نوشته اصلی توسط
معاون کلانتر
سلام
اولا نمیشه مطمئن شد این آقا داشته به قصد خاصی نگاه میکرده
ثانیا نمیشه مطمئن شد که اگر این نگاه کردن به قصد لذت بوده پس ایشون تصمیم میگیرن به شما خیانت کنن
اما مسئله مهم اینه که بعضی از خانم ها متاسفانه در مهمانی خیلی بد لباس میپوشن و آرایش میکنن مطمئنا هر مردی در این شرایط قرار بگیره باید کلی با خودش کلنجار بره که به طرف مقابل نگاه نکنه
متاسفانه در مهمانی هایی مثل عروسی که شما تشریف بردید خانم ها از لباس های بدن نما استفاده میکنند و بدبختانه این لباس ها رو برای همسرانشون در خونه نمیپوشند یا دلیلی نداره این لباس ها رو برای هم جنس های خودشون در مهمونی بپوشند
این مسئله رو هم اضافه میکنم که وقتی در کشوری زندگی میکنیم که زنها در مجامع عمومی با پوشش زندگی میکنن وقتی در مجامع خصوصی این پوشش رو برمیدارن ناخود آگاه و ناخواسته توجه مرد جلب میشه و حس میکنه که تغییری در آدم های اطرافش بوجود آمده
هر مردی هم هر چقدر پاک و متدین باشه بار اول و دوم و سوم و .... خودشو نگه میداره و نگاه میکنه اما دیگه نمیتونه خودشو نگه داره
اینجور مواقع بهترین کار خروج از اون ناحیه است که همسر شما عملا نمیتونه همچین کاری انجام بده و هیچ مردی در عرفان و دین در سطح حضرت یوسف نیست که بتونه خودشو کاملا نگه داره
خود من بمناسبت عید فطر جایی دعوت بودم و متاسفانه خانم هایی که اونجا بودند جوری لباس پوشیده بودند که وقتی مردی نگاه میکرد دیگه نمیتونست نگاهشو برداره
حتی توی خیابون هم متاسفانه خیلی از دخترا رعایت نمیکنن و باور کنید اگر بیحجاب بودن انقدر جلب توجه نمیکردن
مشکل اصلی هم جنس های خود شما هستند که رعایت این مسائل رو نمیکنند
نمیدونم در کجای این سایت این مطلبو خوندم که تجاوز فقط فیزیکی نیست و یک زن میتونه با لباس پوشیدن و رفتارش به ذهن هر مردی تجاوز کنه
چیزی که باید بیشتر شما رو ناراحت کنه زن هایی هستند که پوشش نامناسب دارند
بهتره انقدر روی این موضوع متعصبانه رفتار نکنید و خودتون رو جای همسرتون بذارید
بازم همه ی کاسه کوزه ها سر خانم ها شکسته شد .نمیدونم چرا تو غرب و حتی تو همین کشورهای عربی (به گفته ی افرادی که توی همین کشورها مدتی حضور داشتند، واگرنه بنده تحقیق میدانی در این زمینه نکرده ام)کسی جرات نمیکنه به زن های نا محرم نگاه کنه ولی توی این کشور از یه دید ،به اصطلاح،اسلامی و از یه دید دیگه،به اصطلاح،روشنفکرانه چنین توجیهات جالبی برای چشم چرانی و اونچه که از دید دین "هوس" خونده میشه گذاشته میشه!،من این کار رو غیر اخلاقی میدونم.
البته اقدام شما در برداشتن روسری رو کاری اشتباه ،صرف نظر از دید دینی،میدونم چرا که این یعنی شما مهارت کافی برای ارتباط با همسرتون رو ندارید و نمیتونید خواسته ها و توقعاتتون رو از ایشون مطرح کنید . شاید مقالات مربوط به رفتار های جرات مندانه در سایت به شما کمک بکنند.
پاسخی که قبلا به تاپیک مشابه دادم :

نوشته اصلی توسط
m.reza91
...رنج بزرگتر اینکه این موارد ،خیلی عادی و یه چیز معمولی محسوب میشند و عملا یک "ناهنجار" داره به یک "هنجار" تبدیل میشه. هیچ ساز و کار مدنی هم برای مقابله با این وضعیت نیست.
سعی کنید توی خونه بیشتر روی ظاهر و جذابیتتون کار کنید.
به همسرتون بگید این کارش مسئولانه نیست؛نه در برابر شما به عنوان "همسرش" و نه در برابر زن های دیگه به عنوان "شهروند".
اگه میخواید درباره ی این موضوع باهاش صحبت کنید دقت کنید که عصبی نشید و در بستری از آرامش و محبت به ایشون نگرانیتون رو منتقل کنید ...
موضوع مهم هست ولی بحرانی و حاد نیست پس خیلی نگران نباشید و با صبر و آرامش حلش کنید.
انشاء الله موفق باشید.
و پاسخ مدیر همدردی :

نوشته اصلی توسط
مدیرهمدردی
بانوی اسفند همانطور که دوستان اشاره کردند، حساسیت های افراطی و برداشتهای آسیب رسان دارند.
و آنچه که به طور کلی گفتند، اگر چه پسندیده نیست اما این میزان نگرانی ندارد که برایش تاپیک زده شود.
لازم به یادآوریست که پاسخ مدیر همدردی به مراجع خاص بوده که تا حدی وضعیتشون شبیه شما بوده(بهتره خودتون پست اول تاپیک رو مطالعه بفرمایید) و گرنه این پست توجیهی برای عمل "دید زدن" آقایان نخواهد بود.
اینم خود پست : http://www.hamdardi.net/thread-33552.html
در مجموع من هم موافقم که ایشون قصد خیانت یا موارد مشابه رو ندارند،ولی این رفتار رو درست نمیدونم همین طور توجیهاتی که براش ارائه میشه رو عذر بدتر از گناه میدونم.در واقع این موضوع بیشتر از دید اجتماعی مهم هست واگرنه از دید یک خانواده ی دو نفره، مسئله ی بزرگی نیست.
موفق باشید.
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : پنجشنبه 09 مرداد 93 در ساعت 20:26
علاقه مندی ها (Bookmarks)