشده بر تري داشته باشد خوب يك سري ارزشها شكل مي گيرد كه ظاهرا خيلي موجهند ام د رعين حال كاذب هستند.پس اول جناب آقاي گرد افريد عزيز موضع خودتون را مشخص كنيد كه مباني فكر شما در كجا قرار دارد؟
    لطفا ساير دوستان هم در مورد بند بند اين موضعات تعيين موضع كنند
    با تشكر

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 آبان 87 [ 16:14]
    سطح
    37
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 98
    دستاوردها:
    تشکرها
    2
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array

نقاب عزیز تجربی گفتم منبع خاصی ندارم اما اره عزیزم قدیما فساد به این صورت کمتر بود کجا مرد متاهل خانم بازی هم میکرد جدای یه عده افراد خاص اما حالا .............بی نهایت من سر وکارم با اقایون و بعنوان یه جنس مخالف به این نتیجه رسیدم چون باچشم خودم دیدم چرا خودمون گول بزنیم امروزه فساد خیلی خیلی بیشتر چرا چون پیشرفت وتکنولوژی به همون اندازه که مفید تو کشور واقع شده متاسفانه به دلیل بی جنبه بودن و کمبود فرهنگ اثرات منفی هم داشته

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 05 بهمن 87 [ 19:18]
    سطح
    38
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 11 در 7 پست

Array

سلام
    چرا فساد جنسی در جامع به این حد رسیده است .؟

‏ * بد نیست یک نیم نگاهی به ده ی قبل یا چند سال پیش داشته باشیم به نظر شما قبل از وجود این سایتها یا فیلمها و ‏یا ماهواره باز هم جامعه چنین بود ؟ . تا چند سال پیش افراد خوب و بد از هم تشخیص داده می شدند .اشخاص از ‏پوشش و شکل ظاهری کاملا شناخته می شدند . اما حالا افراد برایشان زنی که با پوشش کامل بیرون می آید با ‏زنی که با بدترین پوشش می آید تفاوتی ندارند و مورد آزار و اذیت قرار می گیرند .‏

‏ * در سالها پیش عده محدودی بودند که به این کارها دست می زند و بنیاد خانواده ها هم محکم تر بود پسری که ‏ازدواج می کرد تمامی کارهایی که قبلا انجام داده بود را فراموش می کرد و در زندگی شخصی او تنها یک ‏نفرنقش اصلی بود . و در صد طلاق هم نیز پایین تر بود اما امروز چه ؟ به همین سایت همدردی که سری بزنیم ‏عده ی مردانی که در عین حالی که هم متاهل هستند و فرزند دارند و هم با خانم مجردی در ارتباط هستند کم ‏نیست و بین دو راهی همسر و شخص دوم می مانند . ‏

‏* معمولا کودکان گذشته ما ساده تر و در حد خودشان بودند . اما اگر نگاهی به امروز جامع داشته باشیم متوجه ‏خواهیم شد که کودکان ما علا رقم کودکی شان سخنانی به زبان می آورند که به نظر فردی بالغ این چنین می گوید ‏. کودکان امروز برزگ تر از سن شان به نظر می رسند . از گفتار و کردار شان کاملا مشخص است .

‏* از دیگر علائم دیدن فیلمها و عکسها بلوغ زود رس کودکان است . که خود آن باعث می شود کودک در سن کم ‏به بلوغ رسیده و مشکلات بعد از بلوغ زود رس که نمونه های زیادی از ان را می توان در جامعه امروزی دید . ( ‏مثال روشن و واضح ان ارتباطات جنسی نامشروع ) و تنها به دلیل اینکه او نمی تواند خانواده ایی را تشکیل داده ‏و اداره کند مجبور می شود که دست به این کار و هزاران کار دیگر بزند ... ‏

‏* پوشش خانمها و اقایان نیز بی تاثیر در به وجود آمدن این چنین اعمال نیست زمانی که خانمی با بدترین نوع ‏پوشش و آرایش به خیابان می آید آیا انتظار می رود دلی در سینه ای نلرزد . و حتی پوشش یک آقا نیز چنین است ‏به راستی مد از کجا می آید من چیزی را مد می کنم یا شما ؛؛؛ بله عکس ها و فیلمها و ماهواره نتیجه این مد و ‏غرب زدگی هاست . پس چرا می خواهیم سرهایمان را مانند کبک زیر برف کنیم و بازهم از این وسایل شیطانی ‏دفاع کنیم و بگوییم که ماهواره خوب است . سایت های سکسی نگاه کنیم تاثیری ندارد . فیلم های سکسی اصلا ‏هیچ تاثیری ندارد ؛؛؛ مگر می شود ؟؟؟ پس این گناه خود ارضایی از کجا می آید از تنهایی جوانانی که در خلوت خود ‏این تصاویر را می بینند .
    آیا به نظر شما غیر از این است . خوشحال می شوم نظر دوستان را هم بدانم . ‏

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 آبان 88 [ 16:20]
    سطح
    39
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

چه بحث جالب و داغی بین این دو نفر راه افتاده خوب شد اینترنتی وگر نه کار به کتک کاری میکشه
    واما راجع به سوال اقای hgh بینید جواب سوال اولتونو که دوستان دادن ولی به نظر من کامل نبود
    از نظر من این مشکل بر میگرده به خوده خونواده ها این مشکلات از بچه گی توی ذهنشون پیش زمینش به وجود میاد وقتی که یه بچه کوچیک توی بغل پدر و مادرش میشینه و در کنار اونها چشم میدوزه به فیلم ها و تصاویر افتضاح باید چه توقعی از اون بچه داشت
    بله این فساد در تاریخ بوده کم هم نبوده ولی حیا هم بوده عفت هم بوده کسی که این کار ها رو میکرده از بقیه خجالت میکشیده ولی الان چیزه زیادی از حیا باقی نمونده مسئله طوری در جامعه علنی شده که حتی در ملا عام دیده میشه من فکر میکنم از وقتی که بشر به وجود اومد این مشکل وجود داشته معروفترینشم که قوم حضرت لوط هست
    از اونجایی که این مشکل ریشه از بچه گی داره وسالها رشد کرده نمیشه اونو یه دفعه از بیخ کند همونطور که با مرور زمان همه گیر شد به مرور زمان هم باید از بین بردش
    من فکر میکنم ما اگز میخوایم جلوی این برنامه ها رو بگیریم باید اول از خودمون و بچه هامون شروع کنیم اگر هر کس بتونه خودشو درست کنه تونسته دنیا رو درسته کنه
    یه ضرب المثل هست که اگه یه ادم درست شه جهان درست میشه

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 آبان 88 [ 16:20]
    سطح
    39
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

امکان نداره تاثیر نداشته باشه
    نمی گم فقط باعثش اونه ولی باعثه زیاد شدنش هست کسی که میگه هیچ تاثیری نداره احتمالا یا خیلی در این مسائل سیر بوده یا واقعا اراده وایمان قوی داره این رو علم پزشکی روز میگه که سن بلوغ چه در دختران و چه در پسران چن سال پایین تر اومده و مثلا اگردر گذشته دختری در سن 15 یا 16 سالگی به سن بلوغ میرسید الان در سن 11 سالگی به سن بلوغ میرسن واقعا در بچه گی چه چیزی جز دیدن عکس و فیلم و صحنه های سکس می تونه یه بچه رو تحریک کنه ؟ چرا که من خودم به شخصه در بچه های زیر 10 سال دیدم بازم خوشحال میشم نظر دوستان رو بشنوم

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,460 در 1,179 پست

Array

3-شما رابطه جنسی را در درون خود عملی شیطانی می دانید،برای همین است که بنا بر این دیدگاه بدبینانه ساده انگارانه می پنذارید که جوانان با دیدن تصاویر پورنو یا اروتیک شهوتی شده و دنبال سکس می رومند!!!در صورتیکه روسپیگری و سکس خارج از محدوده ازدواج در تاریخ همین کشور ما بوده. جواب گرد افرید که در بالا نقل کردم کاملا درسته . در ضمن من نمیگم دیدن فیلمو این جور چیزا اصلا تاثیر نداره ولی تاثیرش در مقابل عوامل دیگه خیلی خیلی کمتره. در واقع نمیشه دلیل حساب کرد. البته نظر همه محترمه اما بنظر من تمام دلایلی که گرد افرید مطرح کردند درسته و ما نباید سطحی یا تنها از روی نظر شخصی به ان بپردازیم.

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 اردیبهشت 88 [ 15:20]
    سطح
    40
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    تشکرها
    140

تشکرشده 143 در 53 پست

Array

سلام !

جناب HGH :

جواب ها و درصد هایی که در چنین تاپیک هایی بدون ذکر منبع علمی و پژوهشی بیان میشوند فاقد اعتبار علمی بوده و صرفا عقاید و تجربیات شخصی می باشد . اگردنبال پاسخ چنین سوالاتی به صورت علمی هستید ، برای اطمینان بیشتر میتوانید به نتایج یافته های پژوهشی مراجعه کنید . اما شما این جا میتوانید عقاید دوستان را بدانید .

موفق باشید .

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 اردیبهشت 88 [ 15:20]
    سطح
    40
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    تشکرها
    140

تشکرشده 143 در 53 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط FARHADFAR
    آنهايي كه با ماديت فكر مي كنند دقيقا انسان را يك حيوان مي پندارند.مثل فرويد. مثل داروين و.......انهايي كه به الوهيت اعتقاد دارند خوب به انسان روح مي بخشند واز نيازهاي روحي و جسمي صحبت مي كنند.

شما از کجا فهمیدید که فروید انسان را دقیقا مثل حیوان میداند ؟! شما با توجه به کدام منبع چنین می فرمایید ؟ آیا می دانید نظریه ی شخصیت فروید پایه ی بسیاری از نظریه های شخصیت و روان درمانی دیگر بوده است ؟!

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 30 آبان 88 [ 11:45]
    سطح
    81
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

به این جمله از نوشتار فرهادفر دقت کنید:
    *اينجا ست كه بعضي مثل شما فقط به ماديت اعتقاد دارند و مي گويند دين افيون توده هاست و ....و بعضي هم به الوهيت هم اعتقاد دارند.*
    فرهادفر نمی دانم خودت دین داری یا نه،اما افزون برآنکه نمی توانی بر کسی بدون دلیل و اطمینان قلبی تهمت بی دینی بزنی،از نظر شرعی نیز این کار حرام است.
    من فاتحه آن دینداری که تو و امثالت داری را می خوانم که تا کسی می آید و دو کلام سخن علمی و عقلی می زند،بدون یقین قلبی و مشاهده نظری سریع به او تهمت می زنی.بنده دارم از منظر دیگری بحث را پی می گیرم و آنگاه تو بدون مجوز عقلی و شرعی تهمت بی دینی بر من می زنی؟
    من یک مسلمان شیعه ام و به این مکتب نیز افتخار می کنم و برای تو متأسفم که چنین دینداری سست و ناقصی داری که بدون هر علت منطقی و شرعی تندی به من توهین و تهمت می زنی.
    من دارم تنها یک دیدگاه دیگر را شرح می دهم و با هیچ دستاویزی نمی توانی تهمت هم عقیده بودن من با آنهایی که مثلاً سکس پیش از ازدواج را دارند،بزنی چه برسد به بی دینی . . .این جانب قلباً از شما ناراضی هستم و تا در سطح تالار از من پوزش نخواهید و حلالیت نطلبید،شما را حلال نمی کنم؛این گناه بزرگی است که به مسلمانی دیگر تهمت بی دینی می زنید و کیفر آن را خواهید دید.
    اما نقد و پردازش سخن شما
    1-من دارم بنا بر گفتگوهایم با نسل جوان و بویژه آنهایی که تجربه سکس بیرون از ازدواج دارند و یا به آن معتقدند+خواندن کتب در این باره+اندیشه در این باب،ادراکات و مشاهدات خودم را از رفتار این گروه شرح می دهم و به عبارت بهتر آن را توصیف میکنم.(البته خود به آن باور ندارم،چنانکه اگر راجع به آدمکشی بحث نمایم،نباید شما من را قاتل بدانید که البته با توجه به درک و فهم شما من حتماً قاتلم،همان طور که بی دین شدم! . . .)
    2-استدلال شما در مورد کنترل غرایز به جهت آنکه به فرد آسیب نرسانند و بویژه مثالهای آن اشتباه است و ناشی از آفت پیش داوری که شما را راهنمایی نمودم که این کار را نکنید ولی متأسفانه انجامش دادید.
    فرهادفر جان من بسیار رند تر و مجرب تر از آنم که تفاوت زور زدن و دلیل تراشی را با اثبات خردمندانه یک مطلب در نیابم . . .مثال دیدن فیلم سکسی و روابط زناشویی در آنجایی که سخن از تحریک مرد به رابطه با زنان دیگر به دلیل کم بودن میل جنسی همسرش است،صددرصد اشتباه است.زیرا مرد و زن هردو به یک اندازه از فیلم تأثیر می گیرند و علاوه بر اینها اگر مردی تمایل به تنوع طلبی جنسی داشته باشد که نیازی به قیلم ندارد،جانم.
    امکانات جهان مادی افزون برآنکه اصلاً محدود نیست،ربطی هم به این مثال نداشت که بخواهید آن نطلب را نتیجه بگیرید.در مورد منترل نیازها خوب البته حرفتان درست است،اما مگر سکس بیرون از ازدواجی که جوانان با آگاهی و انتخاب آن را انجام می دهند،افراط است؟!!(از دیدگاه آتها)وانگهی اگر نیازی به کنترل و منع بود که شارع مقدس اجازه صیغه را به مرد نمی داد،شما اگر مایلید می توانید هر چقدر میل مبارک می کشد صیغه کنید تا به گناه نیفتید و این را من البته یکی از پیشروترین دستورات فقه شیعی می دانم که جلوی روابط بیرون از ازدواج و غیرشرعی را می گیرد.
    سنجش میل جنسی با امیالی که برشمردید،قیاس مع الفارق است،زیرا هنگامی که انسان ارضای جنسی می شود تا کشش جنسی بعدی نیازی به رابطه ندارد و هر کسی چنین است و این آسیبی به فرد نمی رساند.
    3-بنده خیانت را در ازدواج بزرگترین گناه می دانم که اگر اختلافی اساسی در زندگی باشد،جدایی بهترین راه است.
    4-بنده پیش از این اگر می خواستید می دیدید که گفتم هر کسی در این کشور و در جهان یک طوری می اندیشد و به چیزهایی باور دارد و تازه اگر هم عقایدی دارد یا دینی ممکن است در گذر زمان رفتاری ویژه از خود بروز دهد و همه هم البته می گویند باور ما بر حق است،اما دیگران را قبول ندارند و این نیازی به توضیح واضحات از سوی شما نداشت.
    درباره عقیده من این را به شما گوشزد کنم که البته به شما هیچ ربطی ندارد که من چه عقیده ای دارم(هر چند که در اول سخن گفتم) و اگر داریم با هم بحثی می کنیم،این گفتگو هیچگونه حقی را برای شما و بزرگتر از شما ایجاب نمی کند که در مقام تفتیش باور بنده باشید،هر چند این را از خامی شما می دانم که بیان برخی واقعیتها و عقاید افرادی خاص را که در طول زمان با آنها گفتگو کرده ام،نشانه اعتقاد من به باور یا رفتار آنها بدانید.
    بر هیمن منوال جمله پایانی شما که بر تعیین موضع دوستان اصرار ورزیدید که این نشانه آن است که:باید اولاً روش بحث و گفتگو را یاد بگیرید و دوماً احترام گذاردن و ادب را؛
    5-بنده در خطاب قرار دادن،بکار بردن با ضمایر و افعال جمع را به جهت احترام به مخاطبان فرهیخته فرض می دانم و از شما در درجه نخست درباره خودم و در درجه دوم در مورد دیگران این روش گفتار را از شما می خواهم؛پس بکوشید تا دستکم از واژگانی مانند:قبول کن،خونده باشی و . . . . در گفتگو با این جانب بپرهیزید.
    خداوندا از گناهان ما که به دلیل غرور و شتابزدگی ماست بگذر و این فرصت را ب ما ارزانی دار که از کسانی که بر آنها ستم روا کرده ایم،حلالیت بخواهیم.آمین.

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)